Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.063
Cevap
92
Favori
267.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar krallık kuramıyorum. Neretzes'in Budalalığı'nı Araştır görevi var onu mu yapmam lazım? 267 gün geçmiş hiç konuşmamışım ben şimdi de lord ve asillerle konuşamıyorum böyle bir seçenek çıkmıyor. Ne yapmam gerek?
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    Hala Jahrein izleyen kaldı mı merak ediyorum hocam
  • Ben de oyun tam oturana kadar ara vermeyi düşünüyorum. Çok fazla bug ile karşılaşınca oyun sıkmaya başladı ve çok fazla eksiği var şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

ohooo sen ne diyorsun ya. yanlız adam egosuna ego katmış hayatımda son yıllarda gordugum en toxic en itici tip. nesini seviyorlar anlamiyorum.sokakta gorsem inan kavga ederim. karısına bile cok kötü davranıyormus.
  • Kerry Way kullanıcısına yanıt
    Krallığın aldığı kararlardan biri hocam.Sizden her gün 1 azalıp krala gidiyordu sanırım.Krallık sekmesinden yine nüfuz kullanarak değişiklik için oylama başlatabilirsiniz.

Ayrıca aldığınız esirleri satmak yerine zindanlara bağışlarsanız nüfuz kazanıyorsunuz.En kolay yoldan bu şekilde geliştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral şehirleri bana vermiyor çoğunu ben alıyorum ismim oylamada çıkmıyor ne yapmalıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Kral şehirleri bana vermiyor çoğunu ben alıyorum ismim oylamada çıkmıyor ne yapmalıyım
    şehirleri kendin almaya çalış.buyuk ve tratejik noktalı kaleleri öncelikle. kralla aran iyi olsun.
  • Kralla aram nasıl iyi olacakki görev yok bişey vermiyor hediye veriyorum boyuna. Bide nerden baksan 20 şehir aldım 250kisilik ordum var ordu kurmadan alıyorum şehirleri o yüzden mi acaba nüfuz 3bin 3milyon altın var kendi krallığım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Çok overrated itici birisi, yolda görsem selam vermeyeceğim bir tip. Bebeler olmasa bunun gibi tipler aç kalır işte. 1 tane karınca kanalı olan adam var, tek o kaliteli gibi biraz.
  • quote:

Başkasının krallığı altindayim da lider bana şehir vermiyor. Oylama yaptırıyorum 400nufuza tekrarlasin diye yine benim adım çıkmıyor. %75 ben kuşatıp alıyorum şehirleri zaten ama 2sehir 1kale var
    Bende tek şehir var. Yetip artıyor bile. Fazlası dert. Kuşatmada 1 onu koru ta diğer tarafa koştur onu koru

• Multiplayer da strugiyalar çok güçlü değil mi hep kazanıyorlar. Kalabalık piyadelerine karşı koyacak bişey yok.nerf gelir mi acaba

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Yok maksadım çok şehir almak değil kendi krallığımi kurup herifleri bu seferde kendime yemin ettirmek istiyorum
    Kralı öldürüyorum oğlu geçiyor onu öldürüyorum amcası falan falan çözüm ne

• Arkadaşlar krallığa nasıl klan alıcam, şehir kale alıyorum ama yoldaşlar yetersiz oluyor sağdan soldan sürekli saldırıyorlar sıkıldım uğraşmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Arkadaşlar krallığa nasıl klan alıcam, şehir kale alıyorum ama yoldaşlar yetersiz oluyor sağdan soldan sürekli saldırıyorlar sıkıldım uğraşmaktan
    sagda solda gezen lordları durdurup teklif yapıcaksın gerekirse para vericeksin.
  • warbandda krallıkların toprağı kalmayınca yıkılırdı. Bannerlordda nedense krallıklar topraksız kalsada lordlar deli dana gibi geziyor ortalıkta. Ve adamları ikna da edemiyosun kendi tarafına çekmeye.. bu aşırı zor ve saçma olmuş.

ikincisi ilişkiler.. adamın köylüsüne dalıyosun -100 . adamın hayatını kurtarıyosun +2 .. adamı serbest bırakıyosun +2 .. e başlarım öyle işe..

