Şimdi Ara

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
0
Favori
29.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vidivodo.com/213307/scorpion-fatality

Scorpion Fatality
  • http://www.vidivodo.com/68374/mortal-kombat-fatality

Bir eski fatalitylere bakın, bir de şimdikilere
  • Güzelmiş valla zevkli oyuna benziyor.

Nerdesin sansürsüz PAL

Son boss seçtiğin tarafa göre mi değişiyor peki??

Darkseid ya da Shao Kahn

Bir de oyunun sonunda sağlam demolar var mı acaba???
  • Subzero'lu videoyuda atıcam ama fatalitysiz çekebildim. Mahir abi ile oynarken fatality'i çaktım ama. Mahir abi iyi bilir. :) Gerçi denemelik oynuyorduk.

Arkadaşlar şimdi yeni konu açıyorum akşamları Mortal Kombat'da kapışalım. Çoğu adamın haraketlerini çözdüm zaten.
  • Taze bir video daha.

Sub-Zero - No fatality

http://www.vidivodo.com/213354/sub-zero-moves
  • Ben dün akşam denedim oyunu. Animasyonlar, grafikler, hareketler, kontroller güzel. Yeni Klose Kombat sistemi güzel olmuş. Karakter tasarımları etkileyici. Karakterlerin yedikleri dayak suratına, vucüduna rastlıyor. Kan seviyesi azaltılmış, açıkcası daha gerçekçi olmuş. Diğer Mortal Kombat'lardaki gibi her vuruşta 15 lt kan sıçramıyor etrafa. Açıkcası küçükken fatalityler etkileyici geliyordu ama şimdi açıkcası bana biraz komik geliyordu. Fatalitye rast gelmedim. Bu oyunda nasıl oldu bilmiyorum. Daha bir gerçekçi olmuş oyun. Mortal Kombat karizmasını kaybetmemiş yine bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

@RIDANES

Avatarımı çalmışsın Neyse önemli değil

Helal et..
  • Tüm fatality ve heroic brutalityler.
    http://www.youtube.com/watch?v=ToOv1yNU1h8

Spoiler diye korkmanıza gerek yok, zira hepsi tırt
    İki yada üçünde de sansür var.
  • Bence fatalityleri DC karakterlerinin karizması çizilmesin diye şiddetli değil.Eğer MK: Deadly Alliance'ı oynayan varsa o oyunda Sub-Zero'nun bi fatality'si vardı.Adamın arkasına geçip,omuriliğinden tutup iskeletini çıkartıyordu.Şimdi bu fatality'yi Superman'e yapsa,Superman'nin karizması yerle bir olur.Sonra çıkar çelik adam çelik adam.Nerede kaldı bunun çelikliği?Adamın iskeleti çıktı.Hiç kimse Superman'e kahraman gözüyle bakmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bence fatalityleri DC karakterlerinin karizması çizilmesin diye şiddetli değil.Eğer MK: Deadly Alliance'ı oynayan varsa o oyunda Sub-Zero'nun bi fatality'si vardı.Adamın arkasına geçip,omuriliğinden tutup iskeletini çıkartıyordu.Şimdi bu fatality'yi Superman'e yapsa,Superman'nin karizması yerle bir olur.Sonra çıkar çelik adam çelik adam.Nerede kaldı bunun çelikliği?Adamın iskeleti çıktı.Hiç kimse Superman'e kahraman gözüyle bakmaz.

o zaman tutupta DC karakterleri koymicaksın böyle efsane bi oyuna!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

quote:

Bence fatalityleri DC karakterlerinin karizması çizilmesin diye şiddetli değil.Eğer MK: Deadly Alliance'ı oynayan varsa o oyunda Sub-Zero'nun bi fatality'si vardı.Adamın arkasına geçip,omuriliğinden tutup iskeletini çıkartıyordu.Şimdi bu fatality'yi Superman'e yapsa,Superman'nin karizması yerle bir olur.Sonra çıkar çelik adam çelik adam.Nerede kaldı bunun çelikliği?Adamın iskeleti çıktı.Hiç kimse Superman'e kahraman gözüyle bakmaz.

beğenmiyorsan oynamiycaksın!

• quote:

quote:

quote:

iyide ben sana mı söyledim o lafıda saçma sapan bi cevap veriyosun!!!!!!! ayrıca oynarım oynamam bu seni ilgilendirmez!!!! laflarına dikkat et!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyide ben sana mı söyledim o lafıda saçma sapan bi cevap veriyosun!!!!!!! ayrıca oynarım oynamam bu seni ilgilendirmez!!!! laflarına dikkat et!!!

• Oynanmıyacaksa yapmıyacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Taze bir video daha.

Sub-Zero - No fatality

http://www.vidivodo.com/213354/sub-zero-moves

Profil resmini görür görmez video yu ekleyinin sen olduğunu anladım.

• Valla dayanamadım sansürlüyü indiriyorum.Joker'in fatality'si benim için o kadar önemli değil.Adamdan çok fazla kan çıkınca da güzel olmuyor.
  • allah rızası için "dc karakteri mi konurmuş hacı ban fan" tarzı yorumlar yapıp boş yere konuyu şişirmeyelim.
    evet adamlar yapmış batman de var superman de var iyi de olmuş.
    oyunu beğenmeyenler dl-dvd harcamayıversinler.
  • walla oyun cok hoş bence lıu amcayla takılıyrum cok klas komboları var fatality yaptım sansür falanda yoktu diğer adamlarda varmı bilmemde gayet güzel oyun
  • Oyunun oynanabilirliğinin bozulmaması ve üzerine yeni karakterler, animasyonlar,grafikler vs. eklemeleri oyunu bence tüm zamamanların en iyi Mortal Kombat'ı yapmış.

Oyun için bir excel dosyası hazırladım. Nette bulduğum Special Moves, Pro Moves ve Fatalities haraketlerini anlatan yazıyı alıp bir excel dosyası oluşturdum. B,F,D,U şeklinde anlatılan yön tanımlarını Ok olarak değiştirdim, Fatalitylerin yaklaşık olarak hangi bölgeden yapılacağını ekledim.

Dosya link:
    http:// r a p i d s h a r e.com/files/164976955/MKvsDCU.rar

"Dosyadaki boşluklar kafanızı karıştırmasın A4'e çıktı almak için düzgün bir sayfa yapısı ayarladım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 18 Kasım 2008; 16:17:03 >
  • Ben de pal sürümü bekliyorum açıkcası.Sansür falan hiç çekemem :D.

Zaten inanılmaz bir oyun bolluğu var bir dolu oyun birikti evde bunu bekleyebilirim şu an için.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.