Şimdi Ara

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
0
Favori
29.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Döküman için sonsuz teşekkürler.
  • @tanerq

Oh oh hocam resimleri falan da mı sen ekledin çok süper olmuş valla X,A tuşları falan da renki renkli :D.

Yazıcıdan çıkarır çalışırım evde ben güzel oldu sağolasın
  • Valla ben bekleyemedim, 1-2 saat sonra oyundayım
  • önemli değil arkadaşlar

bende bu akşam kombolara çalışıcam çok işe yarıyorlar mesela scorpion ile %20 sub zero ile %24 damage alabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerq

önemli değil arkadaşlar

bende bu akşam kombolara çalışıcam çok işe yarıyorlar mesela scorpion ile %20 sub zero ile %24 damage alabiliyorum

Niye damage alıyorsun? Damage atsana.

Bu arada link için teşekkürler...
  • oyunun grafikleri soul calibur 4 kadar kalitelimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

oyunun grafikleri soul calibur 4 kadar kalitelimi?

Değil tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

oyunun grafikleri soul calibur 4 kadar kalitelimi?

tarzları cok farklı oyunlar yani mortalın son zamanlarda cıkn en iyi versiyonu budur sanırım
  • keşke mortal combatta street fighter gibi özüne dönseydi
    ne işi var batmanin süpermanin bu oyunda ya vallahi şaşolacak şey
    millet ne yapacağını şaşırmış
  • Yahu abicim oyun çok bomba olmuş kim ne derse desin bu sefer kimse atıp tutmasın saçma sapan, oyun resmen harika olmuş.

DC. karakterleri iyi ki de gelmiş ve onlarda oyuna renk katmış daha iyi olmuş hep aynı klasik hikaye ile gidilmez ki değişiklik yapıcaskın ve MK'da böyle birşey yapmış bence harika olmuş.

Eski serilerdeki gibi saçma sapan litrelerce kan çıkmıyor, adam gibi kan çıkıyor ve oyuncuların yaralanması mükemmel ama ara videolar'da neden öyle değil orası kötü olmuş işte.

Karakterler ara videolarda biraz kötü gözüksede dövüş esnasında harika derecede hazırlandığını görebiliyoruz. Özenerek yapmış adamlar resmen belli yani.

Pek fazla oynamadım birazdan yine gidicem oyuna ama ilk görüşlerim olarak harika bir oyun olmuş bence yine bozmamışlar kendilerini.

Birde ilk Story moddaki videoları geçebilsek çok iyi olucak (:

• Oynayamadık DVD'de problem vardı. Bu arada bir DVD'nin porblemli oup olmadığını nerden anlarız? Bununla ilgili bir program var mı? Sansürsüz versiyonunu çekicez artıkın napalım.
  • Sansür Hakkında Önemli Bilgi :

Arkadaşlar NTSC (Region Free) olan oyun, bilinenin aksine sansürlü değil; sansürü uygulayan Xbox 360 imiş.
    Şöyle ki, eğer makineniz NTSC/U ise Joker fatality yaparken kamera Joker'i gösteriyormuş,
    ancak eğer makineniz PAL ise sansür uygulanmıyor ve kamera kurbanın yüzünde kalıyormuş.
  • benim makinem NTSC-J sansür olucakmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Sansür Hakkında Önemli Bilgi :

Arkadaşlar NTSC (Region Free) olan oyun, bilinenin aksine sansürlü değil; sansürü uygulayan Xbox 360 imiş.
    Şöyle ki, eğer makineniz NTSC/U ise Joker fatality yaparken kamera Joker'i gösteriyormuş,
    ancak eğer makineniz PAL ise sansür uygulanmıyor ve kamera kurbanın yüzünde kalıyormuş.

Cihaz Pal, sansür var..

Yanlış bilgi sanırım...
  • Hadi ya. Valla kötü bi olaymış bu.

