Şimdi Ara

ImTOO MPEG Encoder Ultimate 5.X + Türkce Yama (En iyi ve kapsamlı video ve ses formatı dönüştürücü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ImTOO MPEG Encoder Ultimate 5.X + Türkce Yama
    (En iyi & kapsamlı video ve ses formatı dönüştürücü)

ImTOO MPEG Encoder Ultimate 5.X + Türkce Yama (En iyi ve kapsamlı video ve ses formatı dönüştürücü)

AÇIKLAMA;
    ImTOO MPEG Encoder Ultimate 5, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen video dönüşüm aracıdır.Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise dönüşüm yaparken çevirilecek ve çevrimi yapılacak dosyanın formatının farketmemesi. Her türlü dosya formatı arasında rahatça dönüşüm yapabilir.

Program yüksek kalitede video çeviri özelliğinin yanı sıra, ses dosyalarını da aynı kalite ve mükemmellikte çevirmektedir. Bu sayede bilgisayarınızdaki istediğiniz video ve ses dosyalarını da bu program sayesinde dönüştürerek uyumlu taşınabilir aygıtlarınıza (mobile telefon, İpod vs.) gönderebilir ve izleyebilirsiniz.Program ile birden fazla çoklu olarak video format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz.

Program AVI, MPEG, DivX, WMV, MP4, MOV, FLV, 3GP, PSP MPEG-4, iPod MPEG-4,RM, H.264/AVC, 3GP, CD, MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, APE, FLAC, OGG,AC3 vb. formatları desteklemektedir...

AVI MPEG, Audio, PSP video, 3GP video,WMV, Zune video,FLV video, Apple TV video ,iPhone video dönüşüm işlemlerini sorunsuz ve hızlı şekilde yapabilirsiniz...

YENİLİKLER:
    Yeni versiyonda dönüştürme yapmanın yanında dosya kesme ve parçalara ayırma, birleştirme, yakınlaştırma, kırpma, metin ve resim fligranı ekleme, efekt verme işlemlerinide yapabilmektedir.

Desteklediği video ve ses codecleri :
    Video codecs:
    MPEG1 video; MPEG2 video; MPEG4(DivX4/DivX5); MSMPEG4 V1; MSMPEG4 V2; MSMPEG4 V3(DivX3); WMV7; WMV8; H263(+)(Real Video 1.0); MJPEG; Lossless MJPEG; Apple MJPEG-B; Sunplus MJPEG; DV; Huff YUV; Asus v1; Asus v2; Creative YUV; H.264; Sorenson Video 1; Sorenson Video 3; On2 VP3; Theora; Intel Indeo 3; FLV; ATI VCR1; ATI VCR2; Cirrus Logic AccuPak; 4X Video; Sony Playstation MDEC; Id RoQ; Xan/WC3; Interplay Video; Apple Animation; Apple Graphics; Apple Video; Cinepak; Microsoft RLE; Microsoft Video-1; Westwood VQA; Id Cinematic Video; Planar RGB; FLIC video; Duck TrueMotion v1; VMD Video; MSZH; ZLIB; TechSmith Camtasia; IBM Ultimotion;

Audio codecs:
    MPEG audio layer 2; MPEG audio layer 1/3; AC3; Vorbis; WMA V1/V2; AAC; Microsoft ADPCM; MS IMA ADPCM; QT IMA ADPCM; 4X IMA ADPCM;G.726 ADPCM; Duck DK3 IMA ADPCM; Duck DK4 IMA ADPCM; Westwood Studios IMA ADPCM; SMJPEG IMA ADPCM; CD-ROM XA ADPCM; CRI ADX ADPCM; Electronic Arts ADPCM; RA144; RA288; RADnet; AMR-NB; AMR-WB; DV audio; Id RoQ DPCM; Interplay MVE DPCM; Xan DPCM; Apple MACE 3; Apple MACE 6; FLAC;

