Bildirim
Taksi çıkması & Motoru yapılmış araç alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Alınır ama önce güvenilir bir ustaya baktırılmalı.
Motor yenileme nasıl olmuş.
Ama sıkıntı çıkarıcağı aşikar birde alınca.
Koltuk vs. söktürmek lazım sonra kapı kolları vs. el freni direksiyon.
Kısaca koltuklar dahil her yerin kaplamasını söktürüp sünger değiştirip yenisini taktırmak lazım.
El freni,vites topuzu ve direksiyon değişmeli.
Radyo tuşlarını değiştirmeli.
Yeni pas pas yer kaplaması vs. olmalı.
Farlar vs. yenilenirse kız gibi araba olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Alınır ama önce güvenilir bir ustaya baktırılmalı.
Motor yenileme nasıl olmuş.
Ama sıkıntı çıkarıcağı aşikar birde alınca.
Koltuk vs. söktürmek lazım sonra kapı kolları vs. el freni direksiyon.
Kısaca koltuklar dahil her yerin kaplamasını söktürüp sünger değiştirip yenisini taktırmak lazım.
El freni,vites topuzu ve direksiyon değişmeli.
Radyo tuşlarını değiştirmeli.
Yeni pas pas yer kaplaması vs. olmalı.
Farlar vs. yenilenirse kız gibi araba olur
Hocam arabayı babam bana alıcak sayilir. Cogunlukla bende olacak araba , babamın şoförü olucam yani.
Bende öğrenciyim çok fazla sorun çıkarır diyorsanız bulaşmam.
Baktığım araç bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-taksi-cikmasi-temiz-era-160261081/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 20 Nisan 2014; 18:35:26 >
-
Almayın hocam bunu derim neden derseniz zaten bunun üstüne 5-6 koyunca temiz taksi çıkması olmayanı alınır.
Birde bu araçla uğraşmak ister öğrenci iseniz hiö girmeyin derim.
Bu paraya zaten güzel bir ufak b sınıfı alınır.
Palio alabilirsiniz temiz olmadı Opel Corsa bakılabilir.
Chevrolet kalos var.
Yani öğrenci iseniz daha ufak ve temiz bir araç bulabilirsiniz.
BU heyecanı yaşamaya gerek duymayın derim.
Daha çok bu aracı uğraşacak zamanı olan ve baız şeylerini kendi yapabilecek insanlar alır.
Mesela kazalı aracı normal vatandaş almaz daha çok galerici alır yaptırır ya da bu araçtan analayan tamirciler vs. alır öğrenci iken uğraşılmaz.
Temiz bir palio ya da opel corsa alınabilir bu paraya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Almayın hocam bunu derim neden derseniz zaten bunun üstüne 5-6 koyunca temiz taksi çıkması olmayanı alınır.
Birde bu araçla uğraşmak ister öğrenci iseniz hiö girmeyin derim.
Bu paraya zaten güzel bir ufak b sınıfı alınır.
Palio alabilirsiniz temiz olmadı Opel Corsa bakılabilir.
Chevrolet kalos var.
Yani öğrenci iseniz daha ufak ve temiz bir araç bulabilirsiniz.
BU heyecanı yaşamaya gerek duymayın derim.
Daha çok bu aracı uğraşacak zamanı olan ve baız şeylerini kendi yapabilecek insanlar alır.
Mesela kazalı aracı normal vatandaş almaz daha çok galerici alır yaptırır ya da bu araçtan analayan tamirciler vs. alır öğrenci iken uğraşılmaz.
Temiz bir palio ya da opel corsa alınabilir bu paraya.
Bende öyle düşünüyordum bu aracı görünce birden fikrim değişti.
Daha alt model araç bakıyım ben
-
Motoru yapilmis arabayi alin hocam masrafiniz olmaz acaba ariza cikarcakmi yag yakacakmi gibi dertleriniz olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işe yaarıycak olsa taksici motoru yaptırıp kullanırdı hala nie değiştirsin
arabayı sadece motordan ibaret sananlar yanılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
işe yaarıycak olsa taksici motoru yaptırıp kullanırdı hala nie değiştirsin
arabayı sadece motordan ibaret sananlar yanılıyor
Yalnız yanlış bilmiyorsam bir araba takside 5 yıl çalışabiliyor.
Araçta 2006 model olduğuna göre muhtemelen taksiden çıkma sebebi, 5 yılı doldurmasıdır.
Yani taksiden çıkarttıktan sonra motor yaptırıp satıyor da olabilir. Kendisi de kullanmayacaksa hele. -
hacı o nasıl bir babaymış ben o babanın elini öperim hergun be benim babam kücükken 1 bisiklet bile almadı gitim hurdacıdan paslı birşey alıp boyadım 5 yıl bindim..
arabada nedir...
25 bin tl ye sıfır dacia al tertemiz kullan yada 2 ci el dacialardan al parcasıda ucuzdur -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
hacı o nasıl bir babaymış ben o babanın elini öperim hergun bebenim babam kücükken 1 bisiklet bile almadı gitim hurdacıdan paslı birşey alıp boyadım 5 yıl bindim..
arabada nedir...
25 bin tl ye sıfır dacia al tertemiz kullan yada 2 ci el dacialardan al parcasıda ucuzdur
Hocam kredinin cogunu ben odeyecem babam sadece krediyi çekecek
Bulaşmayin derim hocam
kredi ile alıyorsan git sıfır al derim 2 ci ele binme -
quote:
kredi ile alıyorsan git sıfır al derim 2 ci ele binme
Kredi en fazla 15.000 tl çekebiliriz. Daha fazla fazlasına ikna edemem.
Bildiğim kadarıyla 15 bin'e sıfır araç yok -
o zaman kendine göre bir model belirle onu araştır forumda nasıldır kullananlaırn yorumlarına göre al. taksi cıkması alma sakın günde kac bin kişi biniyor vurulmadık tamir görmedik yeri yoktur onların hemen hemen her taksi aracı aşırı hızdan bir yerden kaza almıştır. trafikte cok var macun atılmış öyle kullanıyor saatrken boyarım diyor galericiler alıyor onu bir güzel temizliyip satıyor sana bana.. -
quote:
o zaman kendine göre bir model belirle onu araştır forumda nasıldır kullananlaırn yorumlarına göre al. taksi cıkması alma sakın günde kac bin kişi biniyor vurulmadık tamir görmedik yeri yoktur onların hemen hemen her taksi aracı aşırı hızdan bir yerden kaza almıştır. trafikte cok var macun atılmış öyle kullanıyor saatrken boyarım diyor galericiler alıyor onu bir güzel temizliyip satıyor sana bana..
hyundai accent yada ford escord bakıcam ozaman sağlam diyorlar bu arabalar için -
Ne taksi çıkması nede moturu rektefiye yemiş araba almam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X