Şimdi Ara

Mtv artış oranı yüzde 15.9 oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 yılı için yüzde 23.73 olarak berlilenen Motorlu Taşıtlar Vergisi artışında bu kararla indirim yetkisi kullanıldı ve oran yüzde 15.9 olarak belirlendi.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, “30.11.2018 tarihli ve 30611 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 503 sıra no’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile edinilen yeniden değerlendirme oranı, 18.2.1963 tarihli ve 197 sayılı Motorlu Taşıtlar Vergisi Kanununun 10 uncu maddesinin ikinci fıkrası hükmünün verildiği yetkiye dayanılarak, aynı kanunun 5’inci maddesinde yer alan (I) sayılı tarifi, 6 ncı maddesinde yer alan (II) ve (IV) sayılı tarifeler ve geçici 8 inci maddesinde yer alan (I/A) sayılı tarifesinde bulunan taşıtlar için 2019 yılında motorlu taşıtlar vergisi tutarlarına uygulanmak üzere %15.9 olarak yeniden belirlenmiştir” denildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsmail YK den sarki gonderiyorum

• 1.294 x 1,159 = 1.500 TL

Bu rakamı ödeyeceğim araç ise imzamda.
    Vay be ne günlere kaldık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 2 Ocak 2019; 8:20:40 >
  • 2016 model 1.6 arabanın vergisi ne kadar oldu şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SokBirazÇıkar yapmışlar yine

• 5 sene mtv düşecek diye bekliyorum. 5 sene sonra düşen değişen birşey olmuyor, üstüne biniyor.
  • Önce büyük sopayı hazırlayıp millete gösteriyorlar. sonra korkmayın bak küçük sopa hazırladık şükredin buna sevinin diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zam bile yazamıyor korkak basın
  • Cok pahali hersey cok, ve devlet zam yapmaya devam ediyor somuruyor..bu kadar para nereye gidiyor anlayamiyorum. 5 tl ye alip 100tlye zorla satiyorsun ama kasanda yine para yok..ayrica hem dunya vergi oduyoruz hemde devletten hicbir fayda gormuyoruz, devletin suan bana tek katkisi sanirim askerlerle siniri korumasi ki zaten oda yok ulke yol gecen hani olmus

• Elektrikten sonra buna da indrim gelmiş.. Yihhuuuu

Mtv artış oranı yüzde 15.9 oldu
  • Bıktım şu fakirlerin mtv muhabbettinden. Paranız yoksa binmeyin. Almayın. Bireysel tepkinizi koyun gitsin.

• Temmuzu ödemedim daha üstüne ocakda bindi :)
  • 2 yıl önce sokağıma park etmekte hiç sorun yaşamazdım. Şimdi neredeyse ayda bir yada iki kez sokağıma park ediyorum. Araçlar bu kadar pahalı; vergiler, sigortalar, kaskolar, bakım ücretleri bu kadar yüksek iken neden eve hiç kullanılmayan ikinci araba alınır... Bizim millet küçük resimden kurtulup büyük resme bakmadıkça ülke olarak değil dünya olarak geri gitmeye mahkum olacağız.
  • Fiyatlar düşecek diye bekleyenler avucunu yalayacak anlaşılan.. 2. el daha da artar bu gidişle..
  • CNN NTV gibi kanallar bu haberi nasıl verdiler bilseniz ağlardınız ülkenin geldiği duruma...

• 78 liraydı 90 lira oldu (yıllık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 31 Aralık 2018; 18:23:41 >
  • 550 tl oldu 6 aylık. Sevinsem mi üzülsem mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat:_19

Cok pahali hersey cok, ve devlet zam yapmaya devam ediyor somuruyor..bu kadar para nereye gidiyor anlayamiyorum. 5 tl ye alip 100tlye zorla satiyorsun ama kasanda yine para yok..ayrica hem dunya vergi oduyoruz hemde devletten hicbir fayda gormuyoruz, devletin suan bana tek katkisi sanirim askerlerle siniri korumasi ki zaten oda yok ulke yol gecen hani olmus
    Şu anda asayiş hizmeti dışında devletin vatandaşına ücretsiz olarak sunduğu bir hizmeti yok.

• Zam falan değil canım hepi topu güncelleme.. fazla şey etmemek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.