Şimdi Ara

İnsanlarla olan muhabbet sıkıntım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 16 yaşındayım lise 3e geçtim şimdi kendimi anlatıyım yani benim arkadaşlarım var bi yere gittiklerinde beni çağırırlar ama bende muhabbet sıkıntısı var yani pek akıcı muhabbet yok ama sanılmasın utangacım millet utangaç zannediyo halbuki değilim benim sessiz olmamın nedeni nerde ne diyceğimi bilememek birisine karşı uygun cevabı verememek güzel muhabbet edememek mesela birisi bana şaka tarzıyla bişey dese ne diyceğimi bilemem bu yüzden gülümserim millet de beni utangaç sanır ama küçükken mesela utangaçlık şöyle vardı bi yere girerken selam veremezdim yada hayırlı olsun geçmiş olsun vb. Lafları söylemeye utanırdım yada büyüklerime hal hatır sormaktan utanırdım ama onlarla artık küçüklükten dolayı mıdır nedir bilmem ama muhabbet edebilirdim şimdi hiç muhabbet edemiyorum bi büyüğüm bişey Diyo yine mal gibi gülümsüyorum ama şimdi öyle utangaçlıklar yok hal hatır sorarım yada arkadaş ortamına girerim bu yüzden arkadaşım var ama muhabbetim sıkıntı bu yüzden "gerçekten" arkadaş edinemiyorum kız arkadaş zaten yok beyler bu illetten nasıl kurtulurum lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola Moto G Kullanicilari

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam beni özetlemişsin kardeşim bende aynı ama benim yaş 21 sıkıntı o.

edit : sahurdan sonra nasil atlattigimi anlatirim dursun burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koltuk06 -- 3 Temmuz 2015; 2:56:40 >
  • Sebebi özgüven eskikliği. Söylediklerin veya söyleyeceklerinden ve kendinden emin olmadığın için böyle bir durum yaşıyorsun. Kendinden emin olmuş olsan yanlışda konuşsan baskın olup doğruluğunu kabullendirebilirsin. Özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor yada yeteri kadar genel kültür sahibi değilsin.

Şuda olabilir bağzı insanların yapısında sessiz kalmak az konuşmak vardır ama zaman zaman açılır ve sessizliğini bozar kısa sürelide olsa akıcı sohbet eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tecrübe edinirsin

Orijinalden alıntı: koltuk06

bi zamanlar lise 1 ve 2 de bendede vardi ozmana kadar yani simdi allaha sukur estiriyorum ortaligi :) yaş : 20

edit : sahurdan sonra nasil atlattigimi anlatirim dursun burda

Bekliyoruz hocam inşallah trollemiyosundur

• kitap oku film seyret şehir dışına çık baya yol katedersin özellikle şehir dışı olayında

• 10. sinifin bitisi yazin yavas yavas kurtulmaya basliyordum bu durumdan belki sendende kotydum . ortaokildan arkadaslarla takilmaya basladim o yaz her gun otostop cekip heryri gezerdik ama ben pek aktif degildim ilk baslarda ama o arabasina bindigim insanlar hic tanimadigm insanlardi yavas yavas konulara dahil olup muhabbet sohbet etmeye basliyordum 100 lrrce insanin arabasina binmisizdir hatta bazen ayni kisiye bile denk geliyorduk zaten binince gulusmeler basliyordu ozel sofurumuz geldi yine falan asil anlatmak istedgm insanlarla ister istemez konusmaya mecbur kaliyosn sonra akisina birakiyosun bi sure sonra ozguvenin yerine geliyor cekinmiyorsun olayi abartip polise bile otostop cekmisligim vardir . evde vaktini oldurme aktif ol arkadaslarinla vakit gecir cem yilmazin videolarini bastan assa izle ben nedense izledikten sonra surekli espri yapiyordum guluyordum gulduruyordum . sonra kiz ortamina falan girdiginde ozguvende olunca ne dedgin umrumda bile olmyyor kaynatmak derler ya onu yapiyosn bu surecte biraz bos konus hata yapmaktan korkma . bu durumunu aklina getirmemeye calis her konuda bi sozun olsun muhabbete dahil olmaya calis sunlari sunlari yap diyince yapamicaksin biliyorm ama konusmaktan gulmekten sacmalamaktan korkma samimi oldugun arkadaslarinin yaninda basla bu dediklerimi yapmaya sonra gerisi gelcektir eminim

edit : ne dicemi bilmiyorm diyosn kafanda planlama su bunu derse bunu diyim gibisinden . dogaclama yap plan kurmadan aklina ilk gelen seyi soyle kasmadiginda cikacaktir bir bir kelimeler agzindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koltuk06 -- 3 Temmuz 2015; 3:40:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.