Şimdi Ara

MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Ne zamandır kafamda vardı ve 2.elden uzun arayışlar sonunda msi gtx 970 aldım ve dün itibariyle denemekteyim.Öncelikle nvidia konusunda baya acemi olmama rağmen bios konusuna direk daldım ve netten indirdiğim modlu bir biosu editleyerek çözümü sağlamış oldum.boost olayını devre dışı bırakarak gpu 1600 mhz memoryde 8000 mhz de kullanmaktayım.Baya birçok oyunda test etme imkanım oldu.Özellikle bf4 de baya memnun kaldım.Fps olarak zaten çok iyi değerler almam dışında muazzam akıcılık almaktayım.Oyun yağ gibi akıyor derler yaa o hesap.Ses konusunda cidden kart sahibinin dediği gibi hiç sıkıntı yaşamadım.ShadowOfMordor da özellikle memory sorununu 3.8 gb lara dayandırarak test ettim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu konuda sıkıntı yaşayabileceğim merak ettiğiniz veya bildiğiniz başka oyun varsa deneyip burda yorumlarımı belirtirim.4k denilen olayda tamamiyle boş bir teknoloji.Elinizde cidden gerçek 2k veya 4k ekran olmadığı sürece yazılımsal destek yalan.Sadece tek yaptığı boşa fps düşüşü.Şimdilik diyeceklerim bunlar.

MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 12 Nisan 2015; 23:30:48 >

• Hayirli olsun gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bol fpsler

• Teşekkürler.

The Witcher 3: Wild Hunt için ön hazırlık yapıyorum. : )
  • Epey iyi bir değer 1600mhz, iyi yapmışsınız. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Epey iyi bir değer 1600mhz, iyi yapmışsınız. Hayırlı olsun.

Kartı 5 ghz 2600k ile bf4 de zor besliyorum : ) Sli için baya kuvvetli işlemci şart.
  • Format atmadan direk kartı bağlayıp kartı tanıtma yaptıysanız kartın performansı %70 kadarı çalışır mutlaka yeni ekran kartı taktığınız da temiz bir format atmanız da fayda var.Çünkü bana fps değerleri düşük geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 12 Nisan 2015; 23:33:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de gtx 970 var Gaming 4g Oc Edition TvinFrozrV ama benim saat hızı 1114 mü ne ben hiç ellemedim ayarlarına falan 1600a kadar nasıl çıktınız ve bu aşırtma kartın ömrünü kısaltıp garanti dışı bırakır cinsten mi ? ayrıca imzamdaki sitemle assassins creed unity v1,4te herşey ultra smaa2x 30 fps alıyorum sorun var mı
  • Kartı bozmadan stock değelerine geri döndürseniz iyi olur. Zaten ihtiyaç olmayan bir karta gereksiz yük ve sıcaklık değerleri vermiş oluyorsunuz. 1600-8000 profesyonel overclockçuların yapacağı bir işe benziyor. Stock fanı ile yaptıklarını zannetmiyorum, muhtemelen sıvı soğutma ile kullanılıyordur.

Hayırlı olsun kartınız.
  • Hayirli olsun hocam vram sorununu yasadiniz mi hic ?

Heaven testinde eski 780'im 1293mhz ocli 63.9 fps almisti.

• Kartın GPU'su epey bi iyi çıkmış şansına. Tekrar hayırlı olsun.

Sistemin tam yükte çektiği güce baktın mı hiç? BF4 oynarken mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Bunun aslı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bunun aslı var mı?

Yok tabiki

Temiz windows 10 kuruldu tabii.10041 sürümü.

Evet fena çıkmadı kart.Bf4 de özellikle baya test ettim.Sıkıntı yok gibi.En azından 1 2 hafta daha test ettikten sonra kesinleşecek.Konuda dediğim gibi baya oyunda test ettim.Baya bios denedim.Uğraştırdı yani.

@DH | equ*

Yok şu ana kadar hiç yaşamadım.En baba memory kullanan shadow da bile sıkıntı olmadı.

@Lamb0fGod

Sıcaklık max 60-62 derece gördüm oyunlarda.Aldığım kartları hep oc li ve sorunsuz kullanmışımdır.Misal 7850 lerim vardı.2 yıldan fazla oldu gpu 860 mhz den 1250 mhz e çıkarıp kullandım uzun zaman hala sorunsuz çalışmakta.

@Redshift

Maxwe ll Bios Tweaker la biosu editleyip sonrada nvflash ile windows üzerinden biosu atman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Evet arkadaşlar.Ne zamandır kafamda vardı ve 2.elden uzun arayışlar sonunda msi gtx 970 aldım ve dün itibariyle denemekteyim.Öncelikle nvidia konusunda baya acemi olmama rağmen bios konusuna direk daldım ve netten indirdiğim modlu bir biosu editleyerek çözümü sağlamış oldum.boost olayını devre dışı bırakarak gpu 1600 mhz memoryde 8000 mhz de kullanmaktayım.Baya birçok oyunda test etme imkanım oldu.Özellikle bf4 de baya memnun kaldım.Fps olarak zaten çok iyi değerler almam dışında muazzam akıcılık almaktayım.Oyun yağ gibi akıyor derler yaa o hesap.Ses konusunda cidden kart sahibinin dediği gibi hiç sıkıntı yaşamadım.ShadowOfMordor da özellikle memory sorununu 3.8 gb lara dayandırarak test ettim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu konuda sıkıntı yaşayabileceğim merak ettiğiniz veya bildiğiniz başka oyun varsa deneyip burda yorumlarımı belirtirim.4k denilen olayda tamamiyle boş bir teknoloji.Elinizde cidden gerçek 2k veya 4k ekran olmadığı sürece yazılımsal destek yalan.Sadece tek yaptığı boşa fps düşüşü.Şimdilik diyeceklerim bunlar.

MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM

Fps değerleri normalmiş hocam biraz baktım da internette normalmiş özür dilerim.Keyifli oyun oynamalar diliyorum güle güle kullanın

• http://www.overclock.net/t/1522651/disable-boost-and-bake-in-max-game-stable-clocks-for-maxwell-ii

bonserin yapmış olduğu uygulama budur.Bende kendı gtx 970 ıme denedım zotac standart model fakat aşırı ısınma soz konusu olduğu ıcın stabıleteyı sağlayamadım.Yanı kartın tdp degerını bır haylı arttırmış oluyorsunuz bu uygulama sayesınde.Bu yüzden 1600-1650mhz gıbı değerlere cıkabılıyorsunuz kendı ustundekı soğutması ıyıyse.Benım kart 1506 mhz de 85c lere kadar cıktıgı ıcın yapmaktan vazgectım ama bonserın msı kartı 62c lerde gezınıyor.Isteyen bu uygulamayı deneyebılır ama sorumluluk kabul edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 13 Nisan 2015; 1:11:21 >

• 2. El aldim diosun nerden ne kadar nasil buldun 2. El?

•  MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM  MSI GTX 970 ALDIM İLK İZLENİMLERİM

Hocam bence dsr gayet güzel çalışıyor sayesinde Dishonored'ı adam gidi oynadım. Mucize de beklememek lazım

Edit: hizliresim 2k'ya sıkıştırmış resmi heralde çünkü bendeki 4k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertov -- 13 Nisan 2015; 2:20:19 >

• Kimseye karşı önyargım yoktur. Hele de tanımadığım kişilere. Aklıma en yatmayan hususlarda bile kişinin yazdığı için "benim bilmediğim bir şey mi biliyor acaba?" diye düşünür ve onu öğrenmeye çalışırım; burda da öyle düşünmüştüm. Tabi yazılan şey, saçma bir şey değilse...

Win 10'u nasıl buldun? Var mı dişe dokunur bi yenilik?

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Kimseye karşı önyargım yoktur. Hele de tanımadığım kişilere. Aklıma en yatmayan hususlarda bile kişinin yazdığı için "benim bilmediğim bir şey mi biliyor acaba?" diye düşünür ve onu öğrenmeye çalışırım; burda da öyle düşünmüştüm. Tabi yazılan şey, saçma bir şey değilse...

Win 10'u nasıl buldun? Var mı dişe dokunur bi yenilik?

microsoftun sitesinde mevcut.tecnical versiyonu.ucretsiz herkes indirebilir.baya hizli isletim sistemi yapmislar.xp ve 7 den sonra yeni efsane geliyor gibi.bende orj 8.1 vardi insallah ucretsiz gecirirler win 10 a.

• O kadar memory sorunu var dendi bu kartta. Simdiye kadar pratikte kimseden bu kart ile ilgili sikayet gelmedigine gore yine fiyat performans basarisindan dolayi tavsiye edilebilir herhalde, ne dersiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.