Şimdi Ara

5S Carrental ARAÇ KİRALAMADA REZİLLİK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16/04/2021 tarihinde bayram öncesi ziyaretlerimiz için araba kiralamaya karar verdim. 5s Carrental adında bir firma ile aracı 2 mayıs günü alacağımıza dair telefonda randevulaştık ve 2380 lira tutarı, telefon üzerinden kart ile ödeyerek beklemeye başladım. Kapanmanın ilan edileceğini duyduğumuz gün kendileriyle yine telefon üzerinden görüşerek randevumuzun iptalini gerçekleştirdim ve iade talebinde bulundum. O günden beri neredeyse her gün kendileriyle iade süreci hakkında yazılı ve sözlü iletişime geçtim.


    Hiç bir olumlu dönüş olmadı. Hatta defalarca muhasebe bölümünün bizimle iletişime geçeceğini söyleyerek bizi oyaladılar. Yaşanan bu durumun üzerine 5s Carrental şirketinin sözde muhasebecisinin şahsi numarasına ulaştım. Kendileriyle bu sabah kısa bir görüşme yapmayı başardım. Görüşme sonunda bana gün içinde döneceklerini yalanını bir kez daha söylediler, son kez inandım. Gün sonunda aradığımda kendisine ulaşamadım.


    Süreç içerisinde söz konusu parayı mutfak harcamalarına ayırmayı planladığımızdan günü geldi aç kaldık.


    Yarın yani 05/05/2021 tarihinden itibaren adli süreci başlatacağım. Süreci detaylı olarak paylaşmaya devam edeceğim.








  • Wnonymoux kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun öncelikle. Chargeback talebinde de bulunun bankanızdan. Kurumsal firmaları tercih edin, biraz daha fazla olur ama kafanız rahat eder.
  • Banka ile bugün konuşacağım. Kurumsal görünüyorlardı, gözüm biraz boyandı. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

  • Maalesef rentecar işinde kurumsal firmalar sadece çok bilinenler, avis, budget,sixt,garenta vb, bunlar dışında hiçbiri kurumsal değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.