Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Hocamısı transfei koymuşlar ölçme değerlendirme koymuşlar gemi elektrik sistemleri koymuşlar mekanik titreşimler koymuşlar.Bu derslerden ölçme ve elektrik sistemleri kolay dersler ısı transferi vemekainik titreşimler zor dersler.Isı transferi genel oalrak yunus çengelin kitabından işeniyor ma sizde de öyle olur mu bilemedim eğer öyle ise çok fazla formül var size formülü verirler siz sistemi yorumlyıp uygun formülle çözersin titreşimler konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin ağır mekanik hesaplamalar içeren bir ders diğer dersler ztn makine mühendisliğinin dersleri

genel olarak yapilabilmesi zorluk olarak 10 uzerinden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geekon kullanıcısına yanıt
    Ya valla ben çok rahat geçmiştim bu derslerden ama geçemeyen arkadşalarım var şimdi ne desem bilemedim :)) sınıfın arısı geçiyor arısı kalıyordu öyle diyeyim :D
  • Heavyen2 H kullanıcısına yanıt
    Heh ben seninsorunu gördüm de ceapladım sandım kendi kendime cevaplamışım galiba :))

Hocam benim çok fazlakimya mühendisi arkadaşım oldu işte çlışırkende tnıştığım kimya mühendisleride var hemen hemen hepsi hatta benim tanıdıklarımdan 1 tanesi hariç hepsi bir başka bölümile çift anadal yapıp endsütri mühendisi gibiişletme olayına girdiler onn dışında kimya mühendisleri kendi işlerinde sıkıntıda en son doğalgaz tesisatı çizimini makine mühendislerinden almak istediler onay çıkmadı şuan gerçekten kendi işini yapmak isteyen kimya mühendislei sıkıntıya girdi çünkü doğru dürüst ne yapacaklarınıda bilmiyorlar o yüzden çoğu kişi endüsti ile çift ana dal yapıp yada işletme yüksek lisansı yapıp yönetim lanına yöneliyor.Boğaziçi de okul oalrak buna yatkın bir okul iyi biryönetim bilgisi sunuyor ancak çift ana dal programı nasıl işliyor onu bilmiyorum onu oulun sitesinde şöyle biraz araştırsan bulursun

• Valla ben çok iyi bir şekilde buldum mülakat girmeden rahatça buldum iyi bir yerde hemde arkadaşlarımdan açıkta kalanda oldu gerçi benim fazlakendini geliştiren arkadaşım yokda :) bilgisayar hakkında bilgim yok ya hiç arkdaşm yok bilgisaar mühendisliğinden hocam
  • quote:

Yani senin amaç kız gibi geldi bana da paradan çok :) senin için hayırlısı olsun diyeyim sana tavsiyem gir borsaya yada dövize oradan para kazanmaya başla öğrenciyken ben devlet kredisini yurda yatırayp dolardan para kazanmaya çalışıyordum

hocam bana kız bulma ihtimalin var mı
  • Odtü petrol. Ve doğalgaz müh için ne dersin

Bide sen olsan itü kimya müh vs odtü petrolden hangisini secerdin

• Hocam istedigim yer duzce universitesi ee muhendisligi 208k ben 213k dayim sizce gelir mi

• Rp1 R kullanıcısına yanıt
    Hocam nerlerden buluyonuz ara mühendislikleri ya :)) yani yurt dışı imkanınız varsa iyi de türkiyede ana mühendislik daha ön planda.kimya mühendisliğini seçerdim ama şu şekilde çift ana dal ile yada mezun olduktna sonra işletme yüksek lisansı yapıp firmalarda endüstrimühendisi gibi iş yapmak itedim diğer türlü petrol ve doğazgal mühendisliği sıkıntıda makine daha ön planda
  • john20 J kullanıcısına yanıt
    Nerden bileyim hocam onu her yıl takip eden rehber hocaları filan bilir ben pek tercih şeylerine karışmamayı seçiyorum blgim yok o konularda
  • Matematik mühendisliği hakkında bilgin var mı

• Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    hocam peki siz olsanız karabük bilgisayar mı yoksa erciyes veya muğla enerjiyi mi tercih ederdiniz çok arada kaldım ben.
  • Nişantaşı inşaat veya maltepe elektrik elektronik hangisini neden okumalıyım okumamalıyım ? Teşekkürler

• Hocam uludağ makinenin ders programı hakkındaki görüşlerin neler ?

• Hocam itü den mezun olan biri savunma sanayine alınır mı? Genelde Ankaradan mezun olanları alıyorlar diyorlar. Sizce uçak veya uzay havacılık mı okumalı uçan şeylere ilgi duyan biri yoksa diyelim Odtü makine tutuyor, makine okuyup bu alanda mı geliştirmeli? Bir de uzay havacılık ile uçak arasında çok fark yok diyorlar ancak uzay denilince insan bir ürküyor, Türkiye şartları vs. eklenince. Daha sınava girmedim elimden gelenin en iyisini ortaya koymak istiyorum Allah izin verirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BraveHeart. -- 24 Temmuz 2017; 21:38:11 >
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    :)) onun için işletme yada iktisat oku hocam
  • quote:

:)) onun için işletme yada iktisat oku hocam

yok hocam senin bulduğun kız güzel çıkar
  • Japonyada master yada doktora ile ilgili bilgin var demiştiniz bilgisayar mühendisi olup nasıl gidebilirim

• HOCAM KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİNİN GELECEĞİ VAR MI?

İŞ OLANAKLARI NELER?
  • Büyüyünce mühendis murat mı olunuyo?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Massibe M kullanıcısına yanıt
    dil seviyen nasıl ? herhangi bir kursa gittin mi birde paralı mı yapacaksın yoksa devlet bursu ile mi gitmeyi düşünüyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.