Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersincim neden sorun olsun,sonuçta amfide belirtiyor 4-16 ve 6-16 diye demekki bu aralıklarda ne takılırsa sürecektir.

örnek;

Monitor Audio Silver serisinde RX8 4 ohm RXFX ve RxCentre 6 ohm.

Dali eski seri ikonlarda ikon 6,7,8 aynı şekilde 6 ohm iken,ikon vokal 2 ve ikon on-wall 8 ohmdu.

Sonuçta üste verdiğim örnekler 5.1 set olarak satılan hoparlörler.
  • seninkilerde ortaya karışık olmuş.
    AVR nin kafası karışacak valla
    neyseki ben de önleri stereo amfi besliyo o açıdan sıkıntı yok.
    center ve surooundlar sadece AVR de
    center 8 surroundlar 4 ohm olacak eğer değiştirirsem surroundları.
    Ne güzel daha da yeni duvara asmıştım surroundları. Acaba hiç kaşınmasam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

seninkilerde ortaya karışık olmuş.
    AVR nin kafası karışacak valla
    neyseki ben de önleri stereo amfi besliyo o açıdan sıkıntı yok.
    center ve surooundlar sadece AVR de
    center 8 surroundlar 4 ohm olacak eğer değiştirirsem surroundları.
    Ne güzel daha da yeni duvara asmıştım surroundları. Acaba hiç kaşınmasam mı

Hocam bir öneri:

Eğer ileride önleri yükseltme gibi düşünceniz varsa contour gibi (bence olursa harika olur)
    sr ler için uygun fiyatlı uyumlu bir stereo amfi bağlayabilirsiniz.Bu amfiyide ileride önler değiştiğinde sadece önler beslenecek şekilde frontlara bağlanabilir.
    Tabiki bütçe ile alakalı...

• Demek istediğinizi tam anlamadım
    ben de frontlar zaten stereo amfide olacak.
    surroundlar için de mi bir stereo amfi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Ersincim neden sorun olsun,sonuçta amfide belirtiyor 4-16 ve 6-16 diye demekki bu aralıklarda ne takılırsa sürecektir.

örnek;

Monitor Audio Silver serisinde RX8 4 ohm RXFX ve RxCentre 6 ohm.

Dali eski seri ikonlarda ikon 6,7,8 aynı şekilde 6 ohm iken,ikon vokal 2 ve ikon on-wall 8 ohmdu.

Sonuçta üste verdiğim örnekler 5.1 set olarak satılan hoparlörler.

abi haklısın , bizimki cansıkıntısından dolayı varsayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 17 Ocak 2013; 18:32:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sistemimi sinema ağırlıklı kullanıyorum müzik dinlemeyi de seviyorum fakat sistemden beklentim öncelikli sinema performansı, bu doğrultuda şuan RX2 olan frontları RX6 ile değiştirmeye değer mi, walnut rengi RX6 gördüm sahibinden'de diğer hop. uyumlu olması açısından özellikle tercih ettiğim renk ayrıca seviyorumda bu rengi, bu hoparlörleri alıp almama konusunda kararsızım. MA RXW12 almayı düşünüyorum kısa süre içinde, frontları da RX6 yapsam mı fikirlerini paylaşırsanız sevinirim.
  • Set olarak RX6,RXCentre,RXFX ve RXW12 sinema seti olarak ödüllüdür.Ben uzun zaman sub olmadan kullandım memnundum (daha önceki sistemim Definitive BP10 lu set olduğu halde),ayrıyetten stereo başarısıda iyidir.Tercihen MA larla güncel Onkyo Amfi tavsiye ederim.

• bence sinema performansı açısından subwooer almayı öne alsanız daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

bence sinema performansı açısından subwooer almayı öne alsanız daha iyi olur.

Cok yaşayasın dönüp edit yapacaktım sen yazmışsın,sinema ise öncelik önce sub tabiki...sahibindeki ürünüde sabredip uygun fiyatla almak daha mantıklı.

• Önceliğim sub. fakat kolay kolay sahibinden'e walnut rengi RX6 düşmediği için kafam karıştı biraz. aslında memnunumda mevcut hoparlörlerimden kaşıntı işte
  • aslında subın aynı renk olmasını aramayın. şöyle düşünün artık mobilyada mesela koltukların hepsi aynı kumaş ve desenden olmuyor biliyorsunuz. farklı renklerle ve tonlarla uyum yakalanmaya çalışılıyor. duvar renklerinde bile çift renkler çok kullanılıyor. siyah renk bulursanız o da olur bence

• Birkaç gün önce bu hobide waf etkisinden bahsetmiştimki Tuncay arkadaşımızın selamıyla bana ulaşıp MA RX8 ve Pioneer LX76 yı almak isteyen kişi eşinin ikna edemediği için vazgeçmiş
    Bir kere daha gözüktükü bu hobide WAF etkeni önemli

Bu gelişme üzerine bende kutusundan RX8 leri çıkarıp tekrar yerine koydum,bunu duyan Ersin arkadaşımız Onkyo 3009 amfisini RX lerle denemem için bana göndermeye karar verdi!!!

