< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 12 Nisan 2022; 5:52:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu egea nasıl sizce

-
-
öncelikle google a gaziantep şahinbey araç alımı hakkında yaz yorumları oku,sonra zaten karar vereceksin.uzak dur diyorum sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konya - karatay
ankara - polatlı
gaziantep - şehitkamil
istanbul - bağcılar
Buralar mimli, özellikle polatlı.
https://forum.donanimhaber.com/su-il-ilceden-araba-almam-dediginiz-biryer-varmi--142153234
-
Teşekkür ederim bunu bildiğim iyi oldu, peki 1,3 multijet olmak şartıyla, 200 en fazla 210 kadar ne önerirsinizquote:
Orijinalden alıntı: deniz ege
öncelikle google a gaziantep şahinbey araç alımı hakkında yaz yorumları oku,sonra zaten karar vereceksin.uzak dur diyorum sadece
Teşekkür ederim dikkat edeyim bu şehirlere, peki sizin önerdiğiniz bir ilan var mi?quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİRkonya - karatay
ankara - polatlı
gaziantep - şehitkamil
istanbul - bağcılar
Buralar mimli, özellikle polatlı.
https://forum.donanimhaber.com/su-il-ilceden-araba-almam-dediginiz-biryer-varmi--142153234
Bizde (Astra J aracını satan) bir arkadaşım için 1.6 Mj otomatik Egea bakıyoruz ama düzgün bir ilana denk gelmedik daha doğrusu bütçemiz dahilinde düzgününü bulamadık ve halen bakıyoruz. Sizin için de bakayım, denk gelirse buradan paylaşırım.
İkinci el araç almak, temiz araç bulmak cidden çok zormuş.
-
gaziantep şahinbey :) bu araba en az 4 kez pert olup toplanmıştır. başka herhangi bir ihtimal yok. 1.3 mj motorlar ne öldürür ne güldürür. sorunsuz bir motor, kısaca vergi avantajı başkada bişey beklemeyin.
-
egeanın boşunu alma üzülürsün.
-
valla çok teşekkür ederim hocam, çok makbule geçer @MÜŞAVİR
hocam motoru genel de övüyorlar ama ? @sonofisiris2
hocam 98 model klimasız palio araçtan geçeçeğim :D sanırım 4 teker 1 direksiyon bile bana çağ atlatır @atrix1212
-
Araç fiyatına göre iyi ama yazdıkları gerçekse iyi. Pek gerçek olma ihtimali görmüyorum.
Egea 1.3 hakkında konuşacak olursak. İhtiyacını karşılayacak araba. Parasına göre çok iyi araba. Bagaj, ferah geniş iç mekan. Az yakan bir motor. Piyasası olması ve parçaları kolay bulunabilmesi avantaj.
Easy alma demişler ama bu fiyata temiz easy alınabilir ancak. O yüzden temiz easy bulursan kaçırma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlandaki araç temiz duruyor ancak antep hatay adana bu civardan araba alınmaz.
Fluence bak egea dan kat kat iyidir icon paket bulursan tadindan yenmez. Sunroof + edc sanzimanlisina binmistim cok rahat arabaydi 1.5dci az yakip iyi kaciyor egeaya nal toplatir
Arabanın En ucuzunu arayan belasını bulur.
Gün gelir bu laf atasözü olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatasız boyasız araç heryerden alınabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine 1.3mjet motorlu son kasa 2013-14 model punto'lara da bakabilirsiniz aslında hocam. 170-200bin arasında fiyat bandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Nisan 2022; 1:46:0 >
1.6 multijetle yada 1.6 hdi 1.6 tdi 1.6 crdi lerin yanında keyifsiz bir motor yine 1.4 hdi ve 1.4 tdi de kullandım onların yanında motor güçsüz kalıyor benim için. 1.3 motor övülüyor ancak sorunsuz ve cok uzun ömürlü olduğu için övülüyor bu konularda bende taş gibi motor diyorum. ancak ilk vites sadece yürütüyor arabayı yine ilk viteste yakıt tüketimi fazla yine ilk 2 viteste motorda ben anlamsız bir titresim gürültü hissediyorum... taş gibi olsun yarı yolda bırakmasın parçası ucuz olsun her usta anlasın motoru bu.....
En Beğenilen Yanıtlar

|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X