Program Ana Sayfası:
    http://www.imtoo.com/mpeg-encoder.html

Ana Sayfasından Son Sürüm Program İndirme (Şuanki sürüm IMTOO MPEG Encoder Ultimate 5.1.2.0819) 14 MB:
    http://download.imtoo.com/mpeg-encoder-ultimate.exe

IMTOO MPEG Encoder Ultimate 5.1.2.0819 Türkce Yama (Çeviri Bana Aittir) 150 KB
    http://www.tryama.net/download/yamaindir.asp?id=1744&kategori=13
    veya
    http://www.turkceyama.com/24/3803/Detay/Yeniler/ImTOO_MPEG_Encoder_Ultimate_5.X_Turkce_Yama.html

Program İndirme (IMTOO MPEG Encoder Ultimate 5.0.99.0801) 14 MB:
    http://rapid.share.com/files/136908936/mpeg-encoder-ultimate.exe.html

( Xilisoft=ImTOO ) ...musadilek...

• Çok emek harcamışsınız.Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

Çok emek harcamışsınız.Tebrik ederim.
    Xilisoft ile aynı program değilmi bu,boş yere indirmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chingachgook

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Firmalar, yaptığı iş, özellikler vb. aynı...Sadece ismi ve aktivasyon nosu değişik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musadilek

quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Firmalar, yaptığı iş, özellikler vb. aynı...Sadece ismi ve aktivasyon nosu değişik...

Alıntıları Göster
    xilisoft daha yakışıklı duruyo

quote:

ben de menüleri niye bu kadar benziyor diyorum.bilgi için de ayrıca sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

xilisoft daha yakışıklı duruyo

quote:

ben de menüleri niye bu kadar benziyor diyorum.bilgi için de ayrıca sağol.

Alıntıları Göster
    bu programla ilgili bir sorum olacak
    ben asf formatındaki videoyu wmv ceviriyorum bu programda ancak sesle göruntu seknronize olmuoyr acaba bir ayarımı war??
    şimdiden çook tessukkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: gps87

bu programla ilgili bir sorum olacak
    ben asf formatındaki videoyu wmv ceviriyorum bu programda ancak sesle göruntu seknronize olmuoyr acaba bir ayarımı war??
    şimdiden çook tessukkurler

Alıntıları Göster
    "musadilek ten geldi ise gözü kapali indiririm" diyerekten indirdim :), aktivasyonuda yapip sakladim, ne yazikki epeydir pek video isi yapmadigimdan pratik yapacak firsatim olmadi lakin musadilek'e güvenim tam, arsivimde otomatik kurulacak programlar arasinda yerini aldi :).

not: kurarken dikkatimi cekti, programin kendi codeclerini kendi klasorune koymasini taktir ettim.

gps87:
    asftools diye bir program vardi, onunla varolan asf yeni yeniden düzenledikten sonra cevirim islemi yapmayi dene (cok eskiden ise yaramisti)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot_Real

"musadilek ten geldi ise gözü kapali indiririm" diyerekten indirdim :), aktivasyonuda yapip sakladim, ne yazikki epeydir pek video isi yapmadigimdan pratik yapacak firsatim olmadi lakin musadilek'e güvenim tam, arsivimde otomatik kurulacak programlar arasinda yerini aldi :).

not: kurarken dikkatimi cekti, programin kendi codeclerini kendi klasorune koymasini taktir ettim.

gps87:
    asftools diye bir program vardi, onunla varolan asf yeni yeniden düzenledikten sonra cevirim islemi yapmayi dene (cok eskiden ise yaramisti)

Alıntıları Göster
    bu arada sitesinde xilisoft media toolkit ultimate'e rastladım.içinde Xilisoft DVD Ripper Ultimate, Xilisoft Video Converter Ultimate, Xilisoft DVD Copy Express, Xilisoft DVD Creator, ve Xilisoft Audio Maker varmış.bunlar bir yazılım halinde mi yoksa böyle parça parça mı?eğer bir program kurulumu yapacaksam hemen ilaç işine gireceğim

