Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.070
Cevap
89
Favori
277.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Oyunda metin hatası olabilir.Yazdigim şekilde.
    Tüh yalnis yaptik ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Warband'a göre özellikler baya zor gelişiyor. Liderlik özelliğini nasıl geliştirebilirim?
    Birlikleri toplayarak ordu oluşturmak gerekiyor. Orduları yönettikçe de liderlik artıyor.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU]

Arkadaşlar merhaba. sistemim Rx 5700 xt ekran kartı r5 3600 işlemci 16gb ram 512gb m2 ssd. Şöyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba ?
    -Lordları ikna kısmında kırmızı şekilde onur yazıyor ona basınca benim karakterin onurundan mı eksiliyor? Ki ben hep ona basıyorum iyi bir şeydir diye. Eğer onurdan eksiliyorsa nasıl onuru artırabilirim? Ve N tuşuna basınca benim karakterin hakkında hilekar diyor nasıl düzeltebilirim?
    -Lordları orduma alınca bazıları krallığımı terk ediyor sebebi nedir?
    -Krallığımdan birine kale verdim asker bağışlama için kaleye giriş talep ediyorum kaleye almıyor neden?
    -Lordlarımla ilişkimi nasıl artırabilirim?

• Seriyi çokça takip eden vardı Kirazoğlu son video

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Mesela yoldaşlarımdan birince izcilik özelliği var. Ben bu yoldaşı kervanın başına yönlendirdiğim zaman becelerinden hala daha faydalanıyormuyum?
  • Kendi krallığımı kurdum 4 şehir 7 kale var 1 tane lordum var. Lord sayısını artırmak istiyorum. Lordlarla ikna girişimi başarısız oluyor başarılı olanda da neredeyse paramın hepsini 1.6m istiyor yani krallığıma güç katmak istiyorum bir yolunu bulamıyorum . Örneğin bazı kalkıklarda yada imp'ta bir sürü klan oluyor. Klanı nasıl temin ederim. Biz mi oluşturuyoruz yoksa ikna edip alıyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk

levazımın adı askerde,ikmal olarak değişmiştir. ben askerde ikmal olarak görev yaptım.
    görevimiz: giyecek kılık kıyafet yemek erzak ikmalinde bulunan kişilerdir levazım subayları(ikmal), malzemeci temin etmektedirler.
    oyunda da bence bir kişiyi levazım subayı olarak atayın.
    Kendim dışımda birini atayınca ordu limiti düşüyor.

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhandsome

Kendi krallığımı kurdum 4 şehir 7 kale var 1 tane lordum var. Lord sayısını artırmak istiyorum. Lordlarla ikna girişimi başarısız oluyor başarılı olanda da neredeyse paramın hepsini 1.6m istiyor yani krallığıma güç katmak istiyorum bir yolunu bulamıyorum . Örneğin bazı kalkıklarda yada imp'ta bir sürü klan oluyor. Klanı nasıl temin ederim. Biz mi oluşturuyoruz yoksa ikna edip alıyor muyuz?
    Paralı klan tutabilirsin. Klan çekmek için mecbur ikna edeceksin cazibe özelliğininde işe yaradığını düşünmüyorum oyunun başında da aynı şeyler geliyor cazibeyi fullüyorum yine aynısı. Bu lord çekme işini başka bir şey ile değişmeleri lazım çok saçma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Paralı klan tutabilirsin. Klan çekmek için mecbur ikna edeceksin cazibe özelliğininde işe yaradığını düşünmüyorum oyunun başında da aynı şeyler geliyor cazibeyi fullüyorum yine aynısı. Bu lord çekme işini başka bir şey ile değişmeleri lazım çok saçma bence.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle çok saçma bir tane lordum var nereyi alsam ona gidiyor gittikçe güçleniyor beni devirmezse iyi

• freqX kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun başında adamının güçsüzlüğü yüzünden dövüş zor oluyor.İnan ilerledikçe iyi kılıç ve seviye atladıkça kolaylaşmaya başlıyor.Bunun yanında ilk defa oynuyorsan zor gelmiş olabilir eğer yeni karakter açıp tamamen liderliğe yöneltirsen adamlarını savaştırırsın sen ticaret,görev asillerle ara yapma gibi işlerle uğraşabilirsin.

*Ass Rog Strix G16 Notebook

*Xbox Series X
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Kendim dışımda birini atayınca ordu limiti düşüyor.

Alıntıları Göster
    evet herkes de oluyor. kervancı yap. ben orduda kahraman bulundurmuyorum. kervancı vali vs. yap.
    ilk önce birliğe kat sonra şehir merkezinde ticaretle uğraşan esnafa git , kervancı yap kahramanı. birliğinden o zaman ayrılacaktır.

Orijinalden alıntı: Tek Han

Arkadaşlar merhaba. sistemim Rx 5700 xt ekran kartı r5 3600 işlemci 16gb ram 512gb m2 ssd. Şöyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba ?
    steamda oytun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. steamda oyunun üzerindeyken sağ tıklayıp, özellikler/yerel dosyalar/oyun bütünlüğünü doğrulayın var . bi deneyin.

• Oyuna yeni basladim. Cok guzel gercekten. Arenada bir tane buyuk mizrak atan bir adam var bir turlu olduremiyorum. Ayni silahtan nereden bulabilirim bilen var mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.