Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam elektrik elektronik mühendisleri ne gibi işler yapıyor?Yani internetten araştırdım ama çok anlayamadım.Mesela elektrik elektronik seçerek sadece şehir ve bina elektriğinden mi sorumlu oluyoruz?Ben elektronik haberleşme seçicem çünkü bu bölüm mesela tv ile kumanda arasındaki iletişimi sağlamaya çalışıyor (Dediğimi anlayın lütfen örnekle açıklamaya çalıştım :D ) elektrik elektronikte de böyle bişey var mı?
  • Karadeniz teknik harita mühendisliği hakkında fikrin var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatronik ve makine mühendisliği arasında kaldık,kardeşim mekatronik mühendisliğini tercih etti.Anadili gibi İngilizce az seviyede Almanca biliyor.Sizin mekatronikin geleceği hakkında öngörünuz nedir

• Iyte bilgisayar mi gazi makine mi kararsizim. Makine ve bilgisayar konusunda kararsizim aslinda bunu bir an once acikliga kavusturmam lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    İlk maaşınız kaçtı hocam?

• Odtü jeoloji okunur mu usta nasıldır

• :)) okurken 1500 küsür alıyordum sonra okul bitince 4000 küsür ile başladım hocam bazı arkadaşlarım 3500 +euro bazında prim ile başlamışlardı aynı firmada

• mekan2424 M kullanıcısına yanıt
    Hocam o üniversite nasıl hala teknik kaldı şaşırıypeum harita mühendisliği benim bildiğim inşaat sektöründe sıkıntıda mimarlar az para veröek için işlerini yapıyorlar sadece imza ile para kazanıyorlar ama az kazanıyorlar diğer sektörlerini bilmiyorum

• Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Yani mekanik sistemlere elektrik sistemleri birbirine giriyor bana kalırsa elektriği bilen makineciler ön plana çıkacak ama eğer çıkmazsa mekatronik biraz patlayabilir ama en kötü bu seviyede gideceğini düşünüyorum ama makine daha ağır basıyor

• İkiside ana mühendislik sen hangisine yakınsın onu belirle okul bölümü seçersin zaten

• Fırın Sütlaç kullanıcısına yanıt
    Jeoloji den biraz sıkıntı ya tam bir şey demem doğru değil hocam çok bilgim yok açıkcası

• grandout kullanıcısına yanıt
    Elektrik elektronik mühendisleri tüm elektrik sistemlerinin kontrolündrn sorumludur hocam yani bir nevi ana mühendisliktir elektriğin diğer elektrik alanları yan dallardır bilgisayar mühendisliğiyle karıştıranlar oluyor genelde ama en kaba şekilde elektrik motorlarının gücü akımlarının şiddeti gibi değerler ile sistemin kontrolünü gerçekleştiriyorlar bir örnek diyeyim misal hibrit bir araçta içten yanmalı motoru makine mühendisleri hesaplarken elektirk motorunun hesabınıda elektrik elektronik mühendisleri yapıyor ve aracın ivmelenmesi toplam hızlanması gibi yada elektrik motorunun verimi gibi olaylardan tutun bir çok olaya kadar işin içindeler ancak karışmasın elektrik motoru ile içten yanmalı motorun birleşiminde bilgidsyar mühendisleri yer almakta en basitinden otomotiv için örnek verdim sana

• Harita mühendisliği hakkında bilginiz var mı acaba ?

• Hocam beykentte tam burslu makine okumayı düşünüyorum. Okul hakkında bir bilgin var mı ? Birde ingilizce mi seçeyim türkçe mi seçeyim ?

• baytar_selo kullanıcısına yanıt
    Seçebileceksen ingilizce seç ama türkçe gelirsede fazla bir şey değişmez yanımda beykent endüstri mezunu vardı da izine çıktı ona sorardım normalde ama okul hakkında benim bilgim yok

• RushBerry kullanıcısına yanıt
    Harita mühendisliği sıkıntıda hocam inşaat sektöründe diğer sektörlerde fazla bilmiyorum

• Hocam KTÜ inşaat mı yoksa Sakarya bilgisayar mı hangisini tavsiye edersiniz mf4 60k mf3 55k

• Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    2sinede yetiyo sıralamam

Bazıları hazırlık oku ama bölümü türkçe seç diyo makine terimlerinde derslerde çok zorlanırsın ingilizce olursa diyo kararsız kaldım

• Kaç yıldır nerde çalışıyorsun ve böyle terbiyesiz biri olmanı kim sağladı çok merak ettim?

açıkla bakalım nerde ve kaç yıldır çalışyorsun? İşe nasıl girdin? Hayatında hiç şirket kurdun mu? Hangi mühendislik çalışmaları yapıyorsun?

Millete nasıl mesleki ahkam kesşyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geomatik Mühendisliği hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz? Verdiyseniz ve görmemişsem alıntılar mısınız o mesajı buna cevap olarak?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.