Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar su kablodan 6 metre (2.5 sag ve sol ve 1 metre de center icin): http://www.futureshop.co.uk/ecosse-cs23-speaker-cable-p-2819.html#.UPlsdidriSo
    tavsiye eder misiniz ve turkiye de en uygun nerede kac liraya bulabilirim.

Ayrıca bi-wire için yine aynı kablodan mı tavsiye edersiniz? yoksa bu kablo ile bi wiring için kullan dediğiniz başka bir kablo var mı? tavsiyeler dogrultusunda aynı kablodan 6 metre daha alacagım.

Bir de bunun yerine media markt'ta Acoustic Research m320 var. o da 9 metre 79 lira (ecosse 6 metresi o fiyata geliyor ingiltereden). hangisini tavsiye edersiniz. bendeki ucuz kabloyu saymazsak, kablo işindeki ilk deneyimim olacak.

Hop: ma rx 6 ve center
    amfi: pio lx85

simdiden tesekkurler

• Neden sadece fiyatına takıldınız anlamıyorum.Önce bu iki kabloyu tanımak lazım,daha sonra eldeki amfi-hopun oluşturacağı ses ve nihayetinde sizin beklentiniz önemli.
    lx85 ile Rx6 birlikteliği sesi acık vede parlak verecektir buna birde gümüş kaplı Acoustic Researc kabloyu eklerseniz parlaklık dahada artacaktır.Bu ücünü bir arada kullandım bence uzak durun,Ecosse cs ise eskilerin bildiği ve beğendiği bass sesi öne cıkaran f/p kablo.Ben Ecosse ES ve MS serisi kullandım cok memnundum.Ve hala MS2.3 kullanıyorum
    CS icin Timpaniyi arayacaksınız yada futureshoptan alacaksınız,fiyat alın ve karşılaştırın hangisi ucuzsa ordan temin edin.

• Birileri GX 300 , KEF 700-900 alsada yorumlarını dinlesek. Bazı modellerin sahipleri nedense forumda pek yok.
  • ben ikisinide aynı ortam ve aynı elektronikle dinledim
    dyebilirmki gx300 kef900 ü ağlattı yahuuuu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

ben ikisinide aynı ortam ve aynı elektronikle dinledim
    dyebilirmki gx300 kef900 ü ağlattı yahuuuu

Amfi neydi aklınızdamı?

• vincentın hibrid ve ss amfileri ile dinledim.

• Sanırım KEF Q900 ile GX300 karşılaştırıldı değil mi? Eğer R serisi ise OK....

Değil ise pek adil olmamıştır. GX300 ile RX6 karşılaşmış gibi olur.

GX serisinin dengi R serisidir KEF ailesinde sanırım daha buralara pek düşmedi fiyatından ötürü de düşmeyecekmiş gibi..

KEF hoparlörlerinin serileri Reference e doğru gittiğinde özellikle sürücü teknolojileri bakımından çığır açabilecek teknik avantajlar ile bezenmiş bir bütün oluşuyor sadece crossover yapıları ve komponentleri ile ilgili olarak yorum yapamayacağım ama sürücü mühendisliğinin sağladığı avantajları da göz ardı etmemek lazım. BLADE 'de vardıkları yer tüm hoparlör üreticilerini çok zorlayacak nitelikte.

İyi marka ancak yeni Q serisi biraz hayal kırıklığı oldu acilen dizayn değiştirmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

Dizayndan söz açılmışken .
    http://www.theaudiobeat.com/rmaf2010/rmaf2010_ss_analysis_plus.htm

Benim kabloları kullanıyor arkadas bana sormadan terbiyesiz

• bwhiteshark arkadaşımız daha önce Kef R serisi beğenisinden bahsettiği için Kef R900 ile GX300 ün karşılaştırmasını merak etmiştir.

aticus3 arkadaşımızsa üst düzey hoparlör bakındığı için Kef Q serisini herhalde merak etmiyordur.Bu varsayıma göre MA GX300 Kef R900 ü ağlattı ise RX sahibi MA kullanıcıları için teselli olur

Arkadşlarımız paylaşım yaparken, markada seriyi anlatan kodları tam yazarsa daha iyi paylaşım yapmış olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Senin kablo analysis-plus Big Silver Oval,üsteki linkteki kablo ise "Golden Oval"

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Birkaç gün önce bu hobide waf etkisinden bahsetmiştimki Tuncay arkadaşımızın selamıyla bana ulaşıp MA RX8 ve Pioneer LX76 yı almak isteyen kişi eşinin ikna edemediği için vazgeçmiş
    Bir kere daha gözüktükü bu hobide WAF etkeni önemli

Bu gelişme üzerine bende kutusundan RX8 leri çıkarıp tekrar yerine koydum,bunu duyan Ersin arkadaşımız Onkyo 3009 amfisini RX lerle denemem için bana göndermeye karar verdi!!!

Bu incelik ve iyi arkadaşlık örneği için Ersin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum Bende bu sayede kafamdaki RX lerle yeni nesil Onkyoların uyumu konusuna cevap bulmuş olacam...

Şefik, sonunda üst sınıf bir onkyo deneyeceksin kardeşim
    Bakalım sonuç ne olacak, merakla bekliyorum yorumunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Senin kablo analysis-plus Big Silver Oval,üsteki linkteki kablo ise "Golden Oval"

O eski den di

• Hayırlı olsun o halde yeni kablonu güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

Birkaç gün önce bu hobide waf etkisinden bahsetmiştimki Tuncay arkadaşımızın selamıyla bana ulaşıp MA RX8 ve Pioneer LX76 yı almak isteyen kişi eşinin ikna edemediği için vazgeçmiş
    Bir kere daha gözüktükü bu hobide WAF etkeni önemli

Bu gelişme üzerine bende kutusundan RX8 leri çıkarıp tekrar yerine koydum,bunu duyan Ersin arkadaşımız Onkyo 3009 amfisini RX lerle denemem için bana göndermeye karar verdi!!!

Bu incelik ve iyi arkadaşlık örneği için Ersin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum Bende bu sayede kafamdaki RX lerle yeni nesil Onkyoların uyumu konusuna cevap bulmuş olacam...

Şefik, sonunda üst sınıf bir onkyo deneyeceksin kardeşim
    Bakalım sonuç ne olacak, merakla bekliyorum yorumunu

Telden arıyorum seni kardeşim

• quote:

birde benden olsun, (TF den tiguan paylaşmıştı)

http://www.linkwitzlab.com/orion-photos.htm

• ilginç tasarımlar...sürücülerin bu şekilde olması ne kadar doğru ?

• quote:

bwhiteshark arkadaşımız daha önce Kef R serisi beğenisinden bahsettiği için Kef R900 ile GX300 ün karşılaştırmasını merak etmiştir.

aticus3 arkadaşımızsa üst düzey hoparlör bakındığı için Kef Q serisini herhalde merak etmiyordur.Bu varsayıma göre MA GX300 Kef R900 ü ağlattı ise RX sahibi MA kullanıcıları için teselli olur

Arkadşlarımız paylaşım yaparken, markada seriyi anlatan kodları tam yazarsa daha iyi paylaşım yapmış olacaklardır.

Aynen haklısınız R Serisi. 500 dinledimde alan ufaktı, üst modellerde alt frekansta daha nasıllar bilmek istedim. İkisinide Extreme getiriyor, çoğu markayı ellerinde tutmalarıda çokda iyi olmuyor kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 19 Ocak 2013; 15:32:21 >

• Öncelikle aslen kullandıgım yer burası degil. daha kücük bir odada LG 47" Pasif 3D LED TV ile kullanıyorum. Test etmek amacıyla bu odaya tasıdım herseyimi. diger odanın (17m^2) iki katından daha büyük bu oda (38m^2). Eğer annemi ikna edebilirsem bu odaya taşıyacagım herseyi Ayrıca diğer odada bulunan 2 adet pioneer kule hoparlörümü de (surround olarak kullanıyorum) getirecegim buraya yarın ve daha detaylı test edecegim. Fakat su halde bile inanılmaz bir fark olustu. ses su anda diger odanın aksine, stereoda tüm odayı kaplayabiliyor. Eger ikna isini halledebilirsem, soldaki vitrini de kaldırıp 6,5 metrelik duvarın tamamını kullanacagım. belki bir projektor alırım.

Fotograflar:
    *Not: Kendi fotoğraf makinemi sattığım için kardesimin Canon 550D'siyle cektim. Alıskanlıktan bazı fotografların ISO'yu 6400'e falan getirdim. sonradan bu hatamı farkettim ancak tekrardan cekmek istemedim. Lens Canon 50mm f/1.4 . Ayrıca ilk fotograf panoramik oldugu icin üstteki hat'ta bir kırılma var.

Pioneer LX-85 AVR
    Pioneer LX-55 Blu Ray Player
    Monitor Audio RX6
    Monitor Audio RX Center
    Dali Concept SUB

-------------------------------------------------------------------------------------

Monitor Audio (MA) Başlığı

-------------------------------------------------------------------------------------

iPad iControlAV2 ile kontrol

Soldaki kumandanın radyo alıcısı, 2 yan odadan çekiyor. Amfi ekranındaki tüm bilgileri kumandanın ekranına gönderiyor. Sağdaki Pioneer Wi-Fi alıcısı.

Pioneer LX55 BDP, 1TB USB 3.0 2,5" hard diski bir kaç saniye içinde okuyabiliyor. 19 GB boyutundaki mkv/DTS HD dosyaları sorunsuz açıyor.

Kumanda ekranında sarkı ismi, ses seviyesi, bağlantı adı, kumandanın bağlantı sekli (Ne-Yo / Let's Go)

iPad üzerinden kontrol. Bağlantı isimlerini değistirmekten, MCACC ayarlarına, ses modu seciminden, kanal degistirmeye kadar her islemi buradan yapabiliyorsunuz. En güzeli ise evin her yerinden ses seviyesi, radyo kanal değisimi gibi isleri halledebiliyorsunuz. iPhone'da da mükemmel çalısıyor ancak galaxy s3'te (Android) bir sıkıntı var. program donuyor ve atıyor. en fazla 3-4 dk kullanabiliyorsunuz. iki adet anddroid telefondan deniyorum ( ikisi de aynı model) ama olmuyor.

iPad üzerinden MCACC ayarları ve 3D grafiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 19 Ocak 2013; 21:41:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

the_gunner

öncelikle sisteminiz bu geniş odaya iyi bir hava katmış validenizi ikna olayına gelince bilemiyorum biraz zor gibi

ben valideyi tek taş yüzükle bile ikna edemedim büyük oda için sizde belki işe yarar

yaşımız 41 hala çocuk muamelisi görüyoruz yapacak birşey yok 15m2 odaya mahkum olduk

size bol şans

Valla bence de zor sonucta Türk kadınlarının algısı bu "Misafir Odası olmayan ev olmaz.". Bu yüzden de hiç birşey yapamıyorum

O misafir odalarının kullanıma açılabilmesi daha bir kac nesil sürer bence

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.