Şimdi Ara

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
0
Favori
29.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)

Tür: Fighting / crossover
    Dağıtımcı: Midway Amusement Games
    Yapımcı: Midway Games
    Multiplayer: Var
    Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2008
    Çıkacağı Platformlar; PLAYSTATION® 3, XBOX 360™
    Resmi sitesi:www.worldscollide.com/

Mortal Kombat Karakterleri: Jax,Kitana,Liu Kang,Scorpion,Shang Tsung,Sonya Blade,Sub-Zero,Raiden,Kano,Baraka,Shao Kahn

DC Comics Karakterleri: Batman,Catwoman,The Flash,Green Lantern,The Joker,Shazam,Superman,Wonder Woman,Deathstroke,Darkseid,Lex Luthor

Fatality'ler:

http:// r a p i d s h a r e.com/files/164976955/MKvsDCU.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 15 Ocak 2009; 20:34:55 >

•  Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)

adamım scorpion, flashın döte şaplağı çalarken
  • bu oyun çöp gibi.sevende olur ama ben pek tutmadım bu oyunu
  • Bu ne ya. İlk duyurulduğunda değişik hoş bişey olur diyordum da görsel olarak mıçmışlar amcalar. Yuh yani elalem TPS oyunlarında çok daha iyi grafik yapıyor bunlar dövüş oyununa adam gibi grafik yapamamış. Midwaaay yola gel az biraz.

Konami ve Midway next-gen in ilk kurbanları olma yolunda ilerliyor bakalım aralarına katılan olacak mı başka.
  • Yav batman le superman in ne işi var oyundaHele o gözlerden çıkan ışınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 25 Haziran 2008; 0:38:14 >
  • Güzelim mortal kombatın içine zıçtılar bıraktılar La scorpion gidip superman ile kapışmak senin neyine
  • OMGG ZOMGGGGGGGGGG ZOOOMMMFFFGGGGGG GEL ARTIK MK GELLLLLLLLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MORTAL KOMBAT 1 ( XBOX GRUBU )
    2 yıl önce açıldı
    Mortal Kombat vs. DC Universe
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mortal combat serisini zaten sevmem psp de oynadim sildim hemen ama bu akdar abarticaklarini dusunmemistim. simdi supermene cripton tasini gosterip zayiflatip olemi dalicas flasa yere yapiskan dokup tutup olemi dalcas batman ayri bi olay zaten . yuh ya solicek laf bulamiyorum abartinin bu kadari cusss yaaa cusssss
  • cidden ne hale getirmişler oyunu ya
  • Oldum olası Superman'in (ve HULK ın) bu tip oyunlarda olması garibime gitmiştir, adam transatlantik i kaldırıyor, uzaya fırlatıyor, dünyanın çevresinde dönerek zamanı geri alıyor, burdada Scorpion la dövüşüyor
  • Superman'e "finishim" yapacağız ha vay be yazıklar olsun ya güzelim oyun ne hale geldi.
  • Lanet Olsun İçimdeki mortal kombat sevgisine
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Oldum olası Superman'in (ve HULK ın) bu tip oyunlarda olması garibime gitmiştir, adam transatlantik i kaldırıyor, uzaya fırlatıyor, dünyanın çevresinde dönerek zamanı geri alıyor, burdada Scorpion la dövüşüyor

Tam benim düşündüklerimi yazmışsın. Ne kadar saçma. Ekran görüntüsünü gördüğümde aynı şeyler geçti kafamdan. Gayet gereksiz ve saçma sapan bir oyun olacak gibi geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Konami ve Midway next-gen in ilk kurbanları olma yolunda ilerliyor bakalım aralarına katılan olacak mı başka.
    Sega
  • Oyun güzel olabilir ama herseye ragmen bu tarz olmamalıydı bu oyun.Superman ve Batman ile MK karakterlerini kapıstırmak hangi aklın ürünü gercektende merak ediyorum
  • bence de saçma olmuş. marvel vs. capcom serisi biraz güzeldi, bu tür oyunlara özenilmiş galiba..ama burda hiç gitmemiş bence. mortal kombatın kendine özgü havası bozulmuş. bonus karakter olarak falan batman eklenebilirdi ama böyle berbat görünüyor.
  • Daha öncede street fıghter 'ın elemanlarıyla Marvel'ın karakterlerini kapıştırmışlardı;
    yanlış hatırlamıyorsam Capcom'un oyunuydu hiç hoşuma gitmemişti;
    süper kahramanlar mistik ölümcül dövüçülere karşı,
    benim anlamadığım normal en son çıkan Mortol Kombat oyununa grafik ve fizik anlamında yenile birazda karakter mekan sokuştur çıkar neticede dövüş oyunu biz yine her türlü hayvanlar gibi oynardık ne gereği var şimdi Batman,Hulk, vb...nin.
  • Görüntüler kötü tutmaz bu oyun.
  • çok gereksiz bi oyun olmuş.Artık önümüzdeki dev yapımlara bakıcaz(sf4,soul calibur 4)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Sega

Aa olmadı hacı seganın condemned 2 si var ki tüm bunları yer yutar valla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.