Binbaşı
26 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 125 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Daha önceki internet servisinin taahhütü bittiği için eve yeni internet bağlatıcam.Netspeed'den alt yapı sorgulama sonuçlarımda max alabileceğim hız 76mbps ve porta 133m uzaklıkta.Alt yapı Vdsl muhtemel fiber sonucu çıkmadı hiç bir servisin alt yapı sorgulamasında ama ileride fiber alt yapı gelme olasılığı var o yüzden alacağım modemde sadece vdsl için değil fiber alt yapıya göre de seçim yapmayı düşünüyorum.Sıkça oyun oynadığım için aslında wireless özelliği iyi olsa iyi olur çünkü kablolu internet ile oyun oynuyorum ama evde modemin kablosuz internetine bağlı 3 telefon olacağından ping değerinin artmasını istemiyorum.Şu modellere gözüm çarptı forumda bunlar konuşuluyodu;


Keenetic Extra DSL AC1200

Zyxel VMG3625-T50B


Maksimum bu fiyatlarda düşünüyorum bütçeyi zaten servis sağlayıcısının kendi modemini alırsam onu da ücretlendirmeye aylık olarak ekliyorlarmış artık ve tahmini 300Tl civarında.

elimde turnuvadan kazanığım 2 adet 1350rp olan cadılar meclisi camille şampiyonu ve kostüm kodu vardır tanesini 15 tl'den satacağım ilgilenen mesaj atabilir.

https://eksiup.com/5b3443402779
Ameliyat dolayısıyla malesef gidemiyorum finale.1.kategori 114 doğu t sırası koltuk 10.İlgilenen varsa konuşalım kod ile içeri giriş de olabiliyomuş.
Ameliyat dolayısıyla malesef gidemiyorum finale.1.kategori 114 doğu t sırası koltuk 10.İlgilenen varsa konuşalım kod ile içeri giriş de olabiliyomuş.
bugün mi 6 siparişi verdim 5s plusla hep git geldeydim ve pişman oldum.iade edip mi 5s plus almayı düşünüyorum çünkü yeri geliyor birşeyler izliyroum ekranı büyük,3.5 mm çıkışı var ve hem fiyat ucuz hem de batarya daha fazla.mi 6 nın bana tek artısı işlemci geliyor ama 5s plus da oyun oynasam bile fazlasıyla yeticek gibi geliyor sizce ne yapıyım?
Çekilişe katılan 3 şanslı kişi bizden toplamda 3x FM 2018 kazanacak!
Pc için xbox one kablosuz kontrolcüsü alıcam.Tabi burdaki sıkıntı kablosuz olup pc de nasıl çalıştırırım?Bunun için bluetooth alıcı gerekli.Yeni çıkan xbox one s kablosuz beyaz olan kontrolcü bluetooth ile bağlanıyor ve pc de kullanılabiliyor.Teknosa dan alıcaktım 260tl ye fakat 300tl ye çıktı şu an.

http://www.teknosa.com/urunler/125088617/xbox-one-s-bluetooth-kumanda

Daha sonra amazona yöneldim zaten aklımdaydı.Onun da linki burada.

https://www.amazon.de/Microsoft-TF5-00003-Xbox-Wireless-Controller/dp/B01GVN10VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1488365166&sr=8-2&keywords=xbox+one+s+controller

Şimdi beyaz olan modelin içerisinde bluetooth alıcısı yokmuş.Dolayısıyla ayrıyetten alıcıyı alıcam.Onun da linki burada.

https://www.amazon.de/Xbox-One-Wireless-Adapter-Windows/dp/B00ZQW91DE/ref=pd_sim_63_7?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=NJQ61XZMZS6CJRHAYT9E

Baktığımda kontrolcü 61 euroya denk geliyor.Ayrıyetten alıcının fiyatı ise 28 euro.İkisi tek sepette 87 euro oluyor.Tabi çok fazla fiyatı.Fakat amazonda bluetooth aparatıyla birlikte şöyle de bir satış var fakat burada kontrolcü standart kablosuz wireless ile çalışan modeliyle veriliyor.

https://www.amazon.de/gp/product/B01691M0QA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Fiyatı 59 euro,tabi hiçbişey değil gayet iyi fakat ben merak ediyorum beyaz ile siyah arasında ne fark var.biri bluetooth ile diğeri wireless ile bağlanıyor.Siyahın yanında aparatı verdiklerine göre hem uyumlu (pc için yazıyor zaten), hem de o aparat wireless bağlantı sağlıyor sanırım.Kullananlar arkadaşlarım lütfen bir yardım edin.Aslınad beyaz modeli istiyorum ve yanında belki n11 den falan 20-30tl ye bluetooth 4.0 aparat alarak oluyorsa o şekilde kullanabilinir ama istemiyorum kendi aparatı olsun sıkıntı çıkmasın.Xbox 360 kablosuz vardı bozuldu o yüzden garantili olsun diyerek kendi aparatını ve tr den almak istiyordum.Aparat ile birlikte satılan siyah modeli sıkıntısız kullanabileceksem onu alırım siyah ve eski model olması çok sorun olmaz.




(Not olarak g930 kullanıyorum onun da alıcısı taklılı pc ye yani bağlantı da sıkıntı çıkar çakışır falan diyerek belirteyim dedim.)
http://www.hepsiburada....ir-bilgisayar-p-BD601167

Acer Aspire E1 Series V5WE2 - 500GB - 4GB RAM - Windows 8.1


Bu laptop için ssd almak istiyorum 180 civarı bütçe var ama bunlardan ziyade alıcağım ssd den ne kadar performans elde ederim onu merak ediyorum.Anakartın soketine göre ssd nin hızı değişiyormuş ve soket i bilmiyorum laptobun.
Soketi ve örnek olarak samsungun 850evo ssd sini aldığımda ne kadar hız alabileceğimi bilirsem zaten kendim de bakabilirim ssd lere.Şimdiden teşekkürler.
http://www.hepsiburada.com/acer-e1-532-29554g50mnkk-intel-celeron-2955u-1-4ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601167

Acer Aspire E1 Series V5WE2 - 500GB - 4GB RAM - Windows 8.1


Bu laptop için ssd almak istiyorum 180 civarı bütçe var ama bunlardan ziyade alıcağım ssd den ne kadar performans elde ederim onu merak ediyorum.Anakartın soketine göre ssd nin hızı değişiyormuş ve soket i bilmiyorum laptobun.
Soketi ve örnek olarak samsungun 850evo ssd sini aldığımda ne kadar hız alabileceğimi bilirsem zaten kendim de bakabilirim ssd lere.Şimdiden teşekkürler.
PZ yi online oynamak istiyorum arkadaşım ile fakat beceremedinm.internettekilere göre yaptım hep port açtım hem hamachiyle denedim olmadı deneyip başarılı olan var mı Allah aşkına varsa yardım etsin.
Hakkında
Konum: Kocaeli, İzmit
Meslek: Yeni Mezun
Forum İmzası:
Intel i5 4590 | EVGA GTX 970 Super Clocked ACX 2.0 | MSI H97 Gaming 3 | WD 1TB 7200RPM Sata 3.0 64MB 3.5" Blue | Kingston HyperX 2*4gb ddr3 1600mhz | AOC 21.5" i2269Vwm | Logitech G105 Gaming Keyboard | Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse | Logitech G930 Wireless Gaming Headset https://www.youtube.com/user/emrebdt41
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Steam
emrebdt
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Mesaj Sayısı: 1.336
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.611
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 51.256 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 179 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.