Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
194.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

oyunu ilk kurduğumda titreşim sorunsuzdu, fakat bir defa relog yaptıktan sonra, titreşim on olmasına rağmen çalışmıyor, speedlink fx strike wireless gamepad kullanıyorum.
    bu konuda sorun yaşayan var mı başka acaba?

*
  • dövüş oyunlarında klavye ile oynamak gerçekten daha iyidir. bende gamepad de var. klavye kesinlikle daha seri ve el ağrıtmıyor. sürekli tuşa bastığınız için gamepad belli bir süre sonra elinizi ağrıtıyor. fakat klavye tuşlarını arcade stick gibi düşünün daha seri basıyorsunuz ve eliniz ağrımıyor. denemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar logitech f710 gamepad kullanıyorum oyunu oynarken ayarlardan vibration açık olmasına rağmen kol titremiyor neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmravclr

Arkadaşlar logitech f710 gamepad kullanıyorum oyunu oynarken ayarlardan vibration açık olmasına rağmen kol titremiyor neden olabilir?

aynı sorunu bende yaşıyorum.fakat oyundan çalıştıramayınca şöyle bir çözüm getirdim.

https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.191.zip&can=2&q=

şu dosyayı indirim rardan dışarıya alalım, klasör içinde 1 adet dosya çıkacak bunu oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayalım.

daha sonrasına çıkan bütün uyarılara yes diyip onaylayınız, gerekli 2 dosya ve gamepadinizi tanıması için 3 dosya toplamda yükleyecek.

güncelleme bittikten sonra finish tuşuna basınca program arayüzü açılacak.

en al kısımda "presets" sekmesi çıkacak. default ayarların çıkması için "logitech cordless rubmle pad 2 " seçiyoruz daha sonra yan kutucuklardan ilk önce "load" daha sonra "save" butonuna tıklıyoruz.save butonuna basığımızda yukarıda controller 1-2 hangileri bağlı ise kırmızıdan yeşile döndüyse cihazımız başarı ile tanımlanmıştır.

evet geldi şimdi titreşimi açmaya, yukarıdaki sekmelerde "force feedback" sekmesi var, oradan enable yapıyoruz bukadar..

NOT: General sekmesindeki ayarları kurcalamamanız tavsiyemdir, çünkü f510,710, strike fx gamepadlerde, cordless padin ayarlarında sıkıntı yaşamadım.dilerseniz manüel olarakta istediğiniz tuşları atayabilirsiniz tabiki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 6 Temmuz 2013; 2:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

sol baş parmağım tahriş oldu

Dün bi heves gamepadle oynayayım dedim, oynamaz olaydım bu oyun hem klavyede hem gamepadde parmakları acayip uyuşturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

quote:

quote:

oyunun ses ayarlarında 5+1 desteği yok galiba ben mi göremedim yoksa harbiden yok mu?

5+1 sistem kullanan arkadaşlardan soruma bir cevap rica ediyorum. oyunun surround desteği var mı yok mu? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. ama oyun bende 2+1 geliyor.

Razerin su an icin ucretsiz olan surround ses yazilimi var onun uzerinden 7+1 sese kadar alabilirsiniz ben su an oyle kullaniyorum

benim ses kartım 5+1 zaten yazılım ile yapmak yapay hale getirir. 5+1 desteğinin olup olmadığını biliyor musun peki? ayrıca bahsettiğin program için bir link verir misin?

Oyunun basinda Dolby Digital amblemi cikiyor.Haliyle 5.1 destegi olmali diye dusunuyorum.Ama gerekte yok cunku bu bir dovus oyunu.iki adam var biri sagda biri solda haliyle 5.1 destegi varsa bile hangi sesler arkadan gelecek mesela?Bu arada Razer in 7.1 yazilinin linki;

razer
    7.1 Surround Sound
    http://www.razerzone.com/surround

Oyunda 5.1 surround ses desteği var yalnız ben Razerın yazılımıyla beraber kullanıyorum gerçekten çok daha gerçekçi bir ses deneyimi alıyorum denemeden gerçekçi olmaz demeyin bu arada Razerın yazılımı bazı ses kartlarıyla çalışmayabiliyor

iyide dostlar bu program kulaklık için. ben bildiğimiz 5+1 sistemden bahsediyorum ama...

• Diyaloglarda delay yaşanıyor, nasıl düzeltebilirim acaba? Önce ses geliyor, sonra görüntü geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

quote:

quote:

oyunun ses ayarlarında 5+1 desteği yok galiba ben mi göremedim yoksa harbiden yok mu?

5+1 sistem kullanan arkadaşlardan soruma bir cevap rica ediyorum. oyunun surround desteği var mı yok mu? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. ama oyun bende 2+1 geliyor.

Razerin su an icin ucretsiz olan surround ses yazilimi var onun uzerinden 7+1 sese kadar alabilirsiniz ben su an oyle kullaniyorum

benim ses kartım 5+1 zaten yazılım ile yapmak yapay hale getirir. 5+1 desteğinin olup olmadığını biliyor musun peki? ayrıca bahsettiğin program için bir link verir misin?

Oyunun basinda Dolby Digital amblemi cikiyor.Haliyle 5.1 destegi olmali diye dusunuyorum.Ama gerekte yok cunku bu bir dovus oyunu.iki adam var biri sagda biri solda haliyle 5.1 destegi varsa bile hangi sesler arkadan gelecek mesela?Bu arada Razer in 7.1 yazilinin linki;

razer
    7.1 Surround Sound
    http://www.razerzone.com/surround

Oyunda 5.1 surround ses desteği var yalnız ben Razerın yazılımıyla beraber kullanıyorum gerçekten çok daha gerçekçi bir ses deneyimi alıyorum denemeden gerçekçi olmaz demeyin bu arada Razerın yazılımı bazı ses kartlarıyla çalışmayabiliyor

iyide dostlar bu program kulaklık için. ben bildiğimiz 5+1 sistemden bahsediyorum ama...

imzamda yazılı olan sisteme sahibim. creative x-fi titanium fatality ses kartım, ses sistemim ise logitech z906. hiçbir oyunda bu bahsettiğim olmamıştır. oyun açılırken reklamlardaki sesler surround geliyor ama ilk oyun ekranı geldiğinde sesler 2+1 geliyor. ses ayarlarında seçenek yok sadece kullandığın kanalı seçmeni sağlıyor oyun içi tamamen 2+1. herhangi bir yazılım kullanmadan oyun içinde 5+1 ses alan var mı lütfen yazın ya delircem sinirden

• ps3 de online ne adam döverdim be şimdi naspte pc varmış http://www.youtube.com/watch?v=POV0TmgWCuM ps3 de yaptığım kombolar beyler izleyin.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmravclr

Arkadaşlar logitech f710 gamepad kullanıyorum oyunu oynarken ayarlardan vibration açık olmasına rağmen kol titremiyor neden olabilir?

aynı sorunu bende yaşıyorum.fakat oyundan çalıştıramayınca şöyle bir çözüm getirdim.

https://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.191.zip&can=2&q=

şu dosyayı indirim rardan dışarıya alalım, klasör içinde 1 adet dosya çıkacak bunu oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayalım.

daha sonrasına çıkan bütün uyarılara yes diyip onaylayınız, gerekli 2 dosya ve gamepadinizi tanıması için 3 dosya toplamda yükleyecek.

güncelleme bittikten sonra finish tuşuna basınca program arayüzü açılacak.

en al kısımda "presets" sekmesi çıkacak. default ayarların çıkması için "logitech cordless rubmle pad 2 " seçiyoruz daha sonra yan kutucuklardan ilk önce "load" daha sonra "save" butonuna tıklıyoruz.save butonuna basığımızda yukarıda controller 1-2 hangileri bağlı ise kırmızıdan yeşile döndüyse cihazımız başarı ile tanımlanmıştır.

evet geldi şimdi titreşimi açmaya, yukarıdaki sekmelerde "force feedback" sekmesi var, oradan enable yapıyoruz bukadar..

