Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baran.

Sonunda kurdum.Tvye henuz baglamadim

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

Ayrica oyun harika optimizasyona sahip.Hersey fullde 7850 ile problemsiz oynuyorum.Ayrica tuslarda bir problem olmadi.Yani gec algilama falan.Rahatca fatality yaptim.

Bende diyorum bu kespırı kim zengin ediyor bu devirde.

• quote:

Ayrica oyun harika optimizasyona sahip.Hersey fullde 7850 ile problemsiz oynuyorum.Ayrica tuslarda bir problem olmadi.Yani gec algilama falan.Rahatca fatality yaptim.

PC ye nasıl kurabilirim ? nerden indirdin

• @Wolf-EyE
    Benim ilk aklıma o geldi, tüm ayarları kıstım, değişen bir şey olmadı, ayrıca klavyede aynı problemi veriyor.
    Oyunu normalde full ayarlar açık oynuyorum HD7850 ile bir gram kasma yok.

@Baran
    Aynı Kart, benzer kol ile oynuyoruz. Logitech Chillstream var bende. Kasma,donma vesaire yok.
    Tüm Fatality leri kusursuzca bende yapabiliyorum. Hatta bazı zor kombalarıda yapıyorum.

Ama böyle, iki yumruk arasına tekme veya bir tekme-bir yumruk-bir tekme olan kombolar olmuyor.
    Onlarca kez denedim. Trainingde Sol tarafdaki bastığım tuşlarda gözüküyor kombo, ama karakter haraket yapamıyor.

@Baran
    Müsait olduğun bir zaman Jonny'yi seçip Mavi+Yeşil+Sarı kombosunu denermisin (şu an adını unuttum kombonun). Mümkünse bir kaç kez deneyip, her seferinde oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 5 Temmuz 2013; 17:05:04 >
  • ya arkadaşlar bu x ray hareketleri nasıl yapılıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

@Wolf-EyE
    Benim ilk aklıma o geldi, tüm ayarları kıstım, değişen bir şey olmadı, ayrıca klavyede aynı problemi veriyor.

@Baran
    Aynı Kart, benzer kol ile oynuyoruz. Logitech Chillstream var bende. Kasma,donma vesaire yok.
    Tüm Fatality leri kusursuzca bende yapabiliyorum. Hatta bazı zor kombalarıda yapıyorum.

Ama böyle, iki yumruk arasına tekme veya bir tekme-bir yumruk-bir tekme olan kombolar olmuyor.
    Onlarca kez denedim. Trainingde Sol tarafdaki bastığım tuşlarda gözüküyor kombo, ama karakter haraket yapamıyor.

@Baran
    Müsait olduğun bir zaman Jonny'yi seçip Mavi+Yeşil+Sarı kombosunu denermisin (şu an adını unuttum kombonun). Mümkünse bir kaç kez deneyip, her seferinde oluyor mu?

tüm fatality'leri sorunsuz yapabiliyorsan sanırım komboyu çekemiyorsun.. ps2'de mk deadly alliance'ın combo'ları beni deli ederdi.. çok hızlı basarsan algılamıyordu, bazı yerlerde yarım saniye kadar beklemen gerekiyordu (adam hareketini bitirecek ki diğer harekete geçesin)

bana problem bu gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Benim laptop da kespır.
    9600m gs ekran kartı var laptopta. Oto ayarlama yaptı. 1280x768 low ayarlarda gram kasma yok. Kasar diye şüpheleniyordum. Çok iyi optmize edilmiş oyun.

• durmaze kullanıcısına yanıt
    ps3'te L2+R2 ile yapıyorsun, buna denk gelen tuşları kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 5 Temmuz 2013; 17:37:51 >
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    hangi tuşlar denk geliyor ona nereden bakıcam ? yani klavyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaze -- 5 Temmuz 2013; 17:43:04 >
  • Arkadaşlar benim sistemim şu şekilde sizce kaldırır mı ?

İşlemci : Intel Core Quad 9550 2.83 Ghz
    Bellek : Ocz 4GB 1066 Mhz CL5 Ram
    Ekran Kartı : Asus Gtx 275 Directx 10 Destekli.

ekran çözünürlüğü 1920x1080p.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

quote:

Benim laptop da kespır.
    9600m gs ekran kartı var laptopta. Oto ayarlama yaptı. 1280x768 low ayarlarda gram kasma yok. Kasar diye şüpheleniyordum. Çok iyi optmize edilmiş oyun.

Unreal Engine akar. Eğer bir oyun Unreal engine kullanıp makinenizde kasıyorsa o makineyi çöp atma vakti gelmiştir.

