Şimdi Ara

PIRANHA BUDDY PLUS 2 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 PLAYER ??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU MP3 ÇALARDAN KULLANAN VARNI
     PIRANHA BUDDY PLUS 2 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 PLAYER   ??????????

PIRANHA BUDDY PLUS 2 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 PLAYER   ??????????

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • Bende açıkçası bundan düşünüyorum. Biraz önce baktım hepsiburada yorumlarına hemen hemen herkez çok memnun kalmış.

Alet muadillerine göre çok daha kaliteli ve güzel. Kutusundan boyun askısı, USB uzatma kablosu (kendi üzerinde USB ucu var) ucuz yollu bir kulaklık çıktı. CD var, garanti belgesi var, kullanım kılavuzu var.

45 YTL'ye aldım, nakit. Menüsü Türkçe, ekran ışığının rengini seçebiliyorsunuz vs.

Ben birine hediye olarak almıştım, ama bu fiyata çok iyi. Hele ki o garip fason malların yanında :)

Ayrıca FM radyosu da var! Biliyorsunuz ki FM Radyo olduğu anda fiyatlar 20-30 ytl yükseliyor..

Bence güzel, tavsiye ederim..
    64 GB Samsung DDR4 2666MHz CL19
    2 TB Samsung 990 Pro PCIe x4 NVMe M.2
  • çok kibar duruyor. güle güle kullan. ama önemli olan ses kalitesi, sesi nasıl?
  • bende aldım hepsiburadadan 2 gb olanı 65 ytl taksitle ve kargo bedavadan. İlk izlenim olarak iyi geldi. Ses kalitesi mükemmel diyemem ama idare eder. Daha iyi bir kulaklıkla denemek lazım. Arabamda kaset adaptörü ile çalıştırınca mükemmel ses çıktı. Şaşırdım doğrusu. Daha önce creative ile adaptör denemem de iyi bir ses alamamıştım. Ondan sonra cihazın çıkışının iyi olduğunu anladım. Elime kaliteli bir kulaklık geçince deneyip yazarım. Bence tam fiyat/performans ürünü.

Orjinalden alıntı: laplacess

çok kibar duruyor. güle güle kullan. ama önemli olan ses kalitesi, sesi nasıl?

Ses kalitesi verilen parayı hak ediyor, ses yüksekliği çok fazla değil malesef

Ama bunlar kendi kutusundan çıkan kulaklık için geçerli, muhtemelen daha iyi bir kulaklıkla daha iyi sonuçlar alınabilir..
    64 GB Samsung DDR4 2666MHz CL19
    2 TB Samsung 990 Pro PCIe x4 NVMe M.2
  • Bende almayı düşünüyorum bu ürünü
    Dosya taşımada (program,film vs...) herhangi bir sorun varmı?

Orjinalden alıntı: amentes33

Bende almayı düşünüyorum bu ürünü
    Dosya taşımada (program,film vs...) herhangi bir sorun varmı?

Yaa arkadaşlar bu ürünün dışa ses verme özelliği varmı?? cvplarınızı bekliyorum
    Eski şirketimde bir arkadas vardı profesyonel ses sistemleriyle uğraşan.
    hayatı ve eğitimi bu konu üzerinde yurt dışında geçmiş.
    Bana söylediği, bu tarz aletler de kullanılan ses yongalarının çok iyi olduğuydu.
    (kendisi o zaman kıytırık bir minton almıştı ve onun üzerinden yorum yapıyordu.)
    kaliteli ses için kaliteli kulaklık şart. playera o kadar önem vermeyin bence.
    Biraz daha kurcaladıktan sonra detaylı izlenimlerimi aktarırım.

Orjinalden alıntı: amentes33

Arkadaşlar ürünü bugün aldım. Yanında birde creative ep-630 forumdaki yorumlara bakarak.
    Kendi kulaklığıyla ses kalitesi pek tatmin edici değil. birde ekrani biraz kaymış şekildeydi.
    ep-630la beraber denediğimde ise ses gerçekten çok kaliteliydi bence.
    Eski şirketimde bir arkadas vardı profesyonel ses sistemleriyle uğraşan.
    hayatı ve eğitimi bu konu üzerinde yurt dışında geçmiş.
    Bana söylediği, bu tarz aletler de kullanılan ses yongalarının çok iyi olduğuydu.
    (kendisi o zaman kıytırık bir minton almıştı ve onun üzerinden yorum yapıyordu.)
    kaliteli ses için kaliteli kulaklık şart. playera o kadar önem vermeyin bence.
    Biraz daha kurcaladıktan sonra detaylı izlenimlerimi aktarırım.

Ben de bu iki ürünü almayı düşünüyorum bu ürünleri kullananlar nasıl memnunlar mı?Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 3 Ekim 2008; 13:36:15 >

• Bende yeni aldım.USb disk gibi kullanılması güzel.Ses kalitesi çok iyi bana kalırsa.Kulaklık çok kaliteli değil ama çok ta kötü değil.
    Hediye olarak aşağıdaki Mp3 player'ı almayı planlıyorum. HB'da çok güzel yorumlar var.
    PIRANHA BUDDY 1 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 PLAYER
    http://www.hepsiburada.com/piranha-buddy-1-gb-fm-radyolu-dijital-mp3-player1-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49683&SKU=BD49683-1GB

Piranha'nın radyolu modellerini kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Sorun çıkarıyor mu? Bu arada ses kalitesi çok önemli değil. Acilen yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 14 Mart 2009; 5:10:13 >

• 1.5 senedir ablam 1gb + fm kullanıyor.. sesi falan kötü değil.. cihaz fiyatına göre bence çok güzel iş görüyor..

radyo çekimi falan da iyi.. bütçesi kısıtlı olanlar fazla bir beklentisi olmayanlar için ideal bir mp3 player bence ..

sadece kulaklığı biraz cins duruyor .. sesi fena iletmiyor ama görüntü hakkaten çok kötü.. iyi bir kulaklıkla iyi birer ikili olabilir..

bu cihazın bir güzelliği de harici pil kullanabilmek.. mesela gittiniz sahilde dinliyorsunuz piknikte dinliyorsunuz pat şarj bitebiliyor mp3 çalarların.. bunda ise ince kalem pil alıp dinlemeye devam edebiliyorsunuz kısacası yarı yolda kalmıyorsunuz ve şarjlı pil kullanarak pil masrafını da kısabilirsiniz..

kendinden şarjlı ürünler bir süre sonra sıkıntı yaratabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 27 Temmuz 2009; 8:18:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 16 Ocak 2013; 16:03:08 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.