Şimdi Ara

muayenesi yakın araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cokk-acill-ihtiyactan-satilik-acilll-370596406/detay/

    aracın mart 2017 de muayenesi geliyor sizce alınır mı? adamla konuştum herhangi bir sorunu yok vs dedi ancak muayene olayı kafamda soru işaretleri yaratıyor..



  • LPG tankı 10 yaşını doldurmamışsa alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliması yok, ben bu yüzden almazdım, bu fiyata klimalı araç bulunur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayene vergi bakim sigorta vs derken 2-3 bin civari cebinizden para cikacak. Onlarida hesaba katin derim. Birde ilandaki araci pek begenmedim. Daha iyi bi seçeneğe yonelseniz bence. Cunku o aracin 101 binde olmasi imkansiz. Satıcı pek guven veren cinsten degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden alınmasın ki? Muayene periyodik yapılan bir şey. 1 hafta sonra olsa da gelecek 1 yıl sonra olsa da gelecek. Sonuçta 2 saatlik iş. Bi ara stepnesi kullanılmamış akımı vardı. Şu aralarda ilanlarda özellikle muayene belirtiliyor.
  • daha önceki konularımda da yazmıştım araba konusunda acemiyim kandırılmaktan korkuyorum. Aracın kilometresi ekpertizde çıkmaz mı? ankarada yaşıyorum erkaya bosh servisine götürsem
  • 10 yaşından büyükse ben almam. eski arabaları çok inceliyorlar. yeni bir arabayla (5 yaşından küçük) gittiğinde doğru dürüst bakmadan vizeyi veriyorlar. geçen cuma muayeneye girdim 2012 model araba. adam 10 dk sonra teslim etti. yazacak bir şey bulamayınca egzos hasarlı yazmış. ne tür bir hasar dedim, egzos paslı diyor. kiracım 98 model arabayla gitti. 3 kez vizeye girdi. 2 kez vize ücreti ödemek zorunda kaldı. fren hortumu, yağ kaçakları, fren ayar tutmadı derken 15 gününü arabayla ve hatalarını yaptırmakla geçirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: palpatine48

    10 yaşından büyükse ben almam. eski arabaları çok inceliyorlar. yeni bir arabayla (5 yaşından küçük) gittiğinde doğru dürüst bakmadan vizeyi veriyorlar. geçen cuma muayeneye girdim 2012 model araba. adam 10 dk sonra teslim etti. yazacak bir şey bulamayınca egzos hasarlı yazmış. ne tür bir hasar dedim, egzos paslı diyor. kiracım 98 model arabayla gitti. 3 kez vizeye girdi. 2 kez vize ücreti ödemek zorunda kaldı. fren hortumu, yağ kaçakları, fren ayar tutmadı derken 15 gününü arabayla ve hatalarını yaptırmakla geçirdi.

    17 yaşında arabayla en kıl olduğu söylenen Dudullu istasyonunda 6 adet hafif kusura rağmen tek seferde geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    siz arabanıza bakıyorsunuz demek ki. komşu eşek niyetine biniyor. 2. el alınacak eski bir arabanın da nasıl kullanıldığı belli olmuyor ki. adam satmadan önce veriyor 150-200 lira, bir detaylı temizliğe sokuyor. sen temiz sanıyorsun, motor ve alt takım kötü durumda olabiliyor. komşuda 98 model 2 kapılı toyota crv var 2000 motor. doğru dürüst bakım yaptırmamış toyota diye. parça sıkıntısı da var. 15 gün stres yaşadı.
  • hocam muayene şöle sıkıntı, 16 yaşında bi araç, sıkıntısı olmadığından emin olun.

    ama bence asıl sorun lpg li o yaşda bir arabanın kmsinden emin olamamak. km düşük, madem kullanıcılar fazla km yapmıyor neden lpg var araçta.

    lpgli az yakan o yaşta bir aracın kmsi kesinlikle soru işareti.
  • Alma kardeşim, muayenesi yaklaşan araba alınır mı yahu. 10 yılda bir giriyoruz muayeneye satmak için bu zamanı mı bulmuş. Demek ki pert bu

    Şaka bir yanada bizde Aralıkta bi araba aldık mayısta muayenesi geldi. Lpg 9 sene olmuş ne hikmetse 9 sene geçen araba bu sene lpg boruları egzosa yakın diye kaldı. Lpgcide öyle bi konuşuyorki yaptırmışken tüpüde degistireyim diyorsun. Ona dikkat et. Onun dışında zaten genel araba alırken kontrol edilmesi gerekenler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar soruyorum :)) bu km olayı doğru mu değil mi nasıl belli olur???
  • oznugurlu O kullanıcısına yanıt
    Km si önceki muayene kayıtlarına ve varsa servis kayıtlarına bakılarak kesin olmamakla birlikte bulunabilir. Lakin ondan önce direksiyona vites koluna ve aracın diğer parçalarının yıpranma miktarına bakın. Öte yandan ilana bkmadim ama yorumlardan aracın yaşı baya var gibi geldi. Bu yaştaki araç heleki çok km yi az ücretle yapmak için lpg takılan araç 100.000 km de olmaz nadir dir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 2010 model 1.3 Multijet Palio var ve km 140 bine yaklaştı. Yani km bu kadar düşük olması bende şüphe uyandırır.Ben olsam 10 yaşından büyük araç almazdım, almam da. Üç yıldır aracıma çok iyi bakmaya gayret ediyorum. Yazın aracımı satıp otomatik vites bir araç almaya niyetim var(eşim de kullansın diye). Düşündüğüm araç da 2011-2014 arası bir araç olacak. Bence risk alma kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentleman_ -- 4 Aralık 2016; 17:2:28 >
  • Ben de yaşı küçük diye güvenliği en alt seviyede konserve kutusu almaktansa 20 yaşında olsun ama sağlam olsun derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    O sure 15 yila uzatildi hocam yeni kanunla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya astra f alınır. Sapasağlam motoruyla plastik olmayan koltuğuyla c segmenti konforuyla kullanılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babapars

    O sure 15 yila uzatildi hocam yeni kanunla

    Teşekkür ederim.
    Sözde alıcı caymak için 2007 üretim tarihi olan LPG tankını bahane göstermişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben acemiyim araba konusunda yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum. Palio yedek parça açısından ucuz diye onu düşünüyorum ancak kararsızlık var. Yorumlarınıza göre 17 bin civarlarına hangi marka araç alınır??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.