|
Mononoke (モノノ怪)
-
-
bölüm sayısı azmış. izlenebilir. bir günde biter. tanıtım için saol. yapım yılı kaç acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
bölüm sayısı azmış. izlenebilir. bir günde biter. tanıtım için saol. yapım yılı kaç acaba ?
Yapım yılı 2007 olarak geçiyor, ancak ilk bölüm biraz sıkıcı ondan sonra bu tarz şeylere ilgisi olanlar için gerçekten vakit varsa tam izlenmelik. -
Seriye puanınız kaç? -
quote:
Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack
Seriye puanınız kaç?
10 üzerinden 8 veriyorum. -
MAL daki puanı 8.5 gibi izlenmeye deyer gibi en kısa sürede izlemek lzm -
quote:
Orijinalden alıntı: kenpachii
MAL daki puanı 8.5 gibi izlenmeye deyer gibi en kısa sürede izlemek lzm
Dediğim gibi türk sitelerinde puanı düşük ama yabancılar animenin değerini anlamışlar, 2. bölümden sonra bende bir hevesle hemen bitirdim zaten bölümleri kısa mutlaka bakın derim. -
Bugün bitirdim bu seriyi. Mononoke diye arama yapılınca direkt Mononoke Hime çıkıyor ki başkaları tarafından farkedilmiyor. Zaten rastgele bulmuştum ama iyi ki de bulmuşum. Çizimleri, opening ve endingleri, ost'ler, konu işleyişleri hepsini beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim adam gibi anime 9/10 -
başka bir animeyi daha hortlattık uzun zaman olmuş ve sadece 8 cevap yazılmış. Animeye bugün başladım şuan 3.bölümdeyim. Anime diyince genelde akla iri gözler standart cicili bicili seslendirmeler ve tatlı karakterler gelir ama bu animede güzel tatlı bişey yok arkadaşlar :D Her kare adeta salvador dali eseri gibi çok fazla renk ve imge var, akıcılık yok bazen tek kare ile 5 saniye falan geçiyor, resim galerisi gibi. Hele ilk bölümden yana bi gerginlik varki bunu size hissettiriyor. Yazdıklarımı kesinlikle animeyi gömüyo olarak algılamayın bu kadar farklılığa ve garipliğe rağmen anime kendini izlettiriyor. Şu an değerlendirme yapmam doğru olmaz garip ilginç ve farklı bir anime :) bu yanıtımı animeyi bitirince editlicem vakti bol olana tavsiye ederim.
-
2023 yılında filmi geliyor.
AniTVyoutubeMononoke, mononoke movie, mononoke trailer, mononoke anime trailer, mononoke anime, mononoke movie trailer, mononoke movie release date,https://www.youtube.com/watch?v=mhTrg0c1Q5k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 18 Haziran 2022; 23:6:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X