Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
91
Favori
268.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda acaba yapay zeka biraz tuhaf hareket etmiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• arkadaşlar oyun menüsünde sağ tarafta oyun sürümüm 1.0.0 yazıyor. 1.0.5 yaması yok. sizde ne yazıyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

arkadaşlar oyun menüsünde sağ tarafta oyun sürümüm 1.0.0 yazıyor. 1.0.5 yaması yok. sizde ne yazıyor arkadaşlar.
    Native öyle yazıyor sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Native öyle yazıyor sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    native ne demek? neden oyun surumu yazmıyor. e.1.0.5 gibi
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Bende şöyle bir saçmalık oldu adam krallığı a girmek için benden para istedi para verdim krallığıma girdi. 5 dk sonra krallığımdan çıkıp tekrar eski krallığında geri döndü bende para verdiğim ile kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

native ne demek? neden oyun surumu yazmıyor. e.1.0.5 gibi

Alıntıları Göster
    Native ana senaryo hocam. O sürüm ilk çıktığı günden beri aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experto Crede

Bende şöyle bir saçmalık oldu adam krallığı a girmek için benden para istedi para verdim krallığıma girdi. 5 dk sonra krallığımdan çıkıp tekrar eski krallığında geri döndü bende para verdiğim ile kaldım.
    kesin Türk klanıdır o lord : tosuncuya denk gelmişsin. uruguay da karılarla kızlarla yiyordur o paraları.

• Arkadaşlar savaşlarda kayıp karakter hatası sorununu yaşayanlar oyunu silip yüklemek çözüm değil.Haritada V tuşuna basıp karakterinize yara veya dövme eklerseniz hata çözülüyor.
  • Tam khuzaitler ile savaşa girecek iken çalışma gününe mi denk gelir arkadaş
    Nasıl gidiyor beyler 2 ss atın da şenlensin biraz.
    Kim kaç seviye, nüfuslar nasıl, çoluk çocuk nasıl
  • Experto Crede kullanıcısına yanıt
    Hocam o bende eski krallığına savas actığımda basıma geldi yoksa para isteyenler olursa 30k 40 k kabul ediyorsa alın gerisi çok fazla namussuz onlar şerefini parayla satanlar alınmaz

Birde ordu topluyoum kale alıyorum adam sonra geliyor 500 orduyla cıkıp barış yapalım diyorum adamın 400 askerini öldürmüşüm 30 k verip barış yapabiliyorum buda cok sacma geldi.

• arkadaslar savaşta bi süre sonra kılıç sesleri vs gidiyor,böyle sorunu olan var mı? komut verdigimde falan karakterimin sesi gelmiyor asker sesleri gidiyor sonra geliyor yine gidiyor:D

edit:uzun süren savaslarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proudmoore117 -- 7 Nisan 2020; 13:28:27 >
  • Ya başlayacam bu kuşatmadaki defans mancınıklarına be bu kadar yüksek yüzdeli nasıl vuruyorlar abi. Ne koçbaşı kalıyor ne kuşatma kuleleri herşeye tek atıyorlar. Merdivenler zaten buglı savunan adamlar merdivenlerden inmeye kalkıyor bizimkiler çıkmaya çalışıyor orada buglanıyor. Sonradan bozdular bu kuşatma işini sokucam böyle işe.

• quote:

Orijinalden alıntı: BST_06

Ya başlayacam bu kuşatmadaki defans mancınıklarına be bu kadar yüksek yüzdeli nasıl vuruyorlar abi. Ne koçbaşı kalıyor ne kuşatma kuleleri herşeye tek atıyorlar. Merdivenler zaten buglı savunan adamlar merdivenlerden inmeye kalkıyor bizimkiler çıkmaya çalışıyor orada buglanıyor. Sonradan bozdular bu kuşatma işini sokucam böyle işe.
    dediginize katılıyorum. bende mancılıklarda sorun olmuyor ama merdivenle ya cıkmıyorlar artık yada cıkan hemen geri iniyor bu sefer ordu girmiyor kaleye. benide olduruyorlar savaşı kaybediyorum. ya aam gibi update gelsin yada oyuna ara vericem. cok sıkıntılı başladı oyun aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

teşekkür ederim,
    eu central 3 te misiniz, giriş yaparken ping testinde minimum 50-60 çıkıyor benim
    sizin testiniz nasıl
    Otomatik yaptim o degisiyor 2-3 arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Ben de odysseyi oynamayı düşünüyorum ücretsiz olarak ne kadar oynayabiliyoruz?
    Founders hesabin varsa oynarsin 2-3 ay benim 12 mayista bitiyor yenilerim artii bannerlord icin

• Jahrein ne boş yapti şu oyun sayesinde yaaa
    Dün kale kusatmasinda 5 kere haritada ayni yerde savasti
    Niye farkli map gelmio diyip bosver fln dio
    Ondan sonra ilk gorevde gitmiş krallij kurmak yerine baska kralligo destekleyip onun basina gecmeyi secmis
    Fu ağladi boyle oyunmu olur 30 saatim çöpe gitti diyr
    Ulan hem.kendin seçiyosun hem de boyle kod mu yazilir boyle oyunmu olur diosun ya varolan krallikta ilerleyip başina geçeceksin yada kendi kralligino kuracaksin bunda anlamayacak ne var?
    Misal ben en basta kendi kralligimi kurdum diger lordlari kendi kralligima gecjrerek ilerliorum gecmeyeni tutsak aliorum oyun boyle daha guzel
    Diplomasi yok diyorlar evet tam yok ama benim lordum baska bi kralliga savas açiyor ben de uyuyorum
    Bi tek kafalarina gore baris imzaliyorlar orasi garip ama baris imzaladiklarinda güclenip savas ilan ettikleri de deviiryorum oyuna gore oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerarici1110 -- 7 Nisan 2020; 13:49:30 >
  • Arkadaşlar çantamdaki silahın üzerine geldiğimde mevcut silahım ile farklı olan özellikler renklenmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  • Başkasının krallığı altindayim da lider bana şehir vermiyor. Oylama yaptırıyorum 400nufuza tekrarlasin diye yine benim adım çıkmıyor. %75 ben kuşatıp alıyorum şehirleri zaten ama 2sehir 1kale var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proudmoore117

arkadaslar savaşta bi süre sonra kılıç sesleri vs gidiyor,böyle sorunu olan var mı? komut verdigimde falan karakterimin sesi gelmiyor asker sesleri gidiyor sonra geliyor yine gidiyor:D

edit:uzun süren savaslarda
    bende de oluyor aynısı, piyadeler karşılaşıp aynı anda vuruşmaya başlayınca oluyor
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.