Çıkmasa da bugün çekecektim oyunu neyse iyi oldu diyelim
Oyunu oynadım sonunda.Muhteşem bir oyun sesler özellikle inanılmaz.Combolar harika karakter modellemeleri süper özellikle Scorpion ve Sub-Zero'ya bittim resmen o nasıl bir karizmadır be birader :D
Özellikle Scorpion'un bir "Get over here" değişi var anam anam :D.
Dövüşte hasar alıyoruz yaralanıyoruz oramız buramız yırtılıyor
Bana göre tek kötü yanı lanet dc karakterlerinin olması.Tamam onları da güzel yapmışlar dövüş stilleri falan harika ama olmaz kardeşim konsepte uygun değil onlar yüzünden fatality yok nerdeyse.
Yani şiddet yok oyunda nerde o eski mk3'teki şiddet adamı tren yoluna attığımız andaki o adamn çığlığı nerde...
Koy dc karakterlerinin yerine smoke,sector,cyrax vs gibi adamları bak nasıl muhteşem bir mk çıkardı ortaya.
Animasyonlar grafikler özellikle sesler harika.Ama işin içine dc girince bir tuhaf oluyorum anlamadım gitti hala şu dc olayını yazıklar olsun...
8/10...
oyun mükemmel olmuş dövüş oyununa hasret kalmıştım resmen özellikle scorpion ve sub zero süper,ama çoğu karakter gereksiz resmen onun yerine mk armegeddondan karakterleri koysaymışlar oyun 10/10 olurmuş ama şua haliyle benden 10/9 alır oturduk abimle 3 saat aralıksız oynadık o derece sardı yani oyun
Live'da Batman ile C.Marvel beni sopalamıştı aynı elemanlar yine geldi iyice patakladım sub-zero ile
Gold üyeliği al kapışırız bol bol tolga da var,scryedd'de de var yakında belki rıdvan çeker ali çeker hep beraber oda açar kapışırız
Yav ben tüm seriyi oynamıştım, bu oyundanda beklentim iyi idi ama o kadar iyi bir oyun cıkmadı. Bekledigim kadar iyi bir oyun degil, fatalityler ise zaten diger serilere göre tam anlamı ile hüsrana ugradım. En azından tekken cıkacak bu sevindirici oldu benim için.
Her ne kadar lanet olası dc karakterleri oyunun içine etmiş olsa da şu ana kadar xbox 360'a çıkmış en iyi dövüş oyunu şüphesiz.
Karakterlerin animasyonları çok başarılı.Zaten sub-zero ve scorpion ile oynuyorum ikisini de muhteşem yapmışlar her açıdan.
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Her ne kadar lanet olası dc karakterleri oyunun içine etmiş olsa da şu ana kadar xbox 360'a çıkmış en iyi dövüş oyunu şüphesiz.
Karakterlerin animasyonları çok başarılı.Zaten sub-zero ve scorpion ile oynuyorum ikisini de muhteşem yapmışlar her açıdan.
Bu fazla iddialı olmuş gibi.
Nesi iddialı hacı xbox 360'a gelen dövüş oyunları kısaca:virtua figher 5,doa 4,soul calibur 4,naruto,dbz vs vs vs değil mi ?
Tamam belki soul calibur ile çekişebilir ama ben stil olarak daha çok seviyorum mk'yı
Tekken gelsin SF 4 gelsin zaten lafı olmaz bu teen ibaresi alan mk'nın
sansürsüz versiyonu deneyen varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
sansürsüz versiyonu deneyen varmı ?
Oyun elimde olmasına rağmen sınavlardan dolayı deneyemedim. Gerçi dedikleri gibiyse bende NTSC-U olmasına rağmen sansür görmem olası. Akşama deneyebilirsem haber veririm...
dostum deneme fırsatı bulursan burayı bilgilendir
Malum yerlerde Mortal.Kombat.vs.DC.Universe.UNCUT.XBOX360-VATOS (sansürsüz) diye geçen versiyonu indirim oynadım,ntsc versiyondan hiçbir farkı yok arkadaşlar jokerin fatality'si yine gösterilmemiş, boşuna indirip dual harcamayın.
Hadi ya boşuna ilk sürümü silmişim desene. Ben de daha deneme fırsatı bulamadım...
ben bayadır oynuyorum ntsc u versiyonu sansür falan yok bitek jokerde varsa bilmiyorum onun fatalitisini yapamadım diğer coğu adamları yaptım zaten çyle cok kanlı falanda bişey yok dc girince işin icine tadı kacmış olayın az
neyse zaten büyük bir eksiklik değildi bundan sonra çıksada indirmem
yaw bende ilk versiyonu var batman in fatality sinde sansür mü var yoksa oyun hatasımı anlayamadım sinir oldum batman ayarı veriyor adama kamera boş boş başka yerleri gösteriyobaşka adamlarda yok batman da var