Bu incelik ve iyi arkadaşlık örneği için Ersin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum Bende bu sayede kafamdaki RX lerle yeni nesil Onkyoların uyumu konusuna cevap bulmuş olacam...

• herkese merhaba rx2 ma hoparlorlerimle beraber cambridge audio640 anfi ve 640 cd sahibiyim. Kablolarim kimber cable 8tc interconnect olarakta cambridge audionun kendi urunuu kullaniyorum. Baglanti konusunda bir sorum olucakti benim baglantim hoparlorlerin hi ve lo cikislarina ayri ayri anfiye ise sadece spaker a terminali kullanilacak sekilde yapialndirilmis durumda. Bunun tam tersini yapsam gene hoparlolerin arkasindaki portlari taksam ve anfiden cikisi a ve b olmak uzere alsam yani kablonun yonunu degistirsem ne gibi bir fark olusur yoksa gereksiz bir durummu olur. Ayrica yakin zamanda anfimi degistiricem onerilerinizi beklerim iinforumlar herkese

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakthy

herkese merhaba rx2 ma hoparlorlerimle beraber cambridge audio640 anfi ve 640 cd sahibiyim. Kablolarim kimber cable 8tc interconnect olarakta cambridge audionun kendi urunuu kullaniyorum. Baglanti konusunda bir sorum olucakti benim baglantim hoparlorlerin hi ve lo cikislarina ayri ayri anfiye ise sadece spaker a terminali kullanilacak sekilde yapialndirilmis durumda. Bunun tam tersini yapsam gene hoparlolerin arkasindaki portlari taksam ve anfiden cikisi a ve b olmak uzere alsam yani kablonun yonunu degistirsem ne gibi bir fark olusur yoksa gereksiz bir durummu olur. Ayrica yakin zamanda anfimi degistiricem onerilerinizi beklerim iinforumlar herkese

şuanda bi wire kullanıyorsunuz...anladığım kadarıyla tam tersi gereksiz ve yanlış olur...bi amp olsa amfide eyvallah...

• quote:

Birkaç gün önce bu hobide waf etkisinden bahsetmiştimki Tuncay arkadaşımızın selamıyla bana ulaşıp MA RX8 ve Pioneer LX76 yı almak isteyen kişi eşinin ikna edemediği için vazgeçmiş
    Bir kere daha gözüktükü bu hobide WAF etkeni önemli

Bu gelişme üzerine bende kutusundan RX8 leri çıkarıp tekrar yerine koydum,bunu duyan Ersin arkadaşımız Onkyo 3009 amfisini RX lerle denemem için bana göndermeye karar verdi!!!

Bu incelik ve iyi arkadaşlık örneği için Ersin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum Bende bu sayede kafamdaki RX lerle yeni nesil Onkyoların uyumu konusuna cevap bulmuş olacam...

rica ederim abi....en azından karar verme konusunda tereddüt etmemiş olursun....

• WAF etkisi çok önemli çook

Tertemiz MA RXFX siyah oak renk surroundlarımı satmayı düşünüyorum. Düşünenler PM den ulaşsın lütfen
  • atilla nasıl kıyacaksın ma rxfx lere bırak kalsın 7.1 yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

atilla nasıl kıyacaksın ma rxfx lere bırak kalsın 7.1 yaparsın

Bende yeni frontların ne olduğunu merak ediyorum!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

atilla nasıl kıyacaksın ma rxfx lere bırak kalsın 7.1 yaparsın

Bende yeni frontların ne olduğunu merak ediyorum!!!

aynen ...bende full hop.sistemi ne olacak merak ettim doğrusu...
    Atilla bu iş futbolda ara trasfer işine dondu piyasa kızışmasın diye kimse kimse bir şey demiyor

• Yerleşim itibariyle 7.1 yapma şansım yok malesef
    Tok satıcıyım açıkçası, değerini veren çıkarsa verecem olmazsa dursunlar kullanmaya devam edecem.
    Yani satmadan yenilerini almaya niyetim yok.

Kulelerin markası büyük oranda belli ama tam netleşmediği için yazmıyorum buraya. Bu işlerde herzaman son dakika gelişmeleri olabiliyor malum. Amacım centerın markasından devam etmek. Bakalım kısmet
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.