Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
194.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

sub zero fataliytleri nasıl yapıyoruz aşağı yukarı her hareketini yapıyorum ama bir türlü fataliyt olmuyor

Fatality alıştırma ekranı var ama ezberimde olan sol ok sol ok sağ ok üst ok üst ok xbox kolda Y diye geçiyor artık klavyede neye denk geliyorsa

ben logitech chillstreamla oynuyorum hocam move list baktım ama fataliytle ilgili bir şey görmedim

Alıştırma ekranında var o bölüm yani training-Fatality training logitech de xbox ile aynı tuşları kullanıyordu galiba bu yazdığım fatality ayaktan başlıyor dondurmaya gövdeyi koparıyor.

• Arkadaşlar 7870 crossfire sistemimde ekran kartalrından birsi çalışmıyor.Oyunun crossfire veya sli desteği yok mu? Çift ekran kartı kullanıp test etme imkanı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altairstar -- 5 Temmuz 2013; 11:39:34 >
  • yokmu yahu joystick yada pad vs. tavsiyesi olan yahuu?
    pc de çatır çatır oynayayım şöyle..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sub zero fataliytleri nasıl yapıyoruz aşağı yukarı her hareketini yapıyorum ama bir türlü fataliyt olmuyor

Fatality alıştırma ekranı var ama ezberimde olan sol ok sol ok sağ ok üst ok üst ok xbox kolda Y diye geçiyor artık klavyede neye denk geliyorsa

ben logitech chillstreamla oynuyorum hocam move list baktım ama fataliytle ilgili bir şey görmedim

Alıştırma ekranında var o bölüm yani training-Fatality training logitech de xbox ile aynı tuşları kullanıyordu galiba bu yazdığım fatality ayaktan başlıyor dondurmaya gövdeyi koparıyor.

tamam hocam buldum yaptım kolaymış sol sağ aşağı sol b ve yaptım birde hocam oyun içinde combo çekiyolar bunu nerden yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Genelde Scorpion ve Quan Chi ile oynardım, bu oyunda quan chi' yi kuşa çevirmişler, yeniden scorpiona yöneldim.

Sizce oyunun en iyi karakteri kim? Hareketi olsun, fatalityleri olsun.

Ps 3 te oynuyorum ben ermac a yönel derim. Çok estetik dövüyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Genelde Scorpion ve Quan Chi ile oynardım, bu oyunda quan chi' yi kuşa çevirmişler, yeniden scorpiona yöneldim.

Teşekkürler dostum, bir inceleyeyim elemanı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Teşekkürler dostum, bir inceleyeyim elemanı.

Noob Saibot da hiç fena değil. Kung Lao'ya herkes over-powered diyor zaten ona da bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

yokmu yahu joystick yada pad vs. tavsiyesi olan yahuu?
    pc de çatır çatır oynayayım şöyle..

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/logitech-940-000138-f310-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=65937

Hocam ben bunu kullanıyorum Gamepad olarak tavsiye ederim F/P'de gerçekten iyi.

• Scorpion iyidir şimdilik en fazla bu kadar kombo yapabiliyorum

• Kombo için basit demiyim ama bana göre zor olan noob saibot smoke. genelde komboların cogu geri ile yapılıyor yani geri yumruk geri tekme geri buyuk yumruk vs.
    kombonun olayı kenera sıkıstırıp penalty gorene kadar devam etmek hatta bazı herolarda onu tekrar resete sokabiliyorlar.
    Benim favorim ve genelde gorudum kung lao lui kang sub zero ve scorpion genelde bu işe cok elverişli. aslında her heroda mantık aynı ama bunu her hero ile yapamıyorsun yada zor diyim.
    mesela gecen gun mp de karsıma noob saibot geldi bayagı izledim adamı cunku hiç fırsat vermedi penalty sokuyor bitecegi zaman altıma black hole atıyor hop en bastan bir daha ondan once blok alamıyım diye tabi kombo bitmeden ghost ball attı block iptal felan yani anlatmakla olmuyor yasamak lazım :) Ki bunun birde tag modu var onu düşünmek bile istemiyorum :)
    Hamachi uzerinden denesek nasıl olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Arkadaşlar bütün ayarları düşürüyorum gene de kasıyor. Sistem gereksinimlerini karşılıyor oyun ayrıca

ben daha almadım ama merak ettim nedir sistemin

Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz , 4 Gb Ram , NVidia 8600 GT ekran kartı. Kasma sorununu birtürlü halledemedim

Hocam sistemin minimum gereksinimleri karşılamıyor. Ama şöyle bir durum var ki benim ekran kartım da karşılamıyordu, çözünürlüğü 800*600 yaptım su gibi akıyor. Oyunun görsel hakkını veremesem de rahat rahat oynayabiliyorum. Bir de öyle deneyin isterseniz.

