Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yıldız teknik elektrik mühendisliğini kazandim

Üniversitesi hayati boyunca şunu kesin yapin yada yapmayın dediginiz şeyler var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege üniversitesi kimya mühendisliği kazandım sizce çap yada yandal yaparsam nerelere yönelmeliyim

• Bu sitede gerekli bilgiler var ziyaret ederseniz Mühendislik

Ayrıca öğrenciyim internetten ek gelir elde etmek istiyorum para kazanmam lazım derseniz de clixsense sitesini duyurayım gerçekten çok güvenilir olan bu site anket doldurmaya ve görev yapmaya bakıyor türkiyeden oldukça çok kullanıcıya sahip bu siteye tıklayarak ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbelen03 -- 1 Ocak 2018; 18:4:6 >

• nette maaşlar konunda iyi bir açıklama yok. Tabiki işini sevmek önemli ama maddiyatta yadırganamaz gerçek. Şöyle bir mühendis düşünün:

İngilizce hazırlık ilk 20K daki hatta daha iyi sıralmalarda güzel ve uluslararası diplama bir üni.de okudunuz. Mühendislikteki en önemli olayı yani kendini geliştirme kısmını da yaptınız. Örneğin ortalmanın üzerinde programlama dili biliyorsunuz ve tabiki ingilizceniz var.

Türkiyede veya yurt dışında çalışırken ne kadar maaş alırsınız? Yüksek lisans sonrası ne gibi değiişiklik olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Babasınaotostopçekenadam

HOCAM KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİNİN GELECEĞİ VAR MI?

İŞ OLANAKLARI NELER?
    up
  • itü ehm mi itü uçak mı odtü havacılık ve uzay mı ????

• Merhabalar ben suan 11.sinif oğrencisiyimde muhendislik dusunuyorum.Aslinda 12.sinufta aciğa gecmeyi dusunuyorum okulun vakit kaybi olduğunu dusunuyorum ama korktuğum sey evde rehavete kapilip calismamaktan daha cok is alimi sirasinda guzel bir universitedende mezun olursak aciktan mezun olduğumuz icin sıkıntı cikarmalari.Acaba bu durumda yani is aliminda lisenin onemi var mi yoksa universiteyi guzel yerden bitirsek yeterli olur mu

• Up

• Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    Hocam pandemiden dolayı uçuş sektörü yara aldı mı?

• Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    Gtü nedir hocam?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.