Mecburen sansürlü oynuyoruz demek ki...
  • Bana kalırsa, oyunun tüm versiyonları sansürlü olacak.
    Zaten Teen etiketiyle çıkıyor oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo
    quote:

Orjinalden alıntı: signore
    Sansür Hakkında Önemli Bilgi :

Cihaz Pal, sansür var..
    Yanlış bilgi sanırım...

Bu bilgiyi aldığım yerdeki yorumları ekliyorum (ben de bu akşam deneyeceğim PAL makine ile)

quote:

It's the uncut version, I just did joker's and deathstroke's fatalities and you can see the headshots. And all this time i thought this was the ntsc/cut version : /

- I did the Joker's fatality and the camera moves away :/ My console is NTSC.

- Then I guess it detects somehow on what console you're playing it. Mine is PAL.

1.cümlede Joker'in fatality'sinin sansürsüz görüldüğü ve bunca zaman sansürlü bilindiği söyleniyor.
    2.cümlede kameranın rakipten uzaklaştığı (sansür) olduğu ve makinenin NTSC olduğu söyleniyor
    3.cümlede Xbox360'ın bölge kodunu bir şekilde algıladığı söyleniyor.

Yani özetle sansürlü olduğu söylenen sürümde, PAL cihazı olanlar sansürsüz fatality görmüşler.

İlave Önemli Bilgiler :
    Aşağıdaki linkte oyunun Senior Producer'ı Hans Lo ile bir ropörtaj var.
    http://www.psu.com/MK-vs-DC-Universe-US-version-cut,-UK-gets-more-gore-News--a0005333-p0.php

Özetle, oyunun US versiyonunun Teen rating'ine sahip olduğu, 13 ve üstü yaşlar için olduğu; UK (PAL) versiyonunun ise 16+ rating'e sahip olduğu ve daha fazla şiddet görüntüleri içerdiği söyleniyor.

Yukarıda alıntı yaptığım görüşlerde PAL cihaz ile Joker fatality'sini gören varsa ve oyun Region Free olduğuna göre, demek ki cihaz bölge koduna göre karar veriyor. Ayrıca NTSC/U makine kullananlara kötü haber, oyunda başka sansürler de varmış.

PAL makine ile deneme yapanlar burada yazarsa iyi olur. Çünkü PAL makine ile sansürlü olduğunu söyleyen de var, olmadığını söyleyen de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 19 Kasım 2008; 10:29:46 >

• Ben oynuyorum, cihazım pal, oyun Ntsc RF sürüm... Joker'in fatalitysin de , sansür var...

Başka arkadaşların nasıl olur bilemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo
    Ben oynuyorum, cihazım pal, oyun Ntsc RF sürüm... Joker'in fatalitysin de , sansür var...

Başka arkadaşların nasıl olur bilemiyorum...

Google'da biraz bakındım ama sansürlü ve sansürsüz versiyonları, oyun RF olsa da çıktğı bölgeye göre mi belirleniyor yoksa cihazın bölge koduna göre mi belirleniyor emin olamadım.

Ancak NTSC RF versiyonu ile PAL cihazda sansür gördüğünü ve sansür olmadığını söyleyenler olduğuna göre, acaba başka bir ayrım mı var ? Xbox LIVE ile ilintisi olacağını sanmıyorum, çünkü bu oyunu alıp hiç internete girmeyecek olanlar da var. Neyse, ben de akşam dener sonucu yazarım. Tabi Joker ile fatality yapmayı becerebilirsem

• Bir de siz deneyin bakalım sonuç ne olacak Başka ne gibi bir ayrım olabilir bilemiyorum... Çalışınca herkesin makinasında çalışması gerekir

Joker'in fatalitysi için; Geri,Aşağı,Geri,İleri,Y tuşlarına basmalısın Hızlı hızlı tabiki.. Ben bazen yapamıyorum, heyecan basıyor
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.