Şimdi Ara

MUHABBET KUŞU KONUŞTURMA OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KUŞUM İÇİN KONUŞTURUCU ALDIM AYRICA OLDUKÇADA YAVRU SÜREKLİ ONA PAŞA DİYORUM ACABA NE ZAMAN KONUŞUR KUŞU DÜN ALDIM HEMEN PAŞA DEMEM UYGUNMU YOKSA BEKLEMELİMİYİM TEŞEKKÜRLER.

• Adam kuşuna konuşturucu almış beyler !!!
  • Kulağına "Benimle konuşurmusun?" diye fısılda
  • Konuşturucu yalan.
  • Bu geldi aklıma

• konuşturucu ne la ilk defa duydum :D
  • Ben muhabbet kuşumu alıp karanlık bir odada hangi kelimesini konuşmasını istiyorsam sürekli onun kafasına birazcık uzaktan hep o kelimeyi söylerdim geceleyin böle sabahleyinde radyo açar dinletirdim sonra konuşurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muhabbet kuşu aldım...
    17 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşu almayın
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla aynen bunu aldım fiyatıda pahalı diğildi zaten bide uzman tv dede işe yarar diyo

MUHABBET KUŞU KONUŞTURMA OLAYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_61_61 -- 13 Kasım 2011; 0:12:59 >
  • Sadece sabır ve ilgi zamanla konuşur daha erken aceleci olma.
  • O konuşturucu dediğin şey nedir bilmyiorum ama öncelikle hayvan sana alışmadan bir yerinide yırtsan konuşmaz. öncelikle sana alıştıracaksın eline alıştıracaksın. hayvanları eğitmenin tek yolu aç bırakmaktır. yeni almışsın o yüzden öncelikle 1 hafta izin ver eve ve bulunduğu ortama alışsın odasını ve kafesinin yerini değiştirme. 1 hafta sonra kuşunu 1 gece aç bırak sabah kalktığında yem verme. öğlen yanına git avucuna biraz yem dök onu ürkütmeden elini kafese sok yem yedirmeye çalış. büyük ihtimalle yemeyecektir. ama 15-20 dk usanmadan uğraş. yemedi diye acıyıp sakın kafesine yem koyma. biraz bekle ikindin tekrar uğraş gene yemezse akşama uğraş. akşam kesinlikle biraz yiyecektir. eğer yemezse yemliğin dibine çok az. (1 öğünlük) yem koy gece onu yesin sonra ertesi gün öğlen tekrar uğraş....

sana alıştıktan sonra içinde "ş ve ç" geçen kelimeleri çabuk öğrendikleri için buna benzer kelimeler söyle. paşa gayet uygun :)

• babaçık babaçık çiçikuş çiçikuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

babaçık babaçık çiçikuş çiçikuş

Gece gece
  • kuş yerine ortama alışsın 7-8 aylık iken konuşmaya başlaması lazım sürekli yanında konuşmasını istediğin kelimeleri tekrar et konuşmaya başlayınca zaten senin yanına yaklaşıp dinlemeye başlar gözlerinin içinde böyle beyazlar oluşur
  • Bizim eski kuş çok güzel konuşurdu. Sert ünsüzleri çok kolay söylüyordu. Biz de onun söyleyebileceği kelime ve kelime grupları öğretiyorduk..
    En son ''buruşuk daşşak'' demeyi öğretmiştik.

Daşşak daşşak diye diye öldü
  • benim kuşum çok pis konuşur
  •  MUHABBET KUŞU KONUŞTURMA OLAYI
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

babaçık babaçık çiçikuş çiçikuş

benim rahmetli geldi aklıma şimdi dağ gibi kuştu 13 yaşında en çok söyledikleri bunlardı bırak elden korkmayı uzattığın an atlardı direk omzumda balkona çıkarırdım kaçmazdı
  • adamın kuşu ötmüyo beyler
  • konuşturucu fasa fiso hocam söylemesini istediğin kelimeyi tekrarla 1 2 hafta sonra söyleyebilir.

benim kuşum puşt diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.