Şimdi Ara

[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Inventus’tan alınma, Asus Strix 1080ti OC ekran kartım satılıktır.

ÖLÜCÜLERİN VERDİĞİ RAKAMIN 800 LİRA ÜSTÜNE SATILDI. BUNLARA PRİM VERMEYİN.

Garantisi 20.02.2021’e kadar devam ediyor.

İlk günkü gibi tertemiz, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir kart.
    Sadece oyun oynandı. Overclock hiç yapılmadı.

İstanbul Bahçeşehir veya İkitelli Organize Sanayi Bölgesi(iş yerim), elden teslim.
    Kargo yapılacaksa önce ödeme sonra kargo ile gönderim olur.
    (Kargoyu ben ödeyeceğim, sorun yok. Zaten her gün bir sürü kargo gönderiyoruz, iyice patpatla paketler göndeririz.)

Alıcısına şimdiden hayırlı olsun bu güzel kart.

FİYAT REVİZE, KARTLA İLGİLENEN, BURADA KENDİNİ FİYAT BELİRLEYİCİ SANAN ÖLÜCÜ TİPLERİN SAÇMA SAPAN TEKLİFLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR OLACAĞIM. SİZE KART MART YOK. CİDDİ ALICI ÖZEL MESAJ ATSIN, BURAYA YAZILAN HİÇBİR MESAJI DEĞERLENDİRMİYORUM.

Sağlıklı günler.

[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı[SATILIK] Asus Strix 1080 Ti OC GARANTİLİ ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warbarian -- 29 Kasım 2020; 16:51:15 >

• Daha geçen 4900₺ ye sıfır RTX 2080 Super satıldı siz hala 4500₺ ye 1080Ti satmaya çalışıyorsunuz... Fiyatı revize etmenizi öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozer_6 -- 28 Kasım 2020; 22:30:10 >
  • emreozer_6 E kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler.
    Zaten burada hiçbir malın yazılan fiyattan gittiğini görmedim, o sebeple orta yol bulunur yazdım fiyatta da açık açık.
    Ciddi alıcılar özel mesaj atacaktır.

Kartla ilgili alıcı değilseniz siz 4900TL'lik sıfır 2080 Super'lere yönelebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warbarian

Tavsiye için teşekkürler.
    Zaten burada hiçbir malın yazılan fiyattan gittiğini görmedim, o sebeple orta yol bulunur yazdım fiyatta da açık açık.
    Ciddi alıcılar özel mesaj atacaktır.

Kartla ilgili alıcı değilseniz siz 4900TL'lik sıfır 2080 Super'lere yönelebilirsiniz.
    Ben ekran kartınıza talibim 3000₺ olursa alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozer_6

Ben ekran kartınıza talibim 3000₺ olursa alacağım..

Alıntıları Göster
    Hayırlısı artık, umarım başka birisinden bulursunuz.
  • Elimde çok çok çok temiz bir Asus Strix GTX 970 var, onu 2500 TL'den sayarsanız üzerine 2000 TL nakit vereyim, takas yapalım. Ben de kartın ilk ve son sahibiyim. Aynı sizin bu kartınız gibi tertemiz. Pahalılığı o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer.f

Elimde çok çok çok temiz bir Asus Strix GTX 970 var, onu 2500 TL'den sayarsanız üzerine 2000 TL nakit vereyim, takas yapalım. Ben de kartın ilk ve son sahibiyim. Aynı sizin bu kartınız gibi tertemiz. Pahalılığı o yüzden.
    Eminim öyledir fakat maalesef takas düşünmüyorum. Kendi bilgisayarımda 3080'im var ve ikinci bir karta ihtiyacım yok şu an için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 3000 Tl verip yarın gün içerisinde alabilirim
  • Geçen hafta 3300’e Almanya’dan gelmiş, garantisi bitmiş kart satılmış burada. Bu kartı ölücülere yar etmektense yanıma bir bilgisayar daha yapar koyarım, dursun. Ya da iş yerime de ayrı bir bilgisayar dizerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de 4900 liraya sıfır rtx 2080 Super neredeymiş çok merak ettim baktım Akakçe'de bile en ucuz 8800 lira şuanda.
    Hayırlı satışlar.
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rog-strix-rtx2080s-o8g-gaming-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,544201414.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 28 Kasım 2020; 22:5:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.