Şimdi Ara

MUHAFAZAKAR KESİMİN CHP ALGISINI YIKABİLECEK BAŞKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
9.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yapıp edilip en kısa zamanda KK'nın partideki lobisi yıkılıp Genel Başkan seçilmelidir.

İmamoğlu şu siyaset ortamında CHP için bulunmaz nimettir.

Genç, dinamik, sıcakkanlı, ahlaklı, vizyoner, Atatürkçü ve entelektüel. Sıcakkanlılığı ve iyi niyetiyle muhafazakar kesimle sıcak ilişkiler de kurabiliyor.

Muhafazarların "din düşmanı CHP" algısını yıkabilecek partideki tek kişidir.

Ülkenin geleceği açısından kesinlikle önemli bir devlet adamı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gece seçim sonuçlarını izliyorum.İmamoğlu gece tv'de konuşma yaparken yanına Canan Kaftancıoğlunu almış.Camide yasini şerif okuyarak ben de sizdenim Allaha ve Kuranı Kerime imanım tam mesajı veren İmamoğlunun kazandığı gece yanında poz veren kadın kim peki:twitterda Kuranda açıkça yasak ve günah olan yediği domuz etini paylaşan,inandığınız Allahınız sizin belanızı versin diyen,tarihte bugün Ermeni soykırımı başladı,ermeni vatandaşlarımız anıyoruz diyen,terör örgütüyle mücadele eden devlete seri katil diyen,bunun gibi başka ahlaksız ve kışkırtıcı twitleri de olan bir kadın.O algı chp böyle insanları barındırdığı sürece öyle kolay kolay yıkılmaz.Öyle olsa başkanlık yarışında her gün cuma namazı kılan İnce en az %70 oy alırdı.Hdpnin oylarıyla miligram farkla da olsa kazanan İmamoğlu ne olursa olsun başkanlığı kazandı haketti orası ayrı,herkes saygı duymak zorunda ama zihniyet ortada
  • Kilicdaroglu'nun o koltugu artik daha genc ve milliyetci isimlere devretmesi lazim. Ataturk'un kurdugu partinin hakkini verecek kisilerin basa gecmesi lazim. Yoksa bir cacik olmaz.
  • aga harbi bu adam karadenizli mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: yugams

aga harbi bu adam karadenizli mi...
    Sanki değilmiş gibi değil mi

Hakikaten kaliteli ve güzel bir adam

• rüyanda bile göremezsin. yani bu mümkün değil, ne yap ne et bu mümkün değil. ha şu olur, hepsi hayırda birleşirler tabi buradaki hayır bildiğin hayır değil. sevabına diyelim bak o zaman olur. ne zaman olur nasıl bilemiyorum. herkes bir şey söylüyor. ben de ölçüp biçiyorum görüyorum ki daha epey bir yol almamız gerekiyor galiba. bu da hiç hoşuma gitmiyor.
  • Sağ parti ile ittifak yapmadan iktidar olamaz CHP

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Yani şey yapmak gibi olmasın ama Gökçek ne yaptı şimdiye kadar? Ankapark'ı mı?

Neyse göreceğiz bak daha yeni seçildiler umarım iyi olurlar. Akp belediyeciliği çok iyiymiş gibi abartmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adana, Ankara, Antalya, Mersin gibi yerlerde bir şeyler olabilir, buralar CHP için garanti değil. Vaadettiğini yapamazsa hesabını sorarlar. Ama üstte saydığım yerlerde yeni bir şey beklemiyorum, eski düzen devam edecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Vermesinler oy hocam Çanakkale'de üst üste CHP seçiliyor adamlar adayı bile değiştirmemişler halbuki çok bir şey yapmamışlar. Türkiye'de insanlar parti bağımlısı. Gerek AKP olsun gerek CHP. Gerçi Dünya'da da böyle fakat Türkiye'de işin şeyi çıkmış.

Ben Isparta'ya üzülüyorum orada da AKP kazandı fabrikaların satış kokusu şimdiden geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilicdaroglu, cami mi yikti. Basortulu baciniza birsey mi yapti?

Seve seve vereceksiniz Kilicdarogluna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Adana, Ankara, Antalya, Mersin gibi yerlerde bir şeyler olabilir, buralar CHP için garanti değil. Vaadettiğini yapamazsa hesabını sorarlar. Ama üstte saydığım yerlerde yeni bir şey beklemiyorum, eski düzen devam edecektir.
    Mersin garanti degil mi?

Benim cocuklugumdan beri Mersin’i hep CHP, CHP’den once de DSP yonetmistir. Asil ilginc olan son birkac secimdir MHP-AKP’nin yukselisiydi. Mersin aslina donuyor bence.

Diger iller icin soyledikleriniz dogru.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Yeni büyükşehir yasası ile B. belediye sınırları il sınırlarına genişledi.(2014 öncesi ve sonrasını karşılaştırırken bu ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım.)

Daha evvelinde Mezitli ve Yenişehir'den gelen CHP oyları CHP için yetiyordu. Mersin'in taşra ilçelerinde genelde sağ partiler öne çıkmaktadır. Özellike Tarsus, Silifke, Erdemli gibi ilçelerin tüm şehirde dengeleri bozabilecek bir oyu olduğunu unutmamak lazım. CHP Mersin'i HDP desteği ve Tarsus'ta CHP'nin MHP'ye fark atması sonucu geçebildi. Tarsus'ta genelde MHP öne geçerdi, bu seçimde CHP oy aldı.

Sözün özü, seçim çevresinin il sınırlarına genişlemesi ile birlikte, CHP'nin oy deposu olan merkez ilçelerin toplamdaki ağırlığı azaldı. Dolayısı ile CHP için garanti iller arasında olmaktan artık çıktı diyebilirim. Artık Mersin'de CHP iş yapmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 1 Nisan 2019; 10:39:19 >
  • Kılıçdaroglu gitmeden olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurss222 -- 1 Nisan 2019; 10:18:20 >
  • Sağın CHP algısını yıkabilecek sağcı bir CHP adayı :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence Ankara ve İstanbul'un alınmasında ki en büyük etken bu iki başkan adayının belirli bir sağ , sol vs siyaset izlememesi. Özellikle gençlerin çoğu için sağ sol birşey ifade etmiyor ki bence de olması gereken bu . Eski köhnemiş alışkanlıkları geride bırakıp geleceğe bakmak gerek , bunu hangi siyasi parti yapsa kazanır .

• chp anti islamcı yapısından hiçbir zaman vazgeçmeyeceği için böyle birşeyin olması hiçbir zaman mümkün olmayacak !
  • KK kolay kolay gitmez. CHP için imamoglu büyük şans ve bukadar kısa sürede böyle başarı alması büyük başarı. CHP artık kendisini sorguya çekmeli. aynı Akp gibi onlarda kendilerini sorgulamali.

Eğer imamoglu CHP başkanı olursa , Mhp'yi de yanına çekmesi daha kolay olur.

birde CHP artık şu hdplilerle ilişkisini bitirmeli. daha keskin olmali. tavir ve sınırlarını çok net belirlerse bir sonraki seçimde oy oranları artar.
  • Başka bir başlıkta da yazdım "İstanbul'u alan Türkiye'yi alır"

İmamoğlunun önünde 4 yıllık ekstra zor bir başkanlık var, hem akp ile hemde partisi içindekilerle uğraşacak, ancak bundan başarı ile

çıkarsa önünde parti başkanlığı ya da ülke başkanlığı rüzgarı olmaz şey değil.
  • İnşallah başarılı olur , chp içinde bazı şeylere vesile olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.