Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özellikler endüstri nedir ya

Valla hocam marmara üniversitesi bundan çok eskiden işletmesiyle meşhur bir okuldu onun ben endüstriyede kayacağını düşünüyorum.Çok fazla ders programına kadar girmek istemiyorum endüstri mühendisliğinin ama sana tavsiyem olarak hangi kampüsünde ulaşım yollarına filan iyi bak etraftaki yurt olanaklarını iyi gözden geçir istanbul için sıkıntı çıkartabiliyor bu tip durumlar aklında bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam inşaat teknikerliği okumayı tavsiye eder misiniz ?
    Buradan mühendisliğe geçmek zor mudur ?
  • Laskoy L kullanıcısına yanıt
    Geçişin zorluğunu bilmiyorum şimdi sana zor desem başkası için kolaydır bunu söylemem saçma olur okumanıda boş durmaktan ziyade oku derim tabiki ama hayatını şekillendirmen zor bazı srkadaşlarım var dgs ile çok iyi yerlere geldi kimisi var hiç bir şey yapamadı

• Üni yerine bölüm hakkında bilgi vereyim bölüm makine mühendisliğinden çıkma bir bölüm ders programına bakamafım şuan işteyim ancak tahminime göre imalat derslerinin yanında malzeme bilgisi derslerininde olacağımı tahmin ediyorum.Bölüm genel olarak gnümüzde yapılan imalat yöntemlerini sözel olarak anlatır detaylıca malzeme bilgisi ile sizi donatır ondan sonra bu imalat yöntemlerinib tek tek sayısal hesaplamaları yapılır parametreler değiştirilerek imalstın en doğru şekilde yapılması için sizi eğitirler.Genel olarak böyle söyleyenilirim normalde makine mühendisliğinde bu kadar ayrıntılı olmaz gerçi ben imalat ana dalında çalıştım malzeme bilimi ile o kadar çok donatılmasakta hesaplamalat konusunda iyi eğitim almıştım.Sizde mekanik olarak hesaplamalar olur mu bilmem ama genel olarak bölümde öğreneceğin şeyler bunlar diyebilirim.Daha ayrıntılı bilgi istersen eve gidince ders programına bakarım bi daha ayrıntılı bilgi veririm ha bide unutmadan gelecekte kullanılacak yada şuanda kullanılan teknolojik imalat yöntemlerinden de bahsedilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Hocam burada şundan bahsedilmiş seçmeli dersleri yukarıda görüyorsun eğer seçmeli dersler arasından işte altta yazan dersleri unuttum ya :) neyse a dersi diyeyim onu aldığında makine mühendisliğinin ders programında olan bir başka dersi almana gerek yok muaf sayılıyorsun diyr not düşülmüş eğer seçmeli dersten c dersini aldıysan alakasız olarak makine mühendisliğinde a dersinin eşleniği olan b dersini alman gerekiyor.4 tane not düşülmüş ona göre seçmelileri yapın diyor yani umarım doğru anlamışımdır şimdi sunuma hazırlsnırken öğlen arası cevaplayayım dedim yanlışıö varsa belirtisin hocam

evet onu anladım diger yorumda onu yazmistim.49 kredi civari yapiyor farkli olarak.onu sordum hocam yorumlar misin diye dersleri de bildigini hesaba katarak

• Hocam son kez size ytu elektrik i soruyorum ?

Bide elektrik okumak mi avantajli elektrik elektronik mi

Ama elektrik ytude(%30ingilizce) ee marmarada (%100 ingilizce)

• geekon kullanıcısına yanıt
    Dur yorumlarız hocam şuan toplantıya hazırlanayım 15.30 da toplantı var iş çıkışı yazarım sana buradan

• Deu makine hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ege bolgesi sanayi acisindan nasil bir konumdadir? ÖZELLİKLE İZMİR

makine muhendisinin başlangıç ve ileri seviye iş avantajları yan hakları ve maaşlari için neler söyleyebilirsiniz

• pardon yanlış konuymuş mühendislik geçince amazon sandım
  • Hocam bogazici kimya muhendisligi hakkinda bilginiz var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heavyen2 -- 24 Temmuz 2017; 15:31:46 >
  • Hocam Türk Alman bu yıl ee için ilk alımını yapacak avantajları var gibi sizce dokuz Eylül'ün üstüne mi altına mı yazılmalı ee için

• quote:

Dur yorumlarız hocam şuan toplantıya hazırlanayım 15.30 da toplantı var iş çıkışı yazarım sana buradan

tamamdir hocam bekliyorum yorumunuzu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim sualim şu:

Mühendis Murat gibi olmak için ne yapmam lazım?

• petrol ve doğal gaz mühendisligi nasıl ??
  • Hocam Çorum'da yaşadığımı belirteyim :) kafam çok karışık hangisi daha mantıklı bi seçim olur?

gazi endüstri,esogü inşaat,trakya diyetetik
  • quote:

:))

Hocam pokeri mühendislik yaparkende oynayabilirsin sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum çoğu kişi oyuncuda oluyor.Bu sizin isteklerinize göre değişir.

hayır hocam poker değil kız anlamında sordum
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Haha ben paragöz olunca olayı yanlış anlamışım :)

Valla kız olayı biraz garip benim arkadalarımdan sevgili olanları vardı ama çoğunluk sap gibi dolanıyor :))

• kirmiziyiseven K kullanıcısına yanıt
    Diyetetik nedir ya hocam inşaat ve endüstriyi düşün eskişehirde memleketim olduğu için söyleyeyim inşaay sektörü iyi gidiyor ben senin yerinde olsam inşaatı seçerdim de endüstri mühendisliğine ilgim olmafığı için şimdi sen hangisini seversin bilmem şehir olarak çorumdan geliyorsun eskişehirde ankarada sana vizyon katar trakyanın ben sana çok fazla bir şey katacağını düşünmüyorum açıkcası ama karar senin tabikide

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Mühendis murat kim ya

• quote:

Haha ben paragöz olunca olayı yanlış anlamışım :)

Valla kız olayı biraz garip benim arkadalarımdan sevgili olanları vardı ama çoğunluk sap gibi dolanıyor :))

ilerde belki hocam dan gibi bol parası olan sağı solunda 4-5 kız olan insanlar gibi oluruz umarım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.