Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.065
Cevap
90
Favori
269.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun epicgames'e ne zaman çıkacak biliyor musunuz? Kuponu bari bunda kullanabilsek
  • 47 Saatte kendi krallığımı kurup bu kadar ilerleyebildim. Eşim dağlarda esir kaldı bir parti slotu boşta şuanda o yüzden kullanamıyorum tek sinir oldugum bug o gayet keyifle oynuyorum ben. Tavsiyem bir şekilde krallığınızı mutlaka kurun bağımsız olun. He birde krallık kurduktan sonra ana görev buga giriyor onuda çok önemsemiyorum gerisi total war gibi oyunun.

Henüz altta işaretli 3 kalem var onlarıda tutmaya yavas yavas etrafı almaya calısıyorum.

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU]

Bunlarda Krallığmın asker sayıları ve kendime cektiğim klanlar. İkna ederken konusmalar cok dikkatli olmalı daha sonra sizinle hiçbir şekilde muhattap olmuyorlar klan liderleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Hocam dediğiniz gibi baska krallığın yanında hizmet ederseniz haritayı cok rahat kapatıyorsunuz ve bunun zevki sıfır.

Ben oyunu gerçekçi zorlukta oynuyorum kendi krallığımı henüz daha yeni kurabildim 1200. gündeyim 4 kalem var 4 tane büyük krallık var şuan haritamda birliklerimin gücü bir ara 2k iken şuan tekrar 1.2k lara düştü örneğin. Oyun böyle güzel baskasının krallığı altında oyundan zevk alınmıyor cok basit çünkü.

Birde şuan sinir oldum ben kalemin içerisinde beklerken kuşatma altında beni zorla dışarıya savasa yolluyor oyun kalemi içeriden savunamıyorum bu bana sacma geldi yada ben beceremiyorum birşeyleri .
    İcerde beklerken kalenin veya sehrin gidasi biterse dedigin gibi disariya cikman gerekebilir diger turlu ben hep icerde savasiyorum onu belirtryim.

En bastaki bannerlord ( sancak) gorevine gelirsek

Ben sifirdan krallik kurup basladim ama kimisi sancaklari toplayip vermeden once bi krallikta belirli bir noktaya geliyor ondan sonra kralligini ilan ediyor

Tercih meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar oyuna basladiktan sonra zorlugu degistirmek mumkunmu? birde at ustunde savasmak isabet ettirmek asiri zor gibi geldi bana tutturamiyorum sizde nasil

• Mümkün, yeteneklerin geliştikçe daha iyi isabet alıyorsun. O yüzden şuan da isabet ettiremiyor olabilirsin.
  • Yeni gelen sürüm 1.0.7'nin detayları.
    www.taleworlds.com
    Patch Notes e1.0.7 - TaleWorlds Entertainment
    https://www.taleworlds.com/en/News/334
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    2 çocuğum var daha fazla yapmamak için hanımla kalmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Experto Crede kullanıcısına yanıt
    Tokatçı lord be

• proudmoore117 kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesini arttırırsanız tüm sesler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

2 çocuğum var daha fazla yapmamak için hanımla kalmıyorum
    Hocam bol bol yap, benim daha hiç olmadı üzerinde kaç aydır çalışıyorum. Bu çocuklar ileride büyüyüp toprak sahibi olabiliyor mu, ordu kurabiliyor mu? Ayrıca onlar büyüyünce biz de yaşlanmış mı oluyoruz? Yaşlanıp ölünce nolacak?
  • Bilemiyorum hiç büyümüyor diye konuşuyorlardı önceki sayfalarda. Bir de biz bayağı yaşlı başlıyoruz zaten. İlk başladığımızda 30 yaşındayız şu an 400.gündeyim 34 yaşındaykm

• Politikalar hakkında kimse taktik vermemiş. Şehir politikalarında var mı bilgisi olan neleri kullanalım? Bir de refah seviyesi çok düşük fethettiğim şehirde sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerbay.

Politikalar hakkında kimse taktik vermemiş. Şehir politikalarında var mı bilgisi olan neleri kullanalım? Bir de refah seviyesi çok düşük fethettiğim şehirde sebebi nedir?
    Çok savaş gördüyse refah seviyesi düşük oluyor. Her kuşatmada refah kaybediyor.

Bulabilen için fian okçuları efsane.

1.0.7 için önemli gelişme bir yerleşim yerine sahipseniz bir krallığa giremeyeceksiniz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 7 Nisan 2020; 21:1:31 >
  • quote:

Bilemiyorum hiç büyümüyor diye konuşuyorlardı önceki sayfalarda. Bir de biz bayağı yaşlı başlıyoruz zaten. İlk başladığımızda 30 yaşındayız şu an 400.gündeyim 34 yaşındaykm
    O zaman ne anlamı kaldı hocam çocuk yapmanın, şöyle büyüsün toprak falan verelim olmaz ki böyle
  • Beklentim aşırı düşüktü hatta hiç yoktu. Malum yere düşünce denedim ve çok ama çok beğendim.
    Hemen vakit kaybetmeden aldım (Ek indirim de oldu eski oyunlarının kutulu sürümleri var diye)
    Pişman değilim, DayZ ve 7 Days to Die sonrası aldığım ilk erken erişim oyunu kendileri
    Bug vs var ama aşırı rahatsız etmedi. Combat sevilmemiş ama Kingdom Come'dan buraya geldiğimden benim için sorun olmadı

Tek ayar olduğum konu Komployu Durdur görevi.. Bu ne yav hiç bir şey anlamadım
    Yeşillendiren olursa sevinirim

• Gözağrım ilk şehrimi alırsam ona vermeyi düşünüyodum ikisi de kız oldu.

• quote:

Gözağrım ilk şehrimi alırsam ona vermeyi düşünüyodum ikisi de kız oldu.
    Everirsin hocam erkek adamın erkek damadı olur başka klanlarla müttefik olursun işte
  • windows 10 da powershell hariç tüm çözümleri denedim ama oyunu açamadım
    powershell ile oyunu açan oldumu?

• Xeat X kullanıcısına yanıt
    Komployu durdur görevi bende bug oldu bir süre sonra hiçbir görev gözükmüyor ama arka planda o görev sürekli acık gibi görev basarısısz mesajları geliyor ara ara
  • İt kopuğa kız verilmez ben kalradyada adam göremiyorum

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.