Merhaba. Birkaç yıl önce testis torsiyonu sebebiyle ameliyatım oldum ve 1 testisim alındı. Şuan tek testisliyim. Bu durumu yaşayan ya da bilen var mı askerlikte muafiyet sağlar mı?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Yurt Dışı İmei Kayıtlı Iphone Değişimi.
Merhaba. İnstagramda sürekli karşıma çıkan bir video var şöyle bir örnek veriyor. Mesela Almanyadan bir iphone 11 aldım ve Türkiyede imei kaydını yaptırıp kullanıyorum. Sonra yine Almanyada cihaz değişim kampanyasıyla o cihazı geri verip iphone 15 aldım. Söylenene göre iphone 15 i değişim belgesiyle tekrar kaydettirmeme gerek kalmadan Türkiyede kullanabiliyor muşum. Doğruluğu var mıdır?
FUZULTOPRAKTAN
Merhabalar. Fuzultopraktan projesini daha önce araştıran ya da deneyen oldu mu acaba? Mantıklı ve avantajlı imkan sunuyor mu bilenler var mı?
Merhabalar. Mahallede internet altyapısı bulunmuyor
Bazı firmaların airfiber şeklinde bir sistemle internet verdiğini gördüm. Bu sistemi kullanan var mı? Sorun sıkıntı yaşatır mı?
Kocaeli Darıca Sırasöğütler Hakkında
Merhabalar. Şuan da Pendikte oturuyoruz ve satınalmak için ailemle ev araştırıyoruz. Darıca Sırasöğütlerde bir ev bulduk Marmaraya da oldukça yakın fakat mahalle hakkında hiçbir fikrimiz yok :). Bir bilgisi olan hatta oturan varsa bir bilgi verebilir mi?
Poco F6 Pro Türkiye
Merhabalar. Yeni bir telefon almak üzereyim. Redmi K70 pro olarak geçen cihazın ülkemizede poco f6 pro olarak geleceğini gördüm bir bilgisi olan var mı? Cihaz ülkemize gelecek mi ve ne zaman gelir? Açıkçası özelliklerini çok beğendim beklemeyi düşünüyorum fakat fiyat olarakta ne olacağı önemli benim için. Beklemeyip Poco x6 pro almak daha mantıklı olabilir mi sizce?
Askerlik Tecil Bitince
Merhabalar. Yüksek Lisanstan dolayı askerliğim 23.07.2023 tarihine kadar tecilliydi. Yüksek Lisansı bitirmeden kaydımı sildim ve askerlik tecilim iptal edildi. Fakat e devlette 31.12.2023 e kadar adkerlikle ilişiği yoktur çıkıyor şimdi baktığımda (Galiba yoklama v.s yaptırmam için bu sğreyi verdi). 2 sorum olacak 1. si 31 aralıpa kadar başka bir yüksek lisans programına kayıt olursam tecil hakkı elde eder miyim?
2. si 31.11.2023 tarihine kadar herhangi bir işlem yapmayıp Aralık ayı içerisinde işlenlerimi tamamlamayı düşünüyorum. Ama bu sğreçte öğrenci v.s görünmeyeceğim için gbt de falan sorun yaşar mıyım?
Teşekkürler!
Mülteciler Gitsin Yürüyüşü
Arkadaşlar vakti geldide geçiyo bence. İstanbul'da organize olup birkaç gün sürecek bir yürüyüş yapmaya ne dersiniz. Vatan elden gidiyor belki de çoktan gitti!
Havalar Çok Sıcaklaşınca Dolap Soğutmuyor.
Merhabalar. Yaklaşık 6 ay önce Beko no frost buzdolabı aldık. 2 3 gündür İstanbulda havalar çok sıcaktı ve dolabımızın hem dondurucu hem de alt kısmı neredeyse hiç soğutmadı. Bizde fişini çektik ve dinlendirip tekrar taktık. Bu sefer buzdolabı neredeyse hiçbir soğutma işlemi yapmadı. Bugün hava serindi ve enteresan bi şekilde dolap çalışmaya ve soğutmaya başladı. Havalar ısınınca dolabın soğutmaması sizce normal mi? Sizce ne gibi bir sorunu vardır? Bu arada radyatör ve pervanesi çalışıyor ama dolabın alt kısmı yine de oldukça sıcak. Havadan bağımsız olarak o kısım hiçbir şekilde soğumuyor...
Keysmart Buzdolabı Kullanan Var Mı?
Kullanan varsa kalitesi hakkında bilgi verebilir mi? 3 - 5 yıl dayansa yeterli. Bütçemiz kısıtlı buzdolabına ihtiyacımız var bu üründe yaygın bayilikleri olan bir markete geliyor fakat hakkında hiçbir yorum bulamadım. Kullananlar yorum yaparsa memnun olurum.
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 485
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 27.028 (Bu ay: 946)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar