Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Bu story mode da bazı mekanlar bana shalin monksu hatırlattı..bi bağlantısı var mıdır? mesela
    chapter 2 de sonya ile girdiğimiz mağaraya benzer yer

orası zaten bildiğimiz ''Goro Lair '' farklı bir mekan değil ki

Goro's lair :) benimde aklıma o geldi emin olmak için sormuştum
  • Bu ne ya
    Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Sonunda kurdum.Tvye henuz baglamadim

Ayrica oyun harika optimizasyona sahip.Hersey fullde 7850 ile problemsiz oynuyorum.Ayrica tuslarda bir problem olmadi.Yani gec algilama falan.Rahatca fatality yaptim.

7850 de sorun olmasın bi zahmet .dövüş oyunu sonuçta
    sf4 ü 1950pro ile full de 60 fps de oynardım. o iyiydi mesela

• Ya arkadaşlar ben dün oynadım baya oyunu.Bugün girmek istediğimde oyuna önce logosu geliyor mk nın daha sonra hiçbir şey olmuyor.
    Oyun açılmıyor.Yardım lütfeeeen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

yokmu yahu joystick yada pad vs. tavsiyesi olan yahuu?
    pc de çatır çatır oynayayım şöyle..

ben arcade fight stick 4 siparişi verdim 90 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-arcade-stick-fight-joystick-hemen-kargo-126632823/detay/
  • Fatality ögrendim ayarlardan bakarakta alttaki bar doldugu zaman hani şu vurdukları zaman kafatası omurgalar falan gözüken hareketler nasıl yapılıyor. Klavye için ?

Klavye tuşları normalde şunlar: T + G + U + J + Space ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Sonunda kurdum.Tvye henuz baglamadim

Ayrica oyun harika optimizasyona sahip.Hersey fullde 7850 ile problemsiz oynuyorum.Ayrica tuslarda bir problem olmadi.Yani gec algilama falan.Rahatca fatality yaptim.

7850 de sorun olmasın bi zahmet .dövüş oyunu sonuçta
    sf4 ü 1950pro ile full de 60 fps de oynardım. o iyiydi mesela

Belli olmuyor o.Tamam dövüş oyunu ama ben bilgilendirmek istedim.Mesela GTA 4'ü oynuyamadım.Lowda bile donuyor.Gpu usage 30'u geçmiyor.Darboğaz desem değil yoksa diğer oyunlardada yapardı.Patch falanda yüklü anlamadım gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Fatality ögrendim ayarlardan bakarakta alttaki bar doldugu zaman hani şu vurdukları zaman kafatası omurgalar falan gözüken hareketler nasıl yapılıyor. Klavye için ?

Klavye tuşları normalde şunlar: T + G + U + J + Space ?

onu traning'den bakabilirsin.Liste var orda x-ray diye.Ben koldan oynadığım için klavyeyi bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hataları veriyor oyuna girmeye çalıştığımda :S çözünürlüğü en son yapıncada aynı en düşük yapıncada aynı :S çıldırıcam az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

2 tane Kendi hazırladığım MK Komplete Edition icon

Download
    http://www.mediafire.com/download/f25t1tzktsw3ay9/MortalKombat9Icons.rar

Konu sahibi isterse ilk sayfaya ekleyebilir...

Çok güzel olmuş emeğine sağlık

• eren2030 E kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız yeterli değil sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nphramo

arkadaşlar oyunun online modunda lag var bu da p2p yani player to player(veya peer 2 peer dı açılımı) şeklinde olan bağlantı yüzünden kaynaklanıyor,dedicated bir server gelene kadar şu steam grubuna üye olursanız online maç oynuyacağımızda kendi aramızda lagsız maçlar dönebiliriz

http://steamcommunity.com/groups/mortalturk

Reklamımı yaptığın için saol, ewet grubumuza tüm arkadaşlarımız davetlidir (türk varmı türk) onlidan hatırlarsınız beni FreeMaNMeliH

• emektar 5730 la son ayarlarda 60 fps gördüm ya gözlerim doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 5 Temmuz 2013; 20:41:31 >
  • Bu işlerden iyi anlayan biri yeni bir konu açıp orda mk grubu oluşturabilir mi? Bu konu güncellenmiyor gibi geldi. Sadece grup üzerine bi konu açılırsa daha rahat topluluk oluşturup lagsız daha iyi oyunlar çıkartabiliriz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

2 tane Kendi hazırladığım MK Komplete Edition icon

Download
    http://www.mediafire.com/download/f25t1tzktsw3ay9/MortalKombat9Icons.rar

Konu sahibi isterse ilk sayfaya ekleyebilir...
    Hangi programla hazırlıyorsun ?

• Beyler kol taktım denemek için oyunu, training deyim bana bir hareket yaptırmak istiyor ama çözemedim pup-up L(geri) sonra 2. tuş [any hit] yazıyor.nedir ne değildir ?
  • canyourunit sitesinde min.sistem gereksinimini geçiyo gösteriyor halbuki :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Arkadaşlar bazı komboları yapamıyorum, daha doğrusu oyun yapamıyor.

Mesela: Johny'nin X+A+Y (Xbox) , LowPunch+LowKick+HighPunch (Klavye) kombosu olmuyor bir türlü.

Training bölümünü bu komboyu yapamadığım için ilerletemiyorum.

Sorun şöyleki: İlk yumruğu atıyorum, hemen tekme sallıyorum ama 3. yumruğu atamıyor. Sanki lag gibi birşey. Karakter çok yavaş kalıyor.
    Tuşlara çok seri basıncada hep tekme yada yumruk atıyor. Sol tarafda göstergede X+A+Y basmama rağmen karekter hep A'ya basıyormuşum gibi tekme atıyor.

XBox kol ile oynuyorum, belki koldandır deyip klavyeden de denedim olmuyor.

Fatality bile seri olarak yapıyorum, böyle üç farklı tekme yumruk kombinasyonları olmuyor,

Böyle bir sorun var mı sizde?

evet dediğin şeyi bende bi kaç karakterde yaşadım ya bu bir sorun yada biz yapamıyoruz. ama dediğin gibi ben saatlerce denememe sağmen bi türlü yapamadım. aynı dediğin gibi oluyor örnek yumruk ile başlayıp tekme ile devam eden komboya yumruğa bastıktan sonra karakter yaşay kalıyor ve tekmeyi vuramıyorsun. mk9 u yemiş yutmuş arkadaşlardan bir cevap alırsak muıtlu olurum.

oyununuzda kasma var demektir.. grafik ayarlarını biraz düşürüp mümkün olduğu derecede görsellik değil, performanstan yana ayarlarınızı düzeltin.. normalde fatality combo vs bastığınız tuşu çok rahat algılıyor oyun

Aynı sorun bende de oluyor ve herhangi bir kasma falan yaşamıyorum. Sistemin gayet iyi. Ben oyunu xbox gamepad ile oynuyorum. Biz yavaş kalıyor olabiliriz bence.

• Vay arkadaş inmek bilmedi kalan süre kısaldıkça uzuyor resmen. Yeni çıkan bir oyunu indirmeye kalkmak kadar büyük bir eziyet daha var mı ya?
  • Pcy e ps3 kolu taktım 8. tuş ne oluyor
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.