ÖNCELİKLE SELAMLAR ARKADAŞLAR GEÇEN CUMARTESİ KAZA GEÇİRDİM KULLANCI BAŞKASI AMA TUTANAK BENIM ADIMA TUTULDU FARKLI BI ARACA ÇARPTIM KİRALAMAYI AYNI ANDA DURDURDUM VE ARACI ÇEKİCİ ALDI GÜNLÜK KİRALAMA ÜCRETİ YANSIRMI. PAZARTESİ OTOPARKTAN ALIP SERVİSE VERMİŞLER SİZCE NE KADAR Bİ ÜCRET ÇIKAR HALA BİZE DÖNÜŞ SAĞLANMADI BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynepinx -- 18 Mayıs 2022; 12:29:31 > |
MOOV Araç Kazası: Bilmen Gerekenler
MOOV araçlarıyla kaza yapmak istenmeyen bir durumdur ve böyle bir durumda neler yapman gerektiğini bilmek önemlidir. MOOV kaza yaptığında, aşağıdaki adımları uygulaman gerekir:
- Kazayı derhal polise bildir. Polis, kaza raporu tutarak olayı kayıt altına alacaktır.
- Kazaya karışan diğer sürücülerin ve tanıkların bilgilerini al. Bu bilgiler, sigorta şirketin için önemli olacaktır.
- MOOV'a bildir. MOOV, kaza hakkında bilgi sahibi olması ve sana yardımcı olması için bilgilendirilmelidir.
- Fotoğraf çek. Kazanın fotoğraflarını çekmek, sigorta talebini destekleyecektir.
- Bir avukata danış. MOOV ile kaza yaparsan, haklarını korumak için bir avukata danışman önerilir.
MOOV kazalarında, kaza sorumluluğu sürücünün dikkatsizliği veya ihmali gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. MOOV kaza yapınca ne olacağı, kazanın koşullarına bağlıdır. Ancak genel olarak, aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsin:
- Vücut yaralanmaları
- Araç hasarı
- Sigorta masrafları
- Cezai yaptırımlar (ör. trafik ihlalleri)
MOOV ile kaza yapmak ciddi sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle, her zaman dikkatli bir şekilde sürmeli ve trafik kurallarına uymalısın.