Yüzbaşı
29 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 227 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba Arkadaşlar,

Bu anlatacağım sorun çok yakın arkadaşımın başına geldi, bir türlü çözüm yolu bulamıyoruz ve sesimizi duyurmak istiyoruz, konuyu öne çıkarırsanız sevinirim.

Üniversite öğrencisiyiz ve arkadaşım laptopsuz işlerini halledemiyor. Teknofest takımımız var çalışmamız gerek ancak arkadaşım çalışamıyor bu saçma durum yüzünden.

Olay özetleyecek olursam HP marka laptopı klavyesindeki bazı tuşların bazen basmamasından dolayı PROFİLO AVM'deki teknik servise götürüyoruz ve laptop ekranı çizilmiş durumda teslim alınırken fark ediliyor.

Servise teslim ederken bir fotoğrafını çekeyim dedim ne olur ne olmaz. Orada çalışan kişi de "Fotoğrafa gerek yok kozmetiği nasıl diye raporda yazıyoruz zaten teslim alırken" dedi ama yine de çektim.

Laptopı teslim alırken çiziği fark ediyoruz ve teslim almıyoruz. Buradan sonra teknik servisten de müşteri hizmetlerinden de artık ulaşabildiğimiz her yer hatanın bizden kaynaklandığını söyledi ve olumsuz cevap aldık.

Son olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Bunu iletişim kurduğumuz kişiye söylediğimizde "oradan gelecek sonucu bekleyelim" gibi komik bir cevap aldık. Takdir edersiniz ki THH'de süreç biraz uzuyor ve bizim bir an önce laptop'a ihtiyacımız var. Sesimizi duyurmamıza yardımcı olmanızı ve yol göstermenizi rica ediyorum.

İyi Forumlar.

Az önce bildirim geldi ilk siparise 25/20 bir bakın
Merhabalar, babam bir fabrikada çalışıyor ve ben de üniversite öğrencisiyim. Bugün insan kaynaklarından birisi gezip kimin üniversite öğrencisi çocuğu var diye sorup not alıyormus (2 yıllıklar dahil değil). Babam da neden not aldıklarını sormuş ve AGİ düzenlemesi yapılacağını söylemiş. Başka bir sebebi olabilir mi neden soruyor olabilirler yardımcı olabilir misiniz?
BULLDOZER 200048 SIYAH HAKİKİ DERİ ERKEK BOT 399,90 TL yerine 149,90 TLhttps://urun.n11.com/erkek-bot/bulldozer-200048-siyah-hakiki-deri-erkek-bot-P394281002
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Edit: Mobile özel kampanya, ayrıca hesabınızda kupon var mı kontrol edin, bana 125 TL üzeri gıda giyim alışverişine 15 TL indirim tanımlanmış.
Evet arkadaşlar, artık sigara paketleri böyle olacak sanırsam. Bence çok işe yarayacak bir caydirma yöntemi değil, ama yeni baslayacak kişiler için bir etken olabilir diye düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
"İzlanda, Türkiye maçına gidecek taraftarların stada bulaşık fırçasıyla girmesini yasakladı. İzlandalı yetkililer, bu eylemin saha kapatma cezasına kadar varabilecek UEFA yaptırımları getirebileceği uyarısında bulundu.

İzlanda Futbol Federasyonu, Türkiye ile oynanacak EURO 2020 elemeleri maçı öncesi taraftarlara bulaşık fırçası yasağı getirdi."

Bence adamlar dalga geçer gibi yasak koymuşlar. Nereden baksan ofsayt yani.

Kaynak: Deutsche Welle
Evet, normalde ayın 10'unda İstanbul'da olması gerekiyordu, bu sabaha kadar hiçbir bilgi girilmemişti, az önce baktığımda bu sabah kargo bilgisi girilmiş, resmen vergi almak için kargoyu beklettiler. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Eşit: Vergiler 1 Haziran'da yürürlüğe girecekmiş, bilgim yoktu.
Merhabalar, telefonumun ön kamerası bozuktu ve internetten sipariş edip değiştirdim. Telefonu açtığımda bootloop olmuştu ve 1 saat kendine gelmedi. Ardından telefon açıldı ama telefon 1 dakika içinde sadece wp ye girmeme rağmen felaket bir şekilde ısınıyor, 1 saat ağır oyun oynasam bile bu kadar isınmiyordu. Ayrıca başta ahize de çalışmıyordu, az önce denedim yeniden çalışıyor. Bunun yanında şarj da çok hızlı bir şekilde gidiyor. Bi açıp bakayım dedim işlemci inanılmaz derecede ısınmış ve bir dokunayım dedim elim yandı( ciddi anlamda su topladı) bunun sebebi yeni taktigim kameradan dolayı mıdır (bootloop dan sonra eski kamerayı taktım) ya da neden ve nasıl bir çözüm bulabilirim?
Dinledikçe sözlerinin ne kadar anlamlı olduğunu tekrar anlıyorum.
https://open.spotify.com/track/2AlPvpsWlG7dEfhfNf9qJR?si=yoAxjd0DRqmoMWFTuM0Lvw

Naber bak, bende dert yok tasa yok
Mutluyum artık bir beynim yok
Dikmişim ekrana gözlerimi
Başka da bir ihtiyacım yok

Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun
Tıklana tıklana her şeyim ortada
Atın ölümü arpadan olsun
Her yiğit gibi benimki de meydanda

Tıklama konusu ayrı bir dava
Mahkemelerde görülüyor hala
Namusu bacak arasında ararım
Dişi sinek bile görsem laf atarım

Çakma makma, üçe beşe bakmam
Önüm, arkam, sağım solum markam
Bana pastamı verin, ekmeğe gerek yok
Ben tüketmeden var olamam

Ayna, ayna hadi söyle benden daha gamsızı var mı?
Ayna, ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı?

Dünyanın sonuna doğmuşum
Ya da ölmüşüm de haberim yok
İyi bilirdik derler elbet ardımdan
Bundan büyük bir yalan yok

Yok, bundan büyük yalan yok

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Dedikodu yapar, keyfime bakarım
Ağzımda sakız, elimde çanta
Fink atarım kaldırımlarda

Bağlanmaya sonuna kadar karşıyım
Ama dizilerimden beni ayırmayın
Değişir dünyam bir tuşla uzaktan
Elimdeki kumandam hayatıma kumandan

Yeni bir kart verdi bugün bankam
Puanlarım artık en büyük kankam
Olmasa da cebimde beş kuruş para
Cebimdeki telefon on numara

Allah Allah gizli numara kim acaba, alo?

"Bak kızım, yedi kocalı hürmüz gibi dolan

Seni alacak biri de bulunur elbet
En kolay parayı hep sen kazan"

Ayna, ayna hadi söyle benden daha gamsızı var mı?
Ayna, ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı?

Dünyanın sonuna doğmuşum

Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten üzülmekten
Artık yok, kalmadı gücüm düşmekten yenilmekten
Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden
Bu alem geçmiş kendinden
Ne gelir elden?

Dünyanın sonuna doğmuşum

Çakma makma, üçe beşe bakmam
Önüm, arkam, sağım solum markam
Bana pastamı verin, ekmeğe gerek yok
YouTube'da gezinirken bu kanal karşıma çıktı(reklamdan). Bütün videolar 2 gün içerisinde yüklenmiş. https://www.youtube.com/channel/UCaVbsyNj_TCRokQkMea8D6g
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 973
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 20.632 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 528 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.