Şimdi Ara

MSN'ciler bu virüse dikkat !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSN ortamında yayınlan yeni bir virüs var. Kullanıcılar zor durumda kalıyor.
    MSN kullanıcıları adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya, virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor.

Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım" iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor.

Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor.

Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=100670

• niye 2003... ben onu anlamadım
  • güven vermek içindir belki de ... eski tarihli densin diye ... bilemiyorum
  • Çok kişiden geldi olayı bildiğim için kabul etmedim
  • benimde başıma geldi ama kaspersky sağ olsun virüs bırakmadı bilgisayarda
  • Ben de yedim o virüsü saf bir arkadaşım sayesinde. Sitem geri yükleme yaptım temizlendi.....
  • Arkadaslar o Virüsleri Gercekten Yediniz mi ya.. Kendini Belli Ediyordu Onlar Bir Kere Çok Salakça Bir Virüs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

Arkadaslar o Virüsleri Gercekten Yediniz mi ya.. Kendini Belli Ediyordu Onlar Bir Kere Çok Salakça Bir Virüs

harbi hocamdan bana geliyo taze çektim tek sana atıyom bak diyodu

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

Arkadaslar o Virüsleri Gercekten Yediniz mi ya.. Kendini Belli Ediyordu Onlar Bir Kere Çok Salakça Bir Virüs

harbi hocamdan bana geliyo taze çektim tek sana atıyom bak diyodu

Arkadaşlar aramızda yiyenler var ciddiden dün akşam banada geldi. amcaoğlundan. bak yeni fotolarımdiyor felan Orda anladım saten. çektim dosyayı pc'ye. tabi tetikdeyim ben baktım avast kıpırdamıyor. dedim bu avasta güven olmaz.

aldım dosyayı online anvirüs sitelerine tarattım ve. 10-15 antvirüs programı Dosyanın virüslü olduğunu Belirtti.

Arkadaşlar saten resim yolluyorsa neden resim olarak yollamıyorda arşiv olarak yolluyor bu 1
    + aldığınız arşivi dosya çıkartın. ve dosya türüne bakın bakalım bir. resim Dosyası mı yoksa Ekran koruyucu ( .scr ) mi ? buda 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 22 Ağustos 2007; 18:02:25 >

• kabul edende suç etmeyeceksiniz arkadaşlar
  • up
  • Bunun yabancı versiyonu da var.İngilizce olarak Paris Hilton'un hapisten çıktığı anki görüntüleri,see my new photos vs şeklinde.Akıllının biri Türkçe'ye çevirmiş.Yiyen çoktur sanırım
  • benim başıma ilk defa 1 2 hafta önce gelmişti biri demiti ba bu benmi resmim al ama kimseye verme yazmıştı bi tane dosya atmıştı ama ben kabul etmedim hem dosya küçükdü hemde rar şeklindeydi eger resim olsaydı neden rar yapsın eger o onun resmiyse neden o kadar küçük ;) daha sonra aradan fazla geçmedi yine aynı şekilde bi ileti geldi faklı insandan ama aynı msj ve aynı dosya bu sefer kesinlikle virüs oldugunu anladım
  • Yakın Zamanda Arkadaşıma Bu Virüs Girdi . Sanıyosam Yazdığımız İletide Gitmiyor Almadım Tabi Ama Alan Gidiyor
  • Valla benim bilgisayardan başka bir arkadaşım yedi. Forumlarda filan takıldığı yok da ondan sanırım....
  • YA İYİ DE NASIL TÜRKÇE YAZOYO BU MERET YAA.. TÜRKLER Mİ YAPMUŞ

quote:

Kızın birinden çıplak fotolarım diye geldi İrademe hakim oldum almadım

AFFERİN

Anti-Vir yüklemeye gerek yok. Live Messenger 8.0'ı silsinler.Sonnrasında Program Files klasörüdeki MSN Messenger klasöünün tamamını silsinler.. MSN 7.5 yüklesinler.. Olay tamam! Veya hiç uğraşmasınlar, GoogleTalk'tan msn'e girsinler, veya Linux kullansınlar..

DİYO İNTERNETTE BİRİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clémentine -- 22 Ağustos 2007; 22:35:59 >
  • Kızın birinden çıplak fotolarım diye geldiİrademe hakim oldum almadım
  • uLa benden gelmemiş miydi o dosya sana. Neden kızın birinden geldi diyorun....
    quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Kızın birinden çıplak fotolarım diye geldiİrademe hakim oldum almadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.