Bildirim
MP3'e DÖNÜŞTÜRÜCÜ PROGRAM !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
music match
audio grabber_____________________________ -
power amp _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
media player series 10 _____________________________ -
East CD-DA Extractor Süper bir programdım ben bu programla çok audicd yi mp3 e çevirdim. _____________________________ -
sound forge ile önce mp3 e çevirirsin daha sonra da nerodan mp3 formatında bi cd yaparsın _____________________________ -
X-Ripper _____________________________ 2017 VW Passat Highline**2018 VW Golf R-Line -
audio grabber
_____________________________ -
adensoft audio mp3 converter
free CD-DA Extractor_____________________________ -
imtoo mpeg encoder, indir çevir istediğini istediğine
_____________________________ -
poweramp taartışmasız _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
dBpowerAMP -
quote:
Orjinalden alıntı: Northern
dBpowerAMP
dBpowerAMP ayrıca ayrıca codeginin yuklerseniz mp4 e de ceviriyor_____________________________ -
Jet-Audio 5-6 veya Easy CD-DA Extractor iyidir. _____________________________ -
Acid Pro 4.0 _____________________________ -
inndir.com a wav to mp3 yaz ordan birini sec ve kısıtlı da olsa bu sana şimdilik yetecektir ... _____________________________ şakaklarıma karmı yağdı ne var
benim mi Allah ım bu çizgili yüz
ya gözler altındaki mor halkalar
neden böyle düşman görünürsünüz
yıllar yılı dost bildigim aynalar -
Belki hiç birinizin denemediği birşey,
Audio (cda) uzantılı CD leri IsoBuster programı ile mp3 e çeviriyorum._____________________________ Oltu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çalışıyorum. Alışveriş yapmadan önce kurumu arayıp doğrulatmanızı tavsiye ederim. -
yaw herkes başka bi isim vermiş
yokmu hekesin birleştiği bi isim? bu işte marka olmuş bi program yokmu??_____________________________ Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
yaw herkes başka bi isim vermiş
yokmu hekesin birleştiği bi isim? bu işte marka olmuş bi program yokmu??
ulan işe bak ne çok program varmış konu ekran kartı olsaydı herkes leadtek 6600 derdi
-
abi pweramp dedik ya isteğin mhz de istediğim gibi frekans verip istediğin kalitede yapabilirsin.streo mon istediğin herşey hemde ücretsiz. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler