Şimdi Ara

.bin Uzantılı dosyayı açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modem için driver yüklemem gerekiyor ve indirdiğim dosya .bin uzantılı.
    Bunu açmak için isobuster'ı veya Daemon tools'u nasıl kullanırım?

• acaba indirdiğin o dosya modemin firmware olmasın (biosu)

modem sitesinden zip veya exe uzantılı dosya çekmeyi dene
  • hangi modemi kullanıyorsun? .iso uzantılı setup olmaz benım bLdqm ya da eksık ındırmıssın.
  • Evet firmware de ne demek şimdi bu driverdan farklı mı?
    Modemim Sagem Fast 1500.Driverı(ya da firmwareymiş) kendi sitesinden indirdim.Arşivin içinden çıkan dosya .bin uzantılı.

Araştırdığıma göre .bin uzantılı dosyalar image dosyasıymış yani cd'nin image'i alınmış.
    Bunu açmak için daemonu buldum yine google'a yazarak ama bi sonuç alamadım.isobuster'ı denedim beceremedim.

• Cevap yok galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leidenschaft

http://support.sagem-communications.com/site/driver/1500WG_SP_FW3_0_5_e.zip
    bunu bi indir zip dosyalı bu .

O dosya zip dosyası ama dosyayın içindeki bin dosyası.
    Neyse sorunu hallettim drivera gerek kalmadı yardım eden etmeyen herkes sağolsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o dosya modemin firmware
  • .bin uzantılı dosyalar açıp içi bakılabilecek medya türü dosyalar değildir....
    sanırım onu upload eden vatandaş yanlışlıkla uzantısını değiştirmiş olabilir....
    siz de uzantısını .rar olarak değiştirin...
    belki içinde klasör vardır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 21 Temmuz 2009; 8:09:05 >
  • evet aynı problemi bende yaşıyorum internetten oyun indirdim ve dosya .bin uzantılı çıktı arkadaş gibi isobuster ı ve deomon tools u indirdim ama beceremedim bana özelden mesaj atıp yardım edebilir mi biri
  • Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. İndirdiğim modemin uzantısı .bin Daha doğrusu zip dosyası olarak iniyo açtığımda .bin uzantılı dosya çıkıyo. Nasıl yükleyeceğim?
  • Modemin ara yüzüne girin. 192.168.2.1 gibi bir adresi olur. Firmware güncellede o bin dosyasını seçin arkadaşlar. ayrıca bu işlemi yaparken ethernet ile bağlanmış olmanız gerekmektedir. Kolay gelsin
  • POWERİSO
  • .bin uzantısını kullanan Sanal Disk programları vardır ve .bin i en rahat çalıştırabilen Virtual Cd dir V6 serisinin kullanımı basittir işinizi görür =)
  • MissedCall M kullanıcısına yanıt

nasıl halettin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.