Bildirim
motor alıyorum sizce ne yapmalıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kanuniyi bilmem de en iyisi fatih bence
edit: şaka maka ben olsam bisiklet alırdım. bir yandan da spor yapmış olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leif Erikson -- 22 Haziran 2014; 18:01:06 >_____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_47429367/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: Arnavut7
kanuniyi bilmem de en iyisi fatih bence
edit: şaka maka ben olsam bisiklet alırdım. bir yandan da spor yapmış olursun.
Oda var şimdi onu kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ iPhone 6 Space Gray -
125cc'lik breton tarzında farklı markalar veya 100cc'lik lifan olabilir _____________________________ Opel Astra H 1.3CDTi Enjoy
-
al gitsin kardes 125lik alma sanırım vergisi var 100cclik al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
CBR 600 RR öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ // Intel® Core™ i7-4700MQ 2,40 / 3,40 Turbo GHz // DTS® Sound™ // Intel® SpeedStep® // DDR3L 1600mhz 8Gb(2x4) ram
DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü -
cbr 600 rr öneren arkadaş kendini motordan anlıyo gibi göstermeye çalışmış 16 yaşında ne 600 rr ı al bi tane bütçenin yettiği motor talan et mahalle aralarında 2 yıl sonrada vitesliye geçersin ayrıca 100 cc nin 40 tl gibi vergisi var _____________________________ -
apaçi gibi kullanıcaksan alma. _____________________________ -
555 liraya motor varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kendine guveniyosan al yoksa alma guzel kardesim. Motorun kazasinda af olmaz. 2. Sans olmayabilir. Aileni sevdiklerini baska kimseleri uzdugune degmez. Bisiklet var ne guzel hem spor hem ulasim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Herşeyin birşeyini , birşeyin herşeyini bileceksiniz.. -
Önce ehliyet al, eşkıya gibi dolanma ortalıkta _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler