Bildirim
monitör sorunu çok ilginçç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarları restrart et görüntü gelecektir. Monitörlerin Hz farkından dolayı problem oluyordur. Sürekli yer değiştireceksen iki kasanında monitör sinyalini 60 Hz e getir, hangi mobitörü takarsan tak açılır. -
quote:
Orjinalden alıntı: forumcampus
şimdi kasada monitörde çalısıyor aslında....
a-kasası yı baska b- monitoründe denedik çalısıyor..
a-monitörde baska b- kasasında çalısıyor...
yani ikiside çalsıyor ..
a kasa ve a monitör birbiri ile calısmıyor.. isık yanıp sonuyor monitörün
ilk okuldaki matematik hocamı hatırlattın bana denklem sorusu gibi
atlayamadan edemedim kusura bakma sorununu bilmiyorum ama umarım çözülür
-
bilgisayarı başlatırken f8 e bas seçeneklerden vga modunu etkinleştiri seç sora yeniden başlıycaktır bilgisayar ve monitöre görüntü gelecektir. -
Çözünürlüğü a kasında çalışan b mönitörü takılıyken iyice düşür (800x600 gibi)...
Sonra a kasasına a monitörünü tak , büyük ihtimalle çalışacaktır... -
Sorununuz çözüldü mü? -
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
quote:
Orjinalden alıntı: forumcampus
şimdi kasada monitörde çalısıyor aslında....
a-kasası yı baska b- monitoründe denedik çalısıyor..
a-monitörde baska b- kasasında çalısıyor...
yani ikiside çalsıyor ..
a kasa ve a monitör birbiri ile calısmıyor.. isık yanıp sonuyor monitörün
ilk okuldaki matematik hocamı hatırlattın bana denklem sorusu gibi
atlayamadan edemedim kusura bakma sorununu bilmiyorum ama umarım çözülür
3 defa okudum bişey anlamadım, hani gözümle görsem çözerimde. Anlatımda iyi olması gerekiyor
-
50 veya 60 hertz aralıgından olabilir ya da açılısta f8 e basarak uygun vga yu secmelisinz. -
millet sorunu buldu da ortadan tüydü galiba forumcampus sonucu baya merak ettim aslında -
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
millet sorunu buldu da ortadan tüydü galiba forumcampus sonucu baya merak ettim aslında
Teknik yardım bölümünün özelliği de bu olsa gerek. Sorunuzu sorarsınız,birileri cevap vermye uğraşır kafa yorar. Bi teşekkür bile etmeden hadi teşekkürü de geçtik,sorunum çözüldü bile demeden konu öylece kalrı. Bizlerde acaba arkadaşın sorunu çözüldü mü diye merak edip dururuz. -
quote:
Orjinalden alıntı: bigmobidik
Çözünürlüğü a kasında çalışan b mönitörü takılıyken iyice düşür (800x600 gibi)...
Sonra a kasasına a monitörünü tak , büyük ihtimalle çalışacaktır...
bigmobidik arkadaşın dediğini uygularsan sorun çözülür. -
çözümü buldum cevaplarınız için teşekkürler....
Çözüm kasa açılana kadar beklediktensonra monitoru acinca sorun ortadan kalktı şimdilik böyle idare edilsin :)
diğer çözümleri denemedim kasayı almıslar.. ama merak tan gidince denicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarians -- 29 Ağustos 2008; 13:52:34 > -
Rica ederiz. Eğer diğer kasada da söylenenleri denerseniz sonucu bildirseniz bizde sorunun neden olduğunu anlamış oluruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X