Şimdi Ara

mülakat ve şınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pmyo da mülkatlara giricem 2 hafta sonra ama sorular şaşırtıc falan diyolar geçen sene giren varmı varsa bişeyler söylesn ya bide ben şınav çekemıyom çok zayıfım kollarım baa zayıf kısacası bayaaaa zorlanıyom 5 tane istiyorlar nasıl yapmam lazm bi yardmcı olrmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: eto_mehmet

pmyo da mülkatlara giricem 2 hafta sonra ama sorular şaşırtıc falan diyolar geçen sene giren varmı varsa bişeyler söylesn ya bide ben şınav çekemıyom çok zayıfım kollarım baa zayıf kısacası bayaaaa zorlanıyom 5 tane istiyorlar nasıl yapmam lazm bi yardmcı olrmusunuz

Dinle beni...

10 şınav,10 mekik,2 öne takla ve bir de 1.20 cm yüksekliğinde bir ipten atlıcaksın.(Koşma da var onu saymıyorum)

Sonra seni bir psikolog alacak ve senle konuşmaya başlayacak.Seni test edicek.Konuşmanı ve kendine olan güvenini..Tabi bunlar olurken karşı masada emniyet müdürleri seni izlicek.En sonunda kalkıp emniyet müdürlerinin yanına gidiceksin ve bir kart çekiceksin o karttaki soruyu yüksek sesle okuyup aynı şekilde yüksek sesle cevaplayacaksın.

Sorun olursa pm ye gel.

@şimdiden yavaş yavaş nizami şekilde şınav ve mekik çekmeye başla.1 hafta boyunca düzenli şekilde yaparsan sporunu,çok kolay bir şekilde geçersin mülakatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert De Salvo -- 10 Mayıs 2012; 19:15:41 >

• ya 10 şınav mı :S ben 5 tane yi çekemıyom 10 nasl yapcam:S:S:S
  • quote:

ya 10 şınav mı :S ben 5 tane yi çekemıyom 10 nasl yapcam:S:S:S

O kadar zor bişey değil ki 10 şınav.

Erkek ol biraz.Bak ben 40 taneyi deviriyorum.Allah utandırmasın 60 yine çekerim.

Çalış,herşey için geç değil ki.
  • ya ne diym yapmaya çalşym 2 gündür başladm yapmaya çalşyrm ama bunun taktiği yokkı be abi in kalk en azından kolun güçlü olması lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

quote:

pmyo da mülkatlara giricem 2 hafta sonra ama sorular şaşırtıc falan diyolar geçen sene giren varmı varsa bişeyler söylesn ya bide ben şınav çekemıyom çok zayıfım kollarım baa zayıf kısacası bayaaaa zorlanıyom 5 tane istiyorlar nasıl yapmam lazm bi yardmcı olrmusunuz

Dinle beni...

10 şınav,10 mekik,2 öne takla ve bir de 1.20 cm yüksekliğinde bir ipten atlıcaksın.(Koşma da var onu saymıyorum)

Sonra seni bir psikolog alacak ve senle konuşmaya başlayacak.Seni test edicek.Konuşmanı ve kendine olan güvenini..Tabi bunlar olurken karşı masada emniyet müdürleri seni izlicek.En sonunda kalkıp emniyet müdürlerinin yanına gidiceksin ve bir kart çekiceksin o karttaki soruyu yüksek sesle okuyup aynı şekilde yüksek sesle cevaplayacaksın.

Sorun olursa pm ye gel.

@şimdiden yavaş yavaş nizami şekilde şınav ve mekik çekmeye başla.1 hafta boyunca düzenli şekilde yaparsan sporunu,çok kolay bir şekilde geçersin mülakatı.

Yanlış biliyorsun dostum ip felan yok , mülakatta 5 şınav , 5 mekik , bir tane yüksek çıbığın etrafından sağa sola zıplayarak 5 kerede bitireceksin çubuğu sonra 2 topa değeceksin koşarak bi ona bi öbürüne sonra 2 öne takla sonra denge aleti sonra eşşekten zıplıcaksın.