• durmaze kullanıcısına yanıt
    hatırlamıyorum ama sanırım biri block'tu..
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    tamam genede saol blockla bişeyler deniyim
  • quote:

quote:

Hocam valla 5 senelik bilgisayardi.Sadece monitori biraktim kasayi komple yeniledim.Monitor is goruyor 1440x900 olmasina ragmen.Cok ihtiyac oldumu zaten TV'ye bagliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu story mode da bazı mekanlar bana shalin monksu hatırlattı..bi bağlantısı var mıdır? mesela
    chapter 2 de sonya ile girdiğimiz mağaraya benzer yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Bu story mode da bazı mekanlar bana shalin monksu hatırlattı..bi bağlantısı var mıdır? mesela
    chapter 2 de sonya ile girdiğimiz mağaraya benzer yer

orası zaten bildiğimiz ''Goro Lair '' farklı bir mekan değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

Arkadaşlar bazı komboları yapamıyorum, daha doğrusu oyun yapamıyor.

Mesela: Johny'nin X+A+Y (Xbox) , LowPunch+LowKick+HighPunch (Klavye) kombosu olmuyor bir türlü.

Training bölümünü bu komboyu yapamadığım için ilerletemiyorum.

Sorun şöyleki: İlk yumruğu atıyorum, hemen tekme sallıyorum ama 3. yumruğu atamıyor. Sanki lag gibi birşey. Karakter çok yavaş kalıyor.
    Tuşlara çok seri basıncada hep tekme yada yumruk atıyor. Sol tarafda göstergede X+A+Y basmama rağmen karekter hep A'ya basıyormuşum gibi tekme atıyor.

XBox kol ile oynuyorum, belki koldandır deyip klavyeden de denedim olmuyor.

Fatality bile seri olarak yapıyorum, böyle üç farklı tekme yumruk kombinasyonları olmuyor,

Böyle bir sorun var mı sizde?

evet dediğin şeyi bende bi kaç karakterde yaşadım ya bu bir sorun yada biz yapamıyoruz. ama dediğin gibi ben saatlerce denememe sağmen bi türlü yapamadım. aynı dediğin gibi oluyor örnek yumruk ile başlayıp tekme ile devam eden komboya yumruğa bastıktan sonra karakter yaşay kalıyor ve tekmeyi vuramıyorsun. mk9 u yemiş yutmuş arkadaşlardan bir cevap alırsak muıtlu olurum.

oyununuzda kasma var demektir.. grafik ayarlarını biraz düşürüp mümkün olduğu derecede görsellik değil, performanstan yana ayarlarınızı düzeltin.. normalde fatality combo vs bastığınız tuşu çok rahat algılıyor oyun

kasma fln yok dostum. temiz 60 fps fazlası var eksiği yok. bizim anlatmaya çalıştığımız başka bir şey. ya bahsettiğimiz komboları yapmanın bir püf noktası var yada başka bir durum söz konusu. şahsen hata olduğunu düşünmüyorum bence püf noktası vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: durmaze

hangi tuşlar denk geliyor ona nereden bakıcam ? yani klavyede

Move list'te yazıyor hangileri olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

oyunun ses ayarlarında 5+1 desteği yok galiba ben mi göremedim yoksa harbiden yok mu?

5+1 sistem kullanan arkadaşlardan soruma bir cevap rica ediyorum. oyunun surround desteği var mı yok mu? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. ama oyun bende 2+1 geliyor.
  • DiCaprio kullanıcısına yanıt
    İllegal yollardan vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

@Wolf-EyE

@Baran

@Baran

tüm fatality'leri sorunsuz yapabiliyorsan sanırım komboyu çekemiyorsun.. ps2'de mk deadly alliance'ın combo'ları beni deli ederdi.. çok hızlı basarsan algılamıyordu, bazı yerlerde yarım saniye kadar beklemen gerekiyordu (adam hareketini bitirecek ki diğer harekete geçesin)

bana problem bu gibi geldi

çok practice yapman lazım,hatta tuşlara basarken düşünmemen lazım,bende yapamıyorudum ama şimdi scorpionla neredeyse 3 teleport vuracam rakibe o derece, ayrıca goldmaster gp370 diye 20 tl lik dandik bir kol ile oynuyorum yanına xbox360 gamepad emu attım, bununla x,y,a,b li combolarda tuşa basmıyor parmakları üzerinde gezdiriyorum birde rakibe mesela 2. darbeyi vururuken ben 4. darbeyi basmaya çalışıyorum kombo varsa zaten giriyor bu şekilde çalışırsan bütün komboları sorunsuz yaparsın.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.