Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.063
Cevap
92
Favori
267.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • NefretZm N kullanıcısına yanıt
    bende de vostrum ve adını hatırlamadığım bir şehiri ele geçirirken dona dona oynadığım oldu savaş kapasitesi 750 olarak ayarlı ancak sadece iki şehirde problem yaşadım bence sistemle değil oyunla alakalı bir durum yoksa her şehirde yaşardım bu durumu
  • arkadaşlar fethettiğim şehirlere garnizon koyabileceğime dair bildirim alıyorum ama koyamıyorum. şehirlerim savunmasız kalıyor. nasıl yapabilirim?
  • Bu oyun kafayı yedirecek bana. Lord aldim kendi krallığıma adam bir gun sonra kaçtı. Allahtan savelemistim ciktim hine girdim, adama bir ton nüfus verdim, aramızdaki ilişki 40 oldu fakat adam yine kaçıyor. Kale şehir fethedince diğer iki lordun ismi çıkıyor oylamada bu kacan adamin çıkmıyor yoksa bütün herseyi vericem ona ama veremiyorum. Ne yaptıysam adami tutamıyorum. 3 tane şehri 4-5 tane de kalesi var bırakmak istemiyorum ama bu oyun kafayı yedirecek bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Sevgili gibi işte hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Bu oyun kafayı yedirecek bana. Lord aldim kendi krallığıma adam bir gun sonra kaçtı. Allahtan savelemistim ciktim hine girdim, adama bir ton nüfus verdim, aramızdaki ilişki 40 oldu fakat adam yine kaçıyor. Kale şehir fethedince diğer iki lordun ismi çıkıyor oylamada bu kacan adamin çıkmıyor yoksa bütün herseyi vericem ona ama veremiyorum. Ne yaptıysam adami tutamıyorum. 3 tane şehri 4-5 tane de kalesi var bırakmak istemiyorum ama bu oyun kafayı yedirecek bana.
    Benim lord a şehir vermiştim ,bir baktım ki düşman krallığa şehri ile beraber geçmiş malesef..

• Oyuna düzgün bir başlangıç yapmak için ilk ticaretle başladım ve klasik turnuvalara gir para kazan çık. 2 gün içinde 20bine yakın para ve iyi sayılabilir düzeyde bir ordu kurdum sonra kuzaitlere katıldım. Baktım Monchug ordu kurmuş kuzey imparatorluğuna giriyordu ben de girdim 2 3 lord yenip şehre saldırdık zorlanmadan aldık onu da. Sonra ne göreyim kuzaitlere katılalı 20dk oldu aldığımız şehri bana vermiş Monchug. sevindim aklımca gittim düzenlemeye başladım şehri para harcadım falan filan derken kuzeyliler 500 kişilik orduyla 10dk geçmeden saldırıp hem şehri aldı hem ordumu bitirdi ben de saveyi silip oyunun early accessten çıkmasını bekleyeceğim o kadar uğraş 10dkda çöp oldu resmen oyuna neresinden baksam bi ton dengesizlik gariplik var görevler aşırı boş konuşmalar falan desem %60ı warbanddan kes yapıştır. Warbanddaki turnuvalara gir zengin ol methodu burada da var. Düşman çeşitliliği yine yok gibi bişey sürekli çapulcu öldür sığınak bas. Redditte gördüğüm oyun içi sızdırılmış dosyalar eklenirse çok daha iyi bir oyun olur ama bu haliyle warband grafik modundan ileri gidememiş benim gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Sevgili gibi işte hocam
    Gec de olsa gerçek hayatta hepsini dize getirdik de, bu oyunda güncelleme gelmeden yapamicaz herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

Benim lord a şehir vermiştim ,bir baktım ki düşman krallığa şehri ile beraber geçmiş malesef..

Alıntıları Göster
    Ben oyuna kendi krallığımi kurarak başladım. Sıfırdan kale aldim, hic bir krallığa daim olmadım ve yardim almadım. O yuzden oyun bana zaten 10 kat zorken birde oyunun saçmalıklarına direniyorum :)

• quote:

Ben oyuna kendi krallığımi kurarak başladım. Sıfırdan kale aldim, hic bir krallığa daim olmadım ve yardim almadım. O yuzden oyun bana zaten 10 kat zorken birde oyunun saçmalıklarına direniyorum :)

Alıntıları Göster
    Bende aynı şekilde kendi kralligimi kurdum hocam.Özellikle şehir alırken süvari ve iyi okçuları kaybetmek kötü oluyor malesef :)

• quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

Bende aynı şekilde kendi kralligimi kurdum hocam.Özellikle şehir alırken süvari ve iyi okçuları kaybetmek kötü oluyor malesef :)

Alıntıları Göster
    Inan şehir kale almak istemiyorum. Milis getirinceye kadar tek tek köylerden asker topluyorum 300-400 tane şehire yerlestiriyorum zaten oyunun %60 i boyle geçiyor. Yoksa milis yetisinceye kadar adamlar şehri kaleyi geri aliyor.

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer bir lord düşman krallığa geçerse böyle oluyor, aynı sekilde siz düşman lordu kendi tarafınıza çekerseniz onun şehri de sizin krallığa geliyor. Ancak barışta olduğunuz krallıklar da bu olmuyor. Size katılırsa lord, diğer krallıkta kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Hocam eğer bir lord düşman krallığa geçerse böyle oluyor, aynı sekilde siz düşman lordu kendi tarafınıza çekerseniz onun şehri de sizin krallığa geliyor. Ancak barışta olduğunuz krallıklar da bu olmuyor. Size katılırsa lord, diğer krallıkta kalıyor.
    Bilgi için çok teşekkür ederim hocam öğrendiğim iyi oldu

• quote:

Inan şehir kale almak istemiyorum. Milis getirinceye kadar tek tek köylerden asker topluyorum 300-400 tane şehire yerlestiriyorum zaten oyunun %60 i boyle geçiyor. Yoksa milis yetisinceye kadar adamlar şehri kaleyi geri aliyor.

Alıntıları Göster
    İleride daha dengeli olur diye düşünüyorum haklısınız :)

• Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU]

1270. Gün

• quote:

Orijinalden alıntı: PyroSemi

1270. Gün
    Oyuna hangi versiyonla başlamıştınız?Mesela 1.2.0 da yeni oyun başlamış mıydınız?Çünkü bu kadar kısa sürede boyle bir kartopu etkisi normal değil.Düzeltilmişti diye biliyorum.
  • stranger86 kullanıcısına yanıt
    Oyunun çıktığı 3.güb Felan ama arada baya vardı
    Ben katıldığımda çok güçsüzlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: PyroSemi

Oyunun çıktığı 3.güb Felan ama arada baya vardı
    Ben katıldığımda çok güçsüzlerdi
    Oyunda çok seyler geliştirdiler hocam.Yeni versiyonda yeni oyun açtıgınızda bu kadar kısa surede boyle bir durum oluşacagını pek sanmıyorum.Kartopu etkisiyle ilgili baya bir düzeltme yapıldı çünkü.Ben şahsen bekliyorum,1.3 normal olarak yayınlansın o zaman yeniden baştan başlayacağım
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    buldum. şehirde avluya gidilirse garnizon çıkıyormuş
  • stranger86 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun şu ki ben kartopu etkisi yüzünden güçsüz kalan devleti seçtim yani 1.2.0da oyuna devam ederken rakiplerim hala benden daha güçlüydü

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.