Araç Tavsiyesi Yardımlarınıza İhtiyacım Var
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütçem çok yok.Bütçem 300.000 TL lik yada daha da zorlayarak 350.000 TL lik kredi çekerek oluşturabiliyorum.
Çok bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Aracı otomatik olması gerekiyor. Yakıt durumu çok önemli değil zaten çok uzak mesafelere gitmeyeceğim. Ancak bu bütçelerde hep eski araçlar olduğu için her kafadan ses çıkıyor ve bizim gibi anlamayan kişiler için kafamız çok karışıyor.
Şimdi sırasıyla 2004 Peugeot 206 otomatiklere baktım km olarak 120.000-140.000 bandında. Temiz kullanılmışa benziyor ekspertiz raporlarını da inceledim. Bunun haricinde Fiat palio lar için çok kötü diyenler oldu.Panda için farklı yorum yapanlar var. Citroen C3 lerin 200.000 km leleri var. Yani anlayacağınız kafam da piyasa gibi karışık.
Bunun yanında favoriye aldığım ilanlar sürekli bir düşüş trendinde. Biraz beklemek daha mı mantıklı ancak yıl başı geliyor asgari ücret artışı ile mutlaka bir artış olacağını düşünüyorum.
Bir yandan da 2010 üstü ağır hasar kayıtlı ama şasesinde filan bir problem olmayan yeni bir araç almak mı daha mantıklı ancak satıcıları genellikle galeriler. Bunlara da güven olmuyor ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İsteyen olursa bir kaç tane ilan seçtim sahibinden de onlarıda paylaşabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 364
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.219 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar