Şimdi Ara

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
0
Favori
29.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: devilsemo
    Joker'in fatalitysi için; Geri,Aşağı,Geri,İleri,Y tuşlarına basmalısın Hızlı hızlı tabiki.. Ben bazen yapamıyorum, heyecan basıyor

Gerçi akşam deneyip bulurum ama, genel bilgi olsun diye soruyorum.

Yönleri saat kadranı gibi düşünürsek ve Geri için 9, Aşağı için 6, İleri için 3, Yukarı için 12 dersek; mesela "Geri, Aşağı..." dediğimiz zaman 9'dan 6'ya doğrudan geçiş mi, yoksa analogu 9,8,7,6 üzerinden geçirecek ve çeyrek daire yapacak şekilde mi hareket ettirmek gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 19 Kasım 2008; 10:49:56 >

• Analog ile oluyor mu bilmiyorum. Ben ok tuşlarıyla yapıyorum.. Birazdan denerim...
  • Signore

yönleri yaparken hareket ettirmiyorsun.Hadou-ken atar gibi aşağı-ileri diye çevirmezsin. Mortal Kombat ta klasiktir ,belirtilen yön tuşlarına tek tek basılır
  • Evet biraz önce denedim, Signore arkadaşımızın da dediği gibi, Joker sansürsüz fatality yaptı...

Yalnız şöyle bir durum var.. Tuş kombinasyonu olarak, İleri-Geri-İleri-X yaptım videolarda izlediğimiz silahlı fatalitysini yaptı..

Ancak Geri-Aşağı-Geri-İleri-Y yaptığım zaman da aynı fatalityi sansürlü yapıyor.. Yani 2 fatality yapması gerekirken, tek fatality yapıyor.. Ne iş anlamadım
  • Arkadaşlar Joker kafadan çakıyor mermiyi valla sansür falan yok video çekmeye çalışıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo
    Ancak Geri-Aşağı-Geri-İleri-Y yaptığım zaman da aynı fatalityi sansürlü yapıyor.. Yani 2 fatality yapması gerekirken, tek fatality yapıyor.. Ne iş anlamadım

Sansürlü fatality dediğimiz, Joker mermiyi sıkarken kameranın rakibe değil, başka bir yere odaklanması değil mi ?
    "2 fatality yapması gerekirken" deyince şüpheye düştüm. Çünkü yapılan açıklama, fatality'lerin aynı olduğu, sadece kameranın farklı bir yere odaklandığı.

quote:

Orjinalden alıntı: Puerco
    Arkadaşlar Joker kafadan çakıyor mermiyi valla sansür falan yok video çekmeye çalışıcam

Oynadığınız oyun NTSC - Region Free ve cihazınız PAL değil mi ? Bu bilgiler verilirse daha emin oluruz sonuçtan.

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Tüm fatality ve heroic brutalityler.
    http://www.youtube.com/watch?v=ToOv1yNU1h8

Spoiler diye korkmanıza gerek yok, zira hepsi tırt
    İki yada üçünde de sansür var.

bunlar nasıl fataility ya,doğru dürüst kan bile yok.soğudum valla oyundan.
  • Cihaz PAL versiyon RF

Joker Fatality

Tıkla

Cep tel ile çektim salonda misafir olduğu için monitörde maalesef Birde müziği kapamayı unutmuşum arkada Laço Tayfa çalıyor ahahaha
  • quote:

Cihaz PAL versiyon RF

Joker Fatality

Tıkla

Cep tel ile çektim salonda misafir olduğu için monitörde maalesef Birde müziği kapamayı unutmuşum arkada Laço Tayfa çalıyor ahahaha

Bide bu mozillada donma problemi olmazsa çok güzel izlenicek ama
    Video güzel olmuş ellerine sağlık

• Görüldüğü gibi sansür olayı yok kafadan çakıyor direk
  • quote:

Görüldüğü gibi sansür olayı yok kafadan çakıyor direk

Tam aksine sansür var.Kamera Joker'e yakın ve düşmanın kafası tam gözükmüyor.Bir de şu video nun sonuna bakın.

http://www.youtube.com/watch?v=nXBsw4rBTC8
  • Az önce gördüm.Görmez olaydım.Yere düştüm kolum acıdı

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)
  • Hahahahahah süpermiş
  • Devlerin aşkı büyük olur
  • Şimdi anlamadım bunu indirsek sansür dediğiniz sadece o 2 saniyelik olay mı?Başka bi fark yokmu?Birde PAL ne zaman çıkar?
  • Sansür dediği kameranın biraz sağa çekmesi
  • Ben çekicem o zaman dayanamıcam ya offf
  • Burak ben sana dedim zaten çek diye 2 sn.lik birşey için bekliyosunuz canlar
  • Çekicem artık yetti gari yetti gari
  • hala nası dusmedi pal yaa resmen suan itibari ile orjinal pal cıktı bile...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.