Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ytü bilgisayar mühendisliği nasıldır, tutar mı?
    Ayrıca tm3 4k. ytü bilgisayar mühendisliği ile istanbul hukuk arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaMütenahi -- 24 Temmuz 2017; 19:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Mühendis murat kim ya

https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-22-07-02-15-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-efsane-konu--99980530-12649

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NaMütenahi kullanıcısına yanıt
    tutup tutmamasını bilemem hocam onu takip eden ocalarınıza sorabilirsiniz daha sağlıklı olur.

Ytü de bilgisayar mühendisliğininben avantajını teknopark oalrak görüyorum ben o zamanlar teknoparkı gezerken baya bir öğrenci çalışıyordu ve iş arayan firmalarda mevcuttu makineüzerine bir firma ne ayık ki bulamamıştım onun dışında pek bir artı özelliği olduğunu düşünmüyorum
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Valla arkadaşı ilk defa senden duydum hocam :)) anladığımkadarıyla amazon rehberi gibi bir şey yapmış iyi yapmış baksana baya bir kişiye yardım etmiş bu iyi bir şey böyle şeyler güzel oluyor
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    Peki, çok teşekkür ederim.
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Yani senin amaç kız gibi geldi bana da paradan çok :) senin için hayırlısı olsun diyeyim sana tavsiyem gir borsaya yada dövize oradan para kazanmaya başla öğrenciyken ben devlet kredisini yurda yatırayp dolardan para kazanmaya çalışıyordum
  • NaMütenahi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Hocam üniversieyi bilmiyorum ama harita mühendisleri biraz sıkıntıda özellikle inşaat sekötürnde dieyim orayı daha iyi bildiğim için boşimza atıp çokaz para alıyorlar yaptıkları işi de aten mimarlar hallediyor ama diğer sektölerinde bilmiorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Valla arkadaşı ilk defa senden duydum hocam :)) anladığımkadarıyla amazon rehberi gibi bir şey yapmış iyi yapmış baksana baya bir kişiye yardım etmiş bu iyi bir şey böyle şeyler güzel oluyor

Adam parayı kırdı refli linklerle malum tiplerden yazarsam ban yerim yönetim onu koruyor.

Jet fadılın JetMurat hali diyelim anlarsın.

• hocam enerji sistemleri müh hakkında bilgi alabilir miyim ?
  • ibrahim.h2182 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ana mühendislikleri seçmeniz her zaman sizin yararınıza diyeyim.Neredeyse aynı ders programı ile makine mühendislerinde okuyacaksınız en son yıl dersleriniz ayrılacak ama o sizin projelerinize imza atabilirken siz sadece kendiprojelerinizde imza atabileceksiniz sıkıntı gerçekten.
  • helkdor H kullanıcısına yanıt
    Valla onu bilmemde şunu diyeyim ilk defa alım apacak okullar her zaman tehlikelidir öğrencilerde risk alarak giderler okula o yüzden ben kararınızı etkileyecek bir şey söylemek istemem okulu çok iyi bilmediğimden
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Kırsın ya buradan para kazanmayı seçtiyse kazansın koaly gelsin diyelim geçelim :))
  • geekon kullanıcısına yanıt
    Hocamısı transfei koymuşlar ölçme değerlendirme koymuşlar gemi elektrik sistemleri koymuşlar mekanik titreşimler koymuşlar.Bu derslerden ölçme ve elektrik sistemleri kolay dersler ısı transferi vemekainik titreşimler zor dersler.Isı transferi genel oalrak yunus çengelin kitabından işeniyor ma sizde de öyle olur mu bilemedim eğer öyle ise çok fazla formül var size formülü verirler siz sistemi yorumlyıp uygun formülle çözersin titreşimler konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin ağır mekanik hesaplamalar içeren bir ders diğer dersler ztn makine mühendisliğinin dersleri
  • yaben kesinlikl ara mühendislik yerine ana mühendisliği seç derim o yüzden makine mühendisliğine yönel derim şöyle bir sıkıntı çıkıyor çnkü imalat mühendisi ile makine mühendisi karşı karşıya geldiğinde ikinizinde imza yetkisivar ama sen sadece imalat konusunda var ikenonun her şey de var bu yüzden bir çok yerde çalışabiliyor böyle bir sıkıntısı var ara mühendisliklerin
  • fire97 F kullanıcısına yanıt
    deu makine iyidir hocam verdikleri eğitimlede çeşitlendirdiler bir çok daldaeğitim veriyorlar dediğin gibi ege bölgesi sanayi oalrak iyi ve ayrıca petrol şirketleri mevcu yabancı kaynaklı onlarıda araştır derim yani maaş konusu değişken hocam ne desem yalan olur ama bir mühendisin alacağı minimumbir miktar var ona makine mühendisleri odası yayınlıyor oradan bakabilirsin
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    enerji sistemleri mühendisliği benim bi arkadaşım buradan hoca oldu ya onun girdiği yıl tek filandıkimse bilmiyordu bubölümü demek ki biraz daha büyümüş :)

Hocam dediğim gibi çalışacağı sektör iyi ama ara mühendislikten çok ana mühendislik daha çok ön planda olduğunu düşünüyorum o yüzden makine mühendisliği daha iyi olucağını düşünüyorum ama sekötr olarak enerji sektörü önü baya bir açık
  • Valla bugün yorucu oldu bu mesajımdan önce cevplamadığı mesaj varsa tekrar yazarsanız cevaplarım ben hepsini cevapladım oalrak gördüm ama birden fazla alıntı ile kafam karıştı siz tekrar atarsınız bana ister buradan iste özelden
  • Yıldız teknik mezunlarının iş imkanları hakkında neler biliyorsunuz? Makine, bilgisayar müh bölümleri

• Hocam daha once sormustum ama arada kaynamis galiba.Bogazici kimya muhendisligi hakkinda bilginiz var mi?Ya da direk kimya muh hakkinda bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.