• quote:

bu arada sitesinde xilisoft media toolkit ultimate'e rastladım.içinde Xilisoft DVD Ripper Ultimate, Xilisoft Video Converter Ultimate, Xilisoft DVD Copy Express, Xilisoft DVD Creator, ve Xilisoft Audio Maker varmış.bunlar bir yazılım halinde mi yoksa böyle parça parça mı?eğer bir program kurulumu yapacaksam hemen ilaç işine gireceğim

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

teşekkürler

Alıntıları Göster
    ImTOO ve Xilisoft'un video converter programlarını daha önceden deneme şansım olmuştu,kullanım kolaylığı açısından güzel programlar üretiyorlar.Bunu da en kısa zamanda deneyeceğim,paylaşım için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrotime

ImTOO ve Xilisoft'un video converter programlarını daha önceden deneme şansım olmuştu,kullanım kolaylığı açısından güzel programlar üretiyorlar.Bunu da en kısa zamanda deneyeceğim,paylaşım için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

sağol

Alıntıları Göster
    teşekkürler , total video herşeyi dönüştüremiyodu bunu kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodwayne

teşekkürler , total video herşeyi dönüştüremiyodu bunu kullanırım

Alıntıları Göster
    çok güzel programlar fakat eksik yanları buyuk boyutluları çevririken ses ve görüntü kayması yaşanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

çok güzel programlar fakat eksik yanları buyuk boyutluları çevririken ses ve görüntü kayması yaşanıyor

Alıntıları Göster
    quote:

deme yahu o zaman uzak duralım :| büyük boyutlu derken HD filmlerden mi bahsediyorsun?neyse ya benim "SUPER© video converter"ım var.bana yetiyor.

• quote:

quote:

deme yahu o zaman uzak duralım :| büyük boyutlu derken HD filmlerden mi bahsediyorsun?neyse ya benim "SUPER© video converter"ım var.bana yetiyor.

Alıntıları Göster
    Bir zamanlar bu programı kullanıyorum fakat artık her şey gibi sonunda bu da değiştirdim

Eski anılarımız aklıma geldi programı görünce sağ olsun çok yardımcı olmuştu zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD_TRAMP

Bir zamanlar bu programı kullanıyorum fakat artık her şey gibi sonunda bu da değiştirdim

Eski anılarımız aklıma geldi programı görünce sağ olsun çok yardımcı olmuştu zamanında

Alıntıları Göster
    Güzel program ama sadece ilk 5 dakikayı dönüştürüyor galiba. Bunun bir çözümü yok mu? Bende birkaç tane program var ama hiçbiri wmv'yi dönüştürmüyor. Bunun için bir program arıyorum. Bilen var mı?.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansi

Güzel program ama sadece ilk 5 dakikayı dönüştürüyor galiba. Bunun bir çözümü yok mu? Bende birkaç tane program var ama hiçbiri wmv'yi dönüştürmüyor. Bunun için bir program arıyorum. Bilen var mı?.

Alıntıları Göster
    arkadaşar selam bana Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE 5 nin serialeri lazım,mevcutların hangisini denediysem olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: privateer

arkadaşar selam bana Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE 5 nin serialeri lazım,mevcutların hangisini denediysem olmadı :(

Alıntıları Göster
    Cuda + Avivo desteği varmı ?
  • Sevgili Musadilek
    Emeklerine sağlık.Ancak imtoo mpeg encoder ultimate seralleri 2010 temmuzdan beri çalışmıyor,sanırım değiştirdiler yeni bilgilerin varsa paylaşırsan sevinirim.selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilki90

Sevgili Musadilek
    Emeklerine sağlık.Ancak imtoo mpeg encoder ultimate seralleri 2010 temmuzdan beri çalışmıyor,sanırım değiştirdiler yeni bilgilerin varsa paylaşırsan sevinirim.selamlar
    Ben de kullanıyorum.Harika bir program.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.