A

Teğmen
18 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 83 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Merhabalar,

Silmeye çalıştığım da bu uyarıyı alıyorum. Destek den cevap gelmiyor. Önerisi tecrübesi olan varmidir arkadaşlar?

Weider dışında en iyi protein tozu öneriniz ne olur arkadaşlar? F/p olması şart değil.

Selamlar,
Internetten sms gondermek istiyorum.
Globfone vs. artik calismiyor Turkiye de.
Bunu saglayan bir site veya uygulama varmidir?
Arkdaşlar Merhaba,
X96 tv box 6.0.2 olarak geldi digiturkplay 4.1.1 de suanda google play store da kurmaya çalıştıgımda: "your device isn't compatible with this version" uyarısı geliyor nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz.
Merhaba Arkadaşlar,
Ankara'da savunma sanayinde çalışıyorum . 24 -30 Eylül de konferans için sacramento ya gideceğim 1 ekim de geleceğim . Telefon Siparişiniz olur ise temasa gecelim.
İyi günler .
Mustafa
Selamlar,

Bakalım şeytanın bacagını kıracak mıyız

Basında silahın cinsi büyük ihtimalle av tüfeği" deniyor. Av tüfeği ve terorizm beyler ne diyorsunuz ?
Selamlar,

40 bin tl max butcem var. 1.4 TDCI 2012 bir filo aracını kullanmıstım yakın zamanda 400km, tek kelımeyle super yolda akıyor arac, cok begendım. Ancak ben lpg lı arac dusundugumen yenı 2013 benzinli alıp kendım takıcam yada uzerınde lpg sı olan araclarada bakıyorum tabi 2013 sonrası kasaların daha estetık olmasıda etken.

Şimdi bir kaç sorum var kullanıcılardan goruslerını almak ısterım:
1- 2013 1.4 benzın +lpg lı araclardan da aynı keyfı alırmıyım, cekıs yol tutusu, performans vs.
2- TDCIlar ile arasında yakıt tuketımı olarak ne var olur yane TDCI ne yakar, lpg lı 2013 fiesta lar ne yakar ?
3- 2012/13 TDCI tavsıye edermısnız, bakım masrafları daha yuksekmıs.

Tesekkurler.
http://www.powerfm.com.tr/programlar/friday-mix-tankut-karakurt.html

26 / 12 / 2014

66.dk da başlayan parcayı bilen varmıdır ?
Beyler ben mi başka maç izledim 11-11 oyunda kım ustundu kim daha iyi oynadı deplasmanda (oranlar nedir bilmiyorum onemlı degıl). İsmail Hoca yı da kırmızı kart sonrası başarılı buldum. Daha 6. hafta bence iyi yoldayız konusuruz gene.
Hakkında
Forum İmzası:

"Fenerbahçe Kulübünün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis ve bu Kulübü ziyaret ve erbab-i himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifasi ancak bugun muyesser olabilmistir. Takdirat ve tebrikatimi buraya kayd ile mubahiyim."
5.5.1334 (3.5.1918)
ORDU KUMANDANI
Mustafa Kemal ATATURK!

Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.012
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 5.132 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.