2 idam ettik diye ilişkimiz -100 adamlarım toprakları alıp kaçacak diye korkuyorum..

100 tane serbest bıraktım hala onursuz görünüyor karakter. oyun dengesiz.. hata telafi edemiyorsun. bunların acil çözülmesi lazım..
  • Muhtemel bugün 1.0.7 geliyor, yenilikler ve fixler neler olacak bakalım.
  • ilkerarici1110 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi baska krallığın yanında hizmet ederseniz haritayı cok rahat kapatıyorsunuz ve bunun zevki sıfır.

Ben oyunu gerçekçi zorlukta oynuyorum kendi krallığımı henüz daha yeni kurabildim 1200. gündeyim 4 kalem var 4 tane büyük krallık var şuan haritamda birliklerimin gücü bir ara 2k iken şuan tekrar 1.2k lara düştü örneğin. Oyun böyle güzel baskasının krallığı altında oyundan zevk alınmıyor cok basit çünkü.

Birde şuan sinir oldum ben kalemin içerisinde beklerken kuşatma altında beni zorla dışarıya savasa yolluyor oyun kalemi içeriden savunamıyorum bu bana sacma geldi yada ben beceremiyorum birşeyleri .
  • İhtiyacı olan olur belki. Nüfuz problemi yaşayanlar eğer şehir sahibi ise şehri yönet kısmından forumu seviye üçe getirir iseniz günlük kayıtsız şartsız 3 nüfuz veriyor.

• quote:

Yok maksadım çok şehir almak değil kendi krallığımi kurup herifleri bu seferde kendime yemin ettirmek istiyorum
    Kralı öldürüyorum oğlu geçiyor onu öldürüyorum amcası falan falan çözüm ne
    Komple krallığı mı yok etmek istiyorsunuz hocam? Yerine biri sürekli geçer. Ya da tüm klanları yok edip krallığı komple yok edersiniz.

Baştan krallık kursam oyunu dengede götürürdüm. Misal bir krallık aldı başını gidiyor mu? Hemen savaş aç yık geç zarar ver. Ama krallık için saçma sapan bir görev vermişler.

Geliriniz yok ise baştan krallık zor biraz hocam. Yıpratır. Dört bir koldan saldıracaklar çünkü.

Eğer krallık kurar iseniz zati dost olduklarınızı derebeyi yaparsınız.

İlk fetih sonrası krallık yaratma şansımız olsaydı keşke.

• Oyunda şu an en büyük sorun güncellemelere rağmen hala daha krallıkların deli gibi savaşmaya çalışması. Yeni güncellemede bir değişiklik var mı diye yeni bir oyun açtım baktım ve daha yarım saat olmadan bir şehir ve kale düştü ve ticaret yaparken denk geldiğim arka arkaya 3 tane şehir, kuşatma altındaydı yaklaşık 700-800 kişilik ordular tarafından. Bunları görünce alt+f4 bastım tabiki. Malesef bu sorun ciddi ciddi düzelmeden oynadığımız bütün saveler çöp olacak, koca haritada 1-2 krallığın hükmetmesi çok can sıkıyor umarım düzeltirler kısa sürede.
    Ek olarak oyunda sadece 1 şehir aldıktan sonra para sıkıntısı çekme ihtimaliniz yok ve para harcayabileceğiniz bir şey yok, ya para kasmayı ciddi nerflemeleri lazım yada fiyatları arttırmaları gerekiyor. 1.5m para olan oyunumda sürekli savaş yapıp savaş atı, asker vs. almama rağmen artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 7 Nisan 2020; 18:36:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.