Ben yaklaşık 6-7 yıldır bilgisayar mühendisliği isteyen ve bilgisayara ilgisi olan biriyim. İlgi derken oyun oynamaktan bahsetmiyorum. Geçen sene 23 bin yapmıştım ve odtü itü için mezuna kalmıştım. Mezun senemde düzgün bir şekilde çalışamadım ve 8k yapabildim. Bir sene daha mezuna kalacak psikolojim yoktu. İYTE ceng yazdım ve geldi ama şu an ne yapsam bilmiyorum. Tabii ki baya araştırarak ve geleceğini bilerek yazdım ama şimdi gerçekten gideceğimi anlayınca bir kaldım. Ben her zaman odtü itü ya da bilkent olarak bakmıştım. Biliyorum her şey üniversite değil ama yine de göz ardı edilemez artıları oluyor. Gerçekten bilgisayar mühendisliği diye tutturmam değer miydi diye sorguluyorum. Eskiden ne yapar ne eder ben iyi bir yerlere gelirdim diyorum ama artık inanılmaz bir özgüvensizlik ve başarısızlık hissi var üstümde. Hani seneye tıpa bile geçebilmeyi düşünen durumdayım ki ben asla ama asla tıp istemedim. Birkaç ay önceki halim şimdiyi görse inanmazdı. Tıpa büyük ihtimal geçmem ama İtü mat müh ya da işletme müh düşünüyorum. Bazen de diyorum okuduğum bölümü hayatım boyunca yapacağım o yüzden en azından sevdiğim bir bölümdeyim. Ya tabii ki her türlü bir sene okuyacağım ve o sene içinde karar vermeyi düşünüyorum. Siz nasıl bir yol izlerdiniz? Çok içimde kaldı ve birileriyle paylaşmak, fikrini almak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim