Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
90
Favori
269.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandığı tırpan çok iyiymiş, adı ne acaba bir de kaç paradır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komployu durdur görevinde bug var ona takılma o gelip gelip gider. 2000 olduktan sonra niye bir şey olmadığı bilmiyorum. Eğer tüm kale ve şehirleri 2000 olmadan aldıysan ortada krallık olmadığı için vermemiş olabilir. Gerçi yine de vermesi gerekir bilmiyorum. Onun da buga girmiş olma olasılığı yüksek. Bir de eski görevler kısmına bak belki direkt yaptın saymıştır. Eğer orada da yoksa çok kafa yorma.
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki videoda alıyordu. 3:10'dan itibaren:
    Enis Kirazogluyoutube
    BİR OYUNDA KÖŞEYE SIKIŞMAK: MOUNT AND BLADE 2 BANNERLORD
    https://www.youtube.com/watch?v=qOge_4fXUhY&feature=youtu.be&t=192

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• 1-2 haftadır oyuna giremiyordum bugün girmek istedim fakat ilk önce 2.6GB daha sonra 11GB şimdi de 13GB lik updateler indirmeye başladı. Normal mi bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Bir önceki videoda alıyordu. 3:10'dan itibaren:
    https://www.youtube.com/watch?v=qOge_4fXUhY&feature=youtu.be&t=192

bunlar nasıl fiyatlar böyle?ben bu kadar yüksek fiyat daha görmedim..mod kullanıyorum onlar mı düzenliyor acaba?en yüksek item 60k falandı..169k nedir yahu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TostluSucuk -- 27 Nisan 2020; 22:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm, bu yakaladığımız lordları kalede tutsak etmenin bir yolu yokmu, belirli bir süre sonra çıkıyorlar, birde para karşılığı nasıl serbest bırakıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTrn

Selamün Aleyküm, bu yakaladığımız lordları kalede tutsak etmenin bir yolu yokmu, belirli bir süre sonra çıkıyorlar, birde para karşılığı nasıl serbest bırakıyoruz.
    Şu modu indirirsen kalede tutsak olur ama şu anki kayıtlı oyunu bozabilir.
    Nexus Mods :: Mount & Blade II: Bannerlord
    Prevent Escape
    https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/134

Para karşılığı kendiliğinden gidiyor takas teklifi kabul edildi diye bildirim gelir gelmese bile sol altta para geldiğini görürsen fidyesi ödenmiş olduğunu gösterir.

• Yeni beta sürümü sonrası ülke bayrakları ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum. Daha önceden custom olarak kullandığım bayrak kendi ülkemi kurunca siyaha döndü. Büyük bir hata değil belki ama görsel olarak kötü duruyor Yeni güncellemeyle çözülür umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Şu modu indirirsen kalede tutsak olur ama şu anki kayıtlı oyunu bozabilir. https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/134

Para karşılığı kendiliğinden gidiyor takas teklifi kabul edildi diye bildirim gelir gelmese bile sol altta para geldiğini görürsen fidyesi ödenmiş olduğunu gösterir.

Alıntıları Göster
    Biz teklif etmeden otomatik mi fidye karşılığı gidiyor. Biz kendimiz nasıl ediyoruz,yada edebiliyor muyuz.

• Selam herkese,

Bannerlord multi deathmatch videosu yaptım bi tane. İlginç anları ekledim yorumlarınızı bekliyorum...

• KrmTrn kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik gidiyor. Attığım modu indirirsen teklif sunuyor diye biliyorum kendim test etmedim ama. Save dosyanı başka bir yere kopyalayıp deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiremusic

1-2 haftadır oyuna giremiyordum bugün girmek istedim fakat ilk önce 2.6GB daha sonra 11GB şimdi de 13GB lik updateler indirmeye başladı. Normal mi bu durum?
    Normal değil ama aynısı bana da oluyor. Hatta 6 gb falan indirirken duraklatıyorum bir 12 gb daha indiriyor
    Başkalarına 700 mb falan geliyor.

• Çıkmasaymış keşke, yani abi hazır değil dediklerinde bu kadar da hazır olmamış halini beklemiyordum

o kadar da "hazır olduğuna inandığımızda çıkartacağız" diye konuştuklarında

adamlar felaket bir şey getiriyorlar diye umut ettik

EA bile olsa sonuçta yılların oyunu, yani önlem diye EA'ya aldılar maksat ne olur ne olmaz

mk siz yıllarca yattınız mı ne bu rezalet lan

ya kabul edersin hani içerik baya doludur sorunlar ufak tefek eksikler maksat EA geleneğini başlatmış firma

yok adamlar harbiden EA oyunu sürdüler :D, içerik yok oyunda, görev diye önümüze sürdükleri bile sürekli sorun çıkarıyor ana görevden sağ salim kurtulabileni bulamıyoruz

bide her bilgisayarda çalıştırmak hedef diye söylediklerinde

way anasını be ne geliyor abi önümüze diye heyecandan kafayı yiyecektik

milyarlık pcler bile nefes almayı zor başarıyor

şu Oyunu CD Project Red, yada ne bileyim Rockstar'ın yaptığını hayal etsenize abi

"ya ama türk yapımı" ya geçin bu milliyetçilik yaygaralarını , beceremiyoruz işte, en iyi yapabildiklerimiz bile elimizde kalıyor , bari fikir ölmesin, büyük firmaların bannerlordun başarısını görmesi gerek , çıkar çıkmaz bu kadar satın alım gerçekleşti, oyuncu kitlesi bu oyuna bayılıyor daha iyisini biz çıkartalım demeliler de bizde yıllarca kurduğumuz hayalleri bulalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aqenor

Savaş sırasında formasyonların yönünü nasıl değiştiriyoruz bir türlü bulamadım
    Aynen mesela okcuları tepeye koyacagım ama tepenin şekline göre açı vermek istiyorum bulamadım bilen yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Aynen mesela okcuları tepeye koyacagım ama tepenin şekline göre açı vermek istiyorum bulamadım bilen yazabilir mi?

Alıntıları Göster
    F2 ile "düşmana doğru bak" veya "ok yönüne bak" şeklinde ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afusan

Köyden çıkınca sürü otomatik ekleniyo sana. Başka birşey yapmama gerek yok
    Öyleymiş çözdüm sonunda :)

• 1.3 beta da biriyle evlenmek için babasına para veriyorum ama hediye et e tıklayınca oyun crash veriyor. Bu durumu yaşayan var mı?

• Oyun ekran kartının anasını ağlatıyor. En ağır oyunda 62-63 dereceyi geçmeyen kart 90 fps sınırladığım halde meydan savaşlarında vs. 67 dereceleri görüyor. 75-80 derecede çalışan diğer kartları düşünemiyorum bile 90 lara rahat dayanıyordur. Oyunun optimizasyonu gerçekten leş gibi
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.