Şimdi Ara

MSI'dan ekran kartları için yeni test uygulaması: Kombustor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önde gelen donanım üreticilerinden MSI, ekran kartları için yeni yazılımlar sunmaya devam ediyor. Rivatuner ekibiyle iş birliğine giderek Afterburner aracını hazırlayan MSI, yaptığı resmi açıklamayla Kombustor adını verdiği yeni test aracını da duyurdu. Yeni uygulama için Afterburner projesinden farklı olarak bu sefer Geeks3D ekibiyle ortaklık yapan MSI, yeni yazılımında FurMark uygulamasını baz alıyor.

Ekran kartlarının OpenGL performansını ölçümleyen Kombustor, aynı zamanda hız aşırtma denemelerinde stres testi olarak ta kullanılabiliyor. Grafik işlem birimlerinin test esnasındaki sıcaklık değerlerini de gösterebilen yeni test uygulamasının 0.7.0 versiyonlu ilk beta sürümü yayımlandı. MSI Kombustor'ı bilgisayarınıza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

• Helal olsun MSI !
  • MSİ Afterburner ile RivaTuner aynı programdır.

Furmark ilede bu program aynı.

MSİ, Guru3D ile anlasmıs farklı program diye sürüyor ve reklamnı yapıyor.
  • Güzel yazılım. MSI reklam için yapıyor kanımca.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 23 Ocak 2010; 16:52:07 >
  • sıcaklık arttıkça yukardaki gpu resmi kızarıyor

fanlar minde en fazla 55derece oldu bir türlü yukardaki gibi kızartamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 23 Ocak 2010; 17:26:53 >
  • haber çiçn teşekkürler fx57 bu gibi uygulamalardan haberdar olmak lazım değil mi.. gerçi yeni birşey yok gibi ama olsun.. msi bu gibi projelere sponsor olarak para aktarıyor ve bunların devamlılığını sağlıyor.. örnek rivatuner..
  • haber için teşekkürler MSI nın cpu yazılımıda bu oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furmak ın süslenmisi dikaktli bakın hersey aynı muhaah
  • evet reklam kokan hareketler bunlar,ancak reklamsızda nasıl olacakki
  • bildiğimiz furmark bu
  • reklam için yapıyor da adamlara para da veriyor işte.. hem rivatuner, furmark gibi ücretsiz yazılımları yapanlar hakkını almış oluyor, motive oluyor.. belki çok daha iyi işler yapacaklar bu vesile ile.. aynı zamanda bizden yine para çıkmıyor.. dünyanın heryerinde, herşeyinde durum böyledir.. sponsorluktur bu..

adamları tebrik ediyorum..

dipnot: rivatuner bende hata veriyor ama afterburner çok iyi çalışıyor.. demekki bazı uyumsuzlıukları vs geliştirmişlerde..
  • ben benchmark yaptım 1920*1080 çöz 16xaa da min 4 max6 avg 4 aldım nasıl acaba
  • Efferin MSI Uğraş sunulması güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.