NOT: General sekmesindeki ayarları kurcalamamanız tavsiyemdir, çünkü f510,710, strike fx gamepadlerde, cordless padin ayarlarında sıkıntı yaşamadım.dilerseniz manüel olarakta istediğiniz tuşları atayabilirsiniz tabiki..

Hocam çok sağ ol çok iyi oldu ama sanki titreşim biraz az gibi sende de öyle mi?

• @saxblue
    anakarttan o/b 8 kanal destekli ses kartını kullanıyorum. oyun içi 5 kanal aktif, eğer mezara küreği sağlam atamadıysanız sorun olabilir.
    oyununuz orjinal mi?

@cmravclr
    hocam listete logitech f710 var ise onu seçer misiniz birde ? ozaman gamepadin kendi ayarlarını yapıyor.olmadı resimdeki titreşim değerlerini alıp, save yaptıktan sonra programı kapatıp açın ve oradaki test butonlarından bir test eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 6 Temmuz 2013; 3:54:00 >
  • quote:

anakarttan o/b 8 kanal destekli ses kartını kullanıyorum. oyun içi 5 kanal aktif, eğer mezara küreği sağlam atamadıysanız sorun olabilir.
    oyununuz orjinal mi?

evet orijinal
  • Sadece oyundamı 5 kanaldan ses alamıyorsunuz acaba ? yoksa normalde müzik dinlerkende 2 kanaldan mı duyuyorsunuz.denetim masasından ayarlanmamış olabilir eğer öyleyse.ben kükürtün küreği ile kazıdım 5 kanal oyun içinde dövüş yerlerinde aktif oluyor.
  • quote:

Sadece oyundamı 5 kanaldan ses alamıyorsunuz acaba ? yoksa normalde müzik dinlerkende 2 kanaldan mı duyuyorsunuz.denetim masasından ayarlanmamış olabilir eğer öyleyse.ben kükürtün küreği ile kazıdım 5 kanal oyun içinde dövüş yerlerinde aktif oluyor.

bu oyun dışında her şey normal. müzik 5+1 yada film 5+1 yada mk dışında herhangi bir oyun 5+1. oyuna girerken başta reklamlar varya işte onlar 5+1 geliyor sonra ilk ekran geliyor ya scorpion ve sub zero karşıya işte oradan itibaren 2+1 e geçiyo tamamen
  • Hocam yardımcı olmak isterdim fakat bir fikir yürütemiyorum..kusura bakmayın bilgilendirmek amaçlı birşeyler yazdım ama yardımcı olamadım.
  • quote:

Hocam yardımcı olmak isterdim fakat bir fikir yürütemiyorum..kusura bakmayın bilgilendirmek amaçlı birşeyler yazdım ama yardımcı olamadım.

sorunu çözdüm. ses kartımın arayüz programında dolby digital ayarı açıktı ne hikmetse (hatta saçma) kapatınca sorun çözüldü şu anda her şey tamamen 5+1 geliyor. bu oyunda böyle geliyor ama başka bir şey denemedim yarın gündüz bakıcam müzikte fln bozulmadıysa böyle kalıcak artık
  • Yahu kemik kırmalı saldırılar nasıl. Adam takır takır yapıyor ben bir kere yapamadım. Bir tek fatality yapıyorum oyun içi kemik kırmalı saldırıları yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Yahu kemik kırmalı saldırılar nasıl. Adam takır takır yapıyor ben bir kere yapamadım. Bir tek fatality yapıyorum oyun içi kemik kırmalı saldırıları yapamıyorum.

alt triggerlar aynı anda basarak yapılıyor gamepadde. Keyboardda bilgim oyk
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Yahu kemik kırmalı saldırılar nasıl. Adam takır takır yapıyor ben bir kere yapamadım. Bir tek fatality yapıyorum oyun içi kemik kırmalı saldırıları yapamıyorum.

Hocam X-Ray görüşüne geçtiğimiz saldırılardan bahsediyorsanız LT+RT ile yani L2+R2 ile yapıyorsunuz onları.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.