Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babasınaotostopçekenadam kullanıcısına yanıt
    sıkıntıda belki ileride olabilir kestirmek zor
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    :)) eyw diyeyim ne diyeyim )
  • .BraveHeart. . kullanıcısına yanıt
    itüden de alıyorlar not ortalamasıve dil iyi olmak zorunda sitelerinde biraz araştır okulalra göre kontenjanlarını bulursun sana biraz fikir verir.Ben ara mühendisliklerden çok ana mühendislikleri destekliyorum hocam.Oyüzden cevabım makine mühendisliğinden alan seçmek diyeyim bir yeri iyi bilmekten çok biir çok şeyi bilin o alanda uzmanlaşın
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    İngilizcem iyi japoncayı da öğrenirim devlet bursu ile nasıl oluyor nasıl alabilirim o bursu diyelim alamadım paralı gidicem masraflar ne kadar fazla oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam istanbul universitesi makine ve marmara elektrik elektronik arasinda kaldim.ikisini de hem universite hem bolum bazinda degerlendirip cevaplar misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WWalker kullanıcısına yanıt

2014-2015 programına bakıyorum hocam üretim yöntemlerini biraz geç vermişler ama termo 2 mukavemet 2 vermeleri gerçekten iyi imalat dalı yerine direk girmişler her alana güzel oluyor böyle
  • eyçenem kullanıcısına yanıt
    http://parlakfikirler.org/matematik-muhendisligi/

valla burada çok güzel açıklamış benim etarfımda arkadaşlarımda çok zorluyorlar demişti iş sıkıntısını çekiyorum demişlerdi ama şuan ne yapyıoalr bilmiyorum hocam
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    valla bilgisayar mühendisliğini seçrdim ama karabükte okumayı istemezdim :) ben birazbüyük şehir seviyorum muğlaya giderdim valla :)

ama dikkat et bölümleri ayıramadım ile göre seçtim hocam direk fazla ayrılacak yanlarıda yok bilgisayarıana mühendislik olarka seçebiliridm ama şehirden dolayı seçmezdim
  • Moustacheur kullanıcısına yanıt
    bana kalırsa ikiside okumamalı ama inşaat dediğin için bi istisna mevcut o biraz okuldan bağımsız girişimci olduğun zamangüzel işler yapabiliyorsun o yüzden nişantaşına gidilebilir onun dışında tıpına bukadar ağırlık veren üniversitelerde mühendislik sıkıntıdır
  • Massibe M kullanıcısına yanıt
    Japon elçiliği aralık ayında sınav yapıyor dünya genelinde aslında dünya genelinde 2 tane yapıyor ama bizd 1 tane oda aralık ayında yapııyor aralığın iilk haftasının pazar gününe denk gelen tarihinde elçilik sana burs verebilmesi için toplamda 5 kurdan en iyi 1.kura geldiğinde kesin burs kazanıyorsun ama genellikle 2. kura geliniyor burs aranıyor biraz uğraşırsan buluyorsun onun dışında 3.kura geldğinde burs bulman zor sadeceelçilik dğeil bzı şirketler de sana burs sağlayabiliyor onları araştırman lazım ama elçiliğin bursu ylık 4500 tl miktarında oluyor.İngilizce oraya gitmek için pek bir önemi yok ama yüksek lisansını ingiilizce yapman lazım sana tavsiyem eğer japonca yapıcam dersen okul sana ekstradan kanji testine sokar eğer fail olursan 1-2 yıl sana dil eğitimi verir yada ingilizce eğitimi olan başka okula atar okullar yıllık 20.000 dolara bulabilirsin şuan bilmiyorum yen/dolar kurunu ama bu civarda bulabilirsin konaklama da tokyo da yada kyoto gibi yerlerde ise 15.000 dolara çıkartırsın 10.000 dolarda yedğinde yaklaşık 50.000 dolara işin içinden çıkarsın orada part time işlerde aylık 3.000 tl ye işler bulabilirsin.Okulların sana sağladığı burslar değişiklik gösteriyor onları araştırmak lazım yada okullara sormak lazım zaten okullar size kalacak yerler ayarlar yada bir ailenin yanına yerleştirirler hem ucu olur hemde dil öğrenirsin

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Ya şimdi ikiside mühendislik kökeninden gelen bir üniversiteler değil ikisini değerlendirmek zor ders programlarıda muhemelen ortalama çoğu okulun yaptığı ders programları şeklinde gider bölüm olarak makineciye soruyosun tabikide makine der :)) iş imkanları daha geniş hocam serbestlik var birde imza yetkileri düşünüldüğünde seç kafan rahat olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

:)) eyw diyeyim ne diyeyim )

hocam şöyle sarışın düz saçlı bi kız bul bana.ama kültürlü olsun.
    Hocam makineyi uste yazdim o gelicek herhalde aslinda turk alman unv gitmek istiyodum fakat cok ters beykozda dagin basinda 2 saat suruyor bu nedenle vazgectim.Ben de almancaya yatirim yapmayi dusunuyorum ingilizcem iyidir ciddi anlamda ama almancayi iyi ogrenirsem bana faydasi dokunur mu ?

• Mekatronik çap ne önerirsin ?

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Her türlü yabancı dil bilmek yarar hocam.
  • omwe6113 kullanıcısına yanıt
    zorlanmazsan makine öneririm ama en kolayı endsütri
  • Yani çok aman aman üniversiteler değil he ama şehirleri küçük oralarda iyi kendini geliştirirsen iyi iş imkanı yaratabilirsin kendine
    buluruz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

buluruz :))

hocam bi parti ortamı oluşturalım çağıralım kızları.yalnız biraz para gerek hocam kırmızı şarap pahalı olabiliyor
    parayı ben sağlarım sıkıntı değil yalnız özelden devam edelim hocam burada şimdi mesajları okuyanlar ne diyor lan bunlar demesinler :))
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.