Oyun içinden 800*600 e çekemiyor olabilirsiniz. Masaüstü çözünürlüğünüzü 800*600 yapıp girin, sonra oyun içinden de ayarlanıyor. Masaüstünü tekrar eski halien getirseniz bile oyun duruma ayıkamıyor video ayarlarını tekrar kurcalamazsanız.

• Hocam beni de yazın ilk sayfaya STEAM : Circ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaúL -- 5 Temmuz 2013; 14:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Shao kahn veya Goro'yla falan oynamak mümkün değil mi?

Kopya oyun oynatan ps3 ve x360'larda oynanabiliyordu. Bende vardı xbox orada oyanmıştım bu karakterleri. Pc için de baktım ama daha kıran olmamış. Olur ama yakında. Sonuçta konsolda kıran pc'de hayli hayli yapar ama steam ban atar mı acaba?
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş hemen indirdim
    hangi programı kullanıyosun ?
  • oyunun ses ayarlarında 5+1 desteği yok galiba ben mi göremedim yoksa harbiden yok mu?
  • Arkadaşlar bazı komboları yapamıyorum, daha doğrusu oyun yapamıyor.

Mesela: Johny'nin X+A+Y (Xbox) , LowPunch+LowKick+HighPunch (Klavye) kombosu olmuyor bir türlü.

Training bölümünü bu komboyu yapamadığım için ilerletemiyorum.

Sorun şöyleki: İlk yumruğu atıyorum, hemen tekme sallıyorum ama 3. yumruğu atamıyor. Sanki lag gibi birşey. Karakter çok yavaş kalıyor.
    Tuşlara çok seri basıncada hep tekme yada yumruk atıyor. Sol tarafda göstergede X+A+Y basmama rağmen karekter hep A'ya basıyormuşum gibi tekme atıyor.

XBox kol ile oynuyorum, belki koldandır deyip klavyeden de denedim olmuyor.

Fatality bile seri olarak yapıyorum, böyle üç farklı tekme yumruk kombinasyonları olmuyor,

Böyle bir sorun var mı sizde?
  • Adobe Fireworks CS6 hazırladım, Deviantart sitesinde MK9 iconları istediğim gibi değildi, zamanım varken kendim hazırlıyım dedim 1 tanesi MK hatunlu diğeri MK Ninjalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Arkadaşlar bazı komboları yapamıyorum, daha doğrusu oyun yapamıyor.

Mesela: Johny'nin X+A+Y (Xbox) , LowPunch+LowKick+HighPunch (Klavye) kombosu olmuyor bir türlü.

Sorun şöyleki: İlk yumruğu atıyorum, hemen tekme sallıyorum ama 3. yumruğu atamıyor. Sanki lag gibi birşey. Karakter çok yavaş kalıyor.
    Tuşlara çok seri basıncada hep tekme yada yumruk atıyor. Sol tarafda göstergede X+A+Y basmama rağmen karekter hep A'ya basıyormuşum gibi tekme atıyor.

Fatality bile seri olarak yapıyorum, böyle üç farklı tekme yumruk kombinasyonları olmuyor,

evet dediğin şeyi bende bi kaç karakterde yaşadım ya bu bir sorun yada biz yapamıyoruz. ama dediğin gibi ben saatlerce denememe sağmen bi türlü yapamadım. aynı dediğin gibi oluyor örnek yumruk ile başlayıp tekme ile devam eden komboya yumruğa bastıktan sonra karakter yaşay kalıyor ve tekmeyi vuramıyorsun. mk9 u yemiş yutmuş arkadaşlardan bir cevap alırsak muıtlu olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Arkadaşlar bazı komboları yapamıyorum, daha doğrusu oyun yapamıyor.

evet dediğin şeyi bende bi kaç karakterde yaşadım ya bu bir sorun yada biz yapamıyoruz. ama dediğin gibi ben saatlerce denememe sağmen bi türlü yapamadım. aynı dediğin gibi oluyor örnek yumruk ile başlayıp tekme ile devam eden komboya yumruğa bastıktan sonra karakter yaşay kalıyor ve tekmeyi vuramıyorsun. mk9 u yemiş yutmuş arkadaşlardan bir cevap alırsak muıtlu olurum.

oyununuzda kasma var demektir.. grafik ayarlarını biraz düşürüp mümkün olduğu derecede görsellik değil, performanstan yana ayarlarınızı düzeltin.. normalde fatality combo vs bastığınız tuşu çok rahat algılıyor oyun

• Sonunda kurdum.Tvye henuz baglamadim

Ayrica oyun harika optimizasyona sahip.Hersey fullde 7850 ile problemsiz oynuyorum.Ayrica tuslarda bir problem olmadi.Yani gec algilama falan.Rahatca fatality yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 5 Temmuz 2013; 16:27:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.