• 6 haftada 100 şınav programı var googleye yazarsan çıkar onu uygula şınav için.şimdi kaç şınav çekiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koçum anlamıyormusun.Bak ben başladığımda 1 tane çeker sonra dururdum.Ben senden daha kötüydüm.Bu işler ha diyince olmaz.1-2 gün koşuya çık vucüdün dinç olsun.Sonra şınav mekik çekmeye başla.Günde 5 mekik 5 şınav çek.Bak görürsün ertesi gün 10 şınav bile sana kolay gelicek.
  • Ne kadar hızlı çekersen o kadar az yorulursun. Hiç çekemiyorsan dizlerinin üstünde çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

quote:

quote:

Dinle beni...

Sorun olursa pm ye gel.

Yanlış biliyorsun dostum ip felan yok , mülakatta 5 şınav , 5 mekik , bir tane yüksek çıbığın etrafından sağa sola zıplayarak 5 kerede bitireceksin çubuğu sonra 2 topa değeceksin koşarak bi ona bi öbürüne sonra 2 öne takla sonra denge aleti sonra eşşekten zıplıcaksın.

5 şınav 5 mekik. Hocam yanlışınız olmasın o kadar az olurmu? Benim bildiğim 30 mekik 20 şınav.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

quote:

quote:

Dinle beni...

Sorun olursa pm ye gel.

Bana verilen PMYO Fizik Yeterlilik Kağıdında bunlar yazıyordu kardeşim

• arkadaşlar 5 şınav 5 mekik 10 nerden çıktı yanlış yönlendirmeyelim arkadaşları pmyo sitesinde bilgi var bununla ilgili arkadaşım 1 tane ile başla 5 dk bir 1 tane 10 kere böyle yap 2 saat sonra 2 çıkar 10 kere böyle yap 1 gün içerisinde sıfırdan 5 yaparsın bu kadar kolay
  • şuan 2-3 bile çekemıyorum :S

denicem yarn biraz koşucam snra yine denicem valla şuan hç yapamyrm tek korkum ondan geçememek diğerlerinden hiçbirinden korkmuyorum zaten bi o kalıyo işte geriye inş onuda halledersem biter diyorm valla herkes aynı şeyi söluyo erkek değil msn yaparsn die ama napm abi olmyo yapamıyom güçsüzüm ama pes etmicem denicem
  • ben pmyo da okuyorum şu an
    5 şınav çekemezsen mülakatı geçmenin imkanı yok
    hızlı çekmen lazım şınavları ve mekikleri
    hızlı koşman lazım
    şınav çok kolay geliştirilen birşey , çalış hergün
    kendini zorlaman lazım
  • quote:

şuan 2-3 bile çekemıyorum :S

denicem yarn biraz koşucam snra yine denicem valla şuan hç yapamyrm tek korkum ondan geçememek diğerlerinden hiçbirinden korkmuyorum zaten bi o kalıyo işte geriye inş onuda halledersem biter diyorm valla herkes aynı şeyi söluyo erkek değil msn yaparsn die ama napm abi olmyo yapamıyom güçsüzüm ama pes etmicem denicem

O kadar güçsüzmüsün ya:S.boy kilo kaçtı senin?
  • ya boy uzun kilo az 1.85 boy kilo 70
  • Hocam şimdi bak biraz dumble çalış; ardından 2-3 artırarak cek bırak; tahin pekmez allah ne verdiyse götür
  • valla bi arakdaş dedi ya ilk başta dizde çalş bugn onu yapcam 1-2 saat snra normal yapmaya çalşcam yine daha mantıklı gelıyo o
  • quote:

ya 10 şınav mı :S ben 5 tane yi çekemıyom 10 nasl yapcam:S:S:S

.s.s:S:S:S:s.s:Ss

• ilk önce Türkçe konuş sen ondan sonra git